Şimdi Ara

Sennheiser Gsp 600 Profesyonel Oyuncu Kulaklığı 800 Tl (Satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ürün 6 Aylıktır 1 Hafta 10 Gün Bile Kullanmadım, Tertemiz Kutusunda Duruyor Faturalı Garantili Duruyor Amazon.Tr Alınmıştır.Dahili Mikrofonlu Canavar Gibi Ses Kalitesi Vardır Alıcısına Hayırlı Olsun,

Samsundan Alıcı Çıkmadı Letgo Üzerinden 1 De Burda Şansımızı Deneyelimhttps://www.letgo.com/en-us/i/sennheiser-gsp-600-profesyonel-oyuncu-kulakligi_ccd3e6d8-7385-4039-80a5-0e1b0e9d023a

Kargoya Karışmam(Yurt İçi Veya Aras Kargo),Önce Havale Sonra Kargo,Takasa Teklif Etmeyiniz,Pazarlık Teklif Etmeyiniz
    Sennheiser Gsp 600 Profesyonel Oyuncu Kulaklığı 800 Tl (Satıldı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 23 Ağustos 2020; 15:15:18 >

• Bu fiyata bu kulaklık nasıl satılmaz arkadaş....
  • yeminle elimdekini satıp alasım geldi g pro x satılır arkadaşlar alan olursa ben de bunu alayım :D
  • Gerçek kalitesini kullanabilmek icin gsx1000/1200 e ihtiyac var cünkü o da 1000 tl maliyet demek. Satılmama sebebi başka olamaz. Bende kullanıyorum harika kulaklık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam Sound Blaster Z Ses Kartı Var Yemin Ederim Arkadaşlar Abartı Yok

Şununla 1 Korku Oyunu Bakalım Dedim "Visage" Adlı Korku Oyununa Daldım, 1 Evde Geçen Kapalı Çevre Korku Oyunu
    15,20 Dakika Zor Dayandım Böyle 1 Deneyim Yok Kalbim DayanmadıArtık, Çıkarttım Kulağımdan Bu Kadar Net Temiz Direk Atmosfere Sokuyor Ses Sizi gsx1000/1200 Olsa Ne Olur Bilmiyorum
    https://store.steampowered.com/app/594330/Visage/
  • 1100 dolaylarında bende alacaktım israf olur diye atılmadım, fiyat takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.