Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sennheiser G4ME ONE Satın Al 28 Ocak 2023 15:19 1 1 Sennheiser G4ME ONE Sennheiser G4ME One Openback kulaklık. Kulaklığın ses kalitesini anlatmama gerek yok diye düşünüyorum. Kutu içeriği eksiksizdir ürün sorunsuz deformesizdir. Çok çok az kullanılmış open back olduğu için alışamadım closed back kablosuz bir kulaklık arıyorum. Kablosuz kulaklık ile takas olur. Sakarya içi elden teslim diğer illere önce havale sonra kargo . İstediğiniz detaylı fotolar varsa atabilirim. Garantisi bulunmamaktadır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Philips 50PUS8909 4K 144HZ ThermalRight Assassin King ve Amd stok soğutuc [SATILDI] Sony Pulse 3D Çok Temiz Ps5 için Orijinal 17 Yaprak Fan
Güncel < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Philips 50PUS8909 4K 144HZ ThermalRight Assassin King ve Amd stok soğutuc [SATILDI] Sony Pulse 3D Çok Temiz Ps5 için Orijinal 17 Yaprak Fan