sennheiser den bir kulaklık almayı düşünüyorum hd 202 mi yoksa hd 212 pro mu alayım diye düşünmeye başladım arada ki fiyat farkı baya bi var ama tatmin olmama kaldı hersey bi yardım edermisiniz lütfen
hd 202 arkadasimda var dinledim cok hosuma gitti o yuzden alıyorum zaten ama hd 212 pro yu dinlemedim nasıl bişi oldugunu bilmiyorum...
hangisini alayım ?
ya bende hd 202 almayı düşünüyorum fiyatıda çok uygun. sen dinlemişsin arkadaşım bana biraz fikrini söylermisin ses nasıl boğuyomu çok açınca bass ları fln iyimi?
bu iki kulaklık arasında çok fazla ikilemde kalmanıza hiç gerek yok arkadaşlar.hele mp3 çalarla kullancaksanız gerçekten gerek yok bende ikiside var mesela.fiyat farkına falan bakmayın hd-202 nin tizleri daha güzel 212pro dan.ama 212pro kadar yüksek seste dengesini koruyamıyo dağıtmaya başlıyo hemen.212pro da bass lar çok fazla belirgin 202 ye göre mesela bu benim hoşuma gitmedi.bide 212pro da kablo tamam çıkarılıp değiştirilebiliyo bu çok iyi bişey şüpesiz.ama bana sorarsanız mp3 çalarla kullancaksanız hd-202 yi alın derim, ama en basitinden yok benim bilgisayarda creative x-fi ses kartı var buraya bağlıcam dersen 212pro ile çok daha iyi verim alırsınız.
hd 202 yi kulagına taktıgında andan itibaren dısarıdakiler senin ne dinledigini bilmiyolar cok güzel bir yalıtım sistemi var artı kulagı tamamen kapladıgı icin bass sitemine bi faydası var bass ları cok güzel hd 202 alıyorum tesekkurler...