Şimdi Ara

SENNHEİSER HD 419 !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 8 gün önce aldığım SENNHEİSER HD 419 Headset kulaklığı baya severek aldım ama ilk 2-3 gün bir sorun yoktu. İlerleyen günlerde kulaklığın sol kısmında cızırtılar başladı, laptop kullandığımdan dolayı creative omni 5.1 usb ses kartı kullanıyorum daha önceki kulaklığım da aynı sorunu yaşamadım. Hayatımdaki ilk SENNHEİSER kulaklığım da böyle bir sorunla karşılaştım iade veya değişim için garantiye gönderdim ama bu markadan soğudum. Önceki kullandığım AKG K 518 Özledim performans olarak biraz daha iyi ama konforu berbattı benim emektarım. Evet arkadaşlar SENNHEİSER'e bakış açınız nedir veya böyle sorunlar çok sık oluyor mu bu markada ?

• Bende yaklaşık 4 gün öncesinde MX80 modelini almıştım. İlk başta hiçbir sıkıntı yoktu fakat dün fark ettim ki Sol taraftan bass ve ses kalitesi düşük geliyor. Daha sonra Sağ tarafta aynı şekilde gitti. Şu an 5TL'lik kulaklıklardan farkı kalmadı :) Sanırım yüksek ses ile dinlendiği zaman kulaklıklar patlıyor.
  • Yüksek sesten kastın nedir. Yüksek ohm olarak diyorsan boyle bir sıkıntı vereceğini düşünmüyorum. Aşırı voltaj yüklenmesi yapar boyle bir şeyi kısa devre yapması desek biraz düşündürücü sennheiserin alt kademe kulaklık serileri çin üretimi Ama servise göndermeni tavsiye ederim Metan bu işi önemsiyor ki aradığım da çok ılıman davrandılar. Birde ucuz etin yahnisi yavan olur MX80 öyle devasa birşey değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HD serisi Sennheiser
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.