Şimdi Ara

HD serisi Sennheiser

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müziği ve ensturmanları net ayırabileceğim bir kulaklık arıyorum aslında velhasıl Sennheiser'a geçmek istiyorum. kulakiçi değilde, hd serisi istiyorum.

Burada kullanan veya deneyimi olan veyahut da okuduğu kıyaslamalara göre fikir verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

(ingilteredeyim, amazon vb siteden alıcam) teşekkürler

• HD800 alabilirsin.
  • onun fiyatı beni aşıyor, daha uygun bir öneri söyleseniz? 500TL'ye kadar olan.
  • Amfi - Dac var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

onun fiyatı beni aşıyor, daha uygun bir öneri söyleseniz? 500TL'ye kadar olan.
  • amfisiz kullanacaksan grado sr225, audio technica ath-ad900 veya denon ah-d2000 alabilirsin.amfi kullanmayı düşünüyorsan beyerdynamic dt880 ve sennheiser hd600 olabilir.paund'un türk lirası karşılığını tam bilmediğim için böyle bir tahmin yürüttüm.
  • yok arkadaşlar malesef, iphone'dan çıktığı gibi kullanıcam...

Sizler kadar kulaklık bilgim olmadığı için çekinerek soruyorum ama, hd serisi bir kulaklığı amfisiz kullanamazmıyız direkt bağlayarak?

leylandi, teşekkür ederim cevabın için peki son söylediğin model hariç ötekilerin markasını bilemedim..

aslında şunlar arasında kararsız kaldım;

http://www.amazon.com/Sennheiser-HD-202-Supra-Aural-Headphones/dp/B000065BP9/ref=pd_cp_e_3

http://www.amazon.com/Sennheiser-HD555-Professional-Headphones-Channeling/dp/B0001FTVDQ/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1290536839&sr=1-2

http://www.amazon.com/Sennheiser-HD201-Lightweight-Over-Ear-Headphones/dp/B0007XJSQC/ref=sr_1_6?s=electronics&ie=UTF8&qid=1290536839&sr=1-6

hd 201 aralarında en vasatı sanırım fakat yine cx serisinden iyidir heralde?

• Amfisiz kullanacaksaniz bence Creative Aurvana'yi dusunun. Sanirim amfisiz kullanimda sikinti olmaz. Sennheiser olmasi zorunlu mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında kullanan bir çok arkadaşımın (cx serisi) memnun olmasından ötürü seçtiğim bir marka. hani onlar cxde memnunsa benim gibi detayları yakalamak isteyen birisi hd ile mutlu olabilir diye düşündüm.

tek problem saatlerce kafamda durmasından ötürü ağrı yapıp yapmayacağı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

aslında kullanan bir çok arkadaşımın (cx serisi) memnun olmasından ötürü seçtiğim bir marka. hani onlar cxde memnunsa benim gibi detayları yakalamak isteyen birisi hd ile mutlu olabilir diye düşündüm.

tek problem saatlerce kafamda durmasından ötürü ağrı yapıp yapmayacağı....

arkadaşınız belliki pek kulaklık aşinası olmayan bir insan.bu forumda kulaklık tecrübesi olan insanlar sennheiser cx serilerini adamdan saymazlaramfisiz kullanımda hd555 iyi performans sergiliyor bildiğim kadarıyla.ben olsam denon veya grado alırdım.gradonun her bütçeye uygun seçenekleri var.

• aslında sennheiser takıntım oldu yani tek bu markayı görüyorum şuanda...

peki sizce kulak içi mi yoksa bu tarz bir kulaklık mı? (günlük dış mekan için) heryere götürmelik..
  • tabiki kulakiçi.illaki sennheiser diyorsanız ve kulakiçi olacaksa İE8 alabilirsiniz.başka markalara yönelebilirim diyorsanız phonak PFE veya audio technica ck10 olabilir.bu kulaklıklar detaylandırma olarak çok iyi.kafaüstüler evde dinlemek için ideal,dış ortamda olmaz.
  • Donanımcı Aras arkadaşım ben şahsen hd202 sahibi biri olarak kulaklığımdan memnunum, Bir arkadaşıma ilk aldığım zamanlarda dinletmiştim o çok fena hayran kalmıştı. Leylandi 'nin de dediği gibi bu tip kulaklıklar dışarıda kullanıma bence de pek uygun değil, biraz büyük çünkü. Sana şöyle söyliyeyim; sürekli dinlersen kulaklar alışıp pek sıkıntı yapmayabilir fakat, ben aralıklı olarak kullandığım için uzun süreli kullanımlarda kulaklarımda (kulak kepçesinde) ağrı yapıyor...
    Bu arada bilmiyorum ben de amfi falan kullanmıyorum Sony nw107 e mp3 çalarımla gayet sağlıklı bir şekilde kullanabiliyorum.
  • leylandi çok teşekkürler, ama kulakiçi bi kulaklığa o kadar vermek istemiyorum ie8 kadar yani. cx serisinden ne önerirsiniz?

euners, deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederim cx'in üst sınıf bir kulaklığı, hd202 ile başedebilir mi peki? yani o kaliteyi kulakiçi kulaklık verebilir mi?

bu tip kulaklıkların dışmekanda fazla kullanışlı olmamasından ötürü cx'e yönelmiş bulunmaktayım da...
  • cx550 ye bir bakın derim.madem o seriden almayı düşünüyorsunuz.
  • Arkadaşlar bende sennheiser hd serisi bir kulaklık almak istiyorum.Bütçem yaklaşık olarak 250-300 lira civarı.Şu ana kadar bu fiyata bulduğum en iyi ürün hd 555.Benim sorum bu kulaklığı alırsam eğer yanına ne gibi parçalar eklemem gerekiyor veya eklemem gerekiyor mu?

Bu kulaklığı alırsam eğer notebook ta kullanmayı planlıyorum ve notebook ta onboard ses kartı dışında herhangi bir ekipman yok(amfi,dac,harici ses kartı gibi).Bunlarsız sadece notebook un üzerindeki onboard ses kartı ile hd 555 i alırsam ne kadar verimli olur?İlerde ne gibi eklemeler yapmalıyım bu kulaklığın üzerine? Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama okuyup cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

NOT:Tabi bu fiyat aralığında daha iyi bir kulaklık fikri olan arkadaşlar varsa o kulaklıkları da listeye ekleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuR@k_Tr -- 8 Aralık 2010; 16:37:00 >
  • hd555 amfiye ihtiyaç duymaz,her türlü cihazla sorunsuz kullanılabilir.hd600-650 ise amfi ve dac ister.300 liraya ikinci el beyer dt880,denon ah-d2000 ya da sennheiser hd600 bulunabilir.hatta forumda bir arkadaş d2000 kulaklığını satıyordu.fiyatıda 350 tl idi.yerinizde olsam bir bakardım,çok iyi kulaklıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

hd555 amfiye ihtiyaç duymaz,her türlü cihazla sorunsuz kullanılabilir.hd600-650 ise amfi ve dac ister.300 liraya ikinci el beyer dt880,denon ah-d2000 ya da sennheiser hd600 bulunabilir.hatta forumda bir arkadaş d2000 kulaklığını satıyordu.fiyatıda 350 tl idi.yerinizde olsam bir bakardım,çok iyi kulaklıktır.

Tamam o kulaklığı da bir inceleyeyim.Bu arada hd 555 in amfi veya herhangi bir ekstra alet gerektirmedeiğine sevindim.Peki dac alma durumu olursa (ki alma ihtimalim var ileride ) ses çok fark eder mi normalden? (ama tabi gene ses kartı veya amfi olmayacak sadece hd 555 ve dac olacak)

Edit:Ayrıca sennheiser ın bu fiyat aralığında hd 555 den daha iyi bir kulaklığı varsa onu da değerlendirebilirim.Lütfen önerilerinizi esirgemeyin

Edit2:Bu arada arkadaşlar dinlediğim müzik türlerini yazmayı unutmuşum.Klasik müzik dışında genelde kulağıma hoş gelen her türlü müziği dinlerim bu doğrultuda önerilerinizi de dinlemek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuR@k_Tr -- 9 Aralık 2010; 11:45:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BuR@k_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

hd555 amfiye ihtiyaç duymaz,her türlü cihazla sorunsuz kullanılabilir.hd600-650 ise amfi ve dac ister.300 liraya ikinci el beyer dt880,denon ah-d2000 ya da sennheiser hd600 bulunabilir.hatta forumda bir arkadaş d2000 kulaklığını satıyordu.fiyatıda 350 tl idi.yerinizde olsam bir bakardım,çok iyi kulaklıktır.

Tamam o kulaklığı da bir inceleyeyim.Bu arada hd 555 in amfi veya herhangi bir ekstra alet gerektirmedeiğine sevindim.Peki dac alma durumu olursa (ki alma ihtimalim var ileride ) ses çok fark eder mi normalden? (ama tabi gene ses kartı veya amfi olmayacak sadece hd 555 ve dac olacak)

Edit:Ayrıca sennheiser ın bu fiyat aralığında hd 555 den daha iyi bir kulaklığı varsa onu da değerlendirebilirim.Lütfen önerilerinizi esirgemeyin

Edit2:Bu arada arkadaşlar dinlediğim müzik türlerini yazmayı unutmuşum.Klasik müzik dışında genelde kulağıma hoş gelen her türlü müziği dinlerim bu doğrultuda önerilerinizi de dinlemek isterim.

bence ikinci el bölümündeki D2000 i alın.her türlü müziğe ve cihaza gider.hd555 tende iyi bir kulaklık,hd650 ile karşılaştırılır sık sık.DAC, ses kalitesini etkileyen en önemli faktörlerden biri tabiki.almak her zaman için iyi.

• Kulaklığı 2.el alma taraftarı değilim pek sıfır ı da baya pahalı geldi.Ondann dolayı sürekli hd 555 i soruyorum fiyatı iyi diye.Dac olayında da alma yanlısıyım ama şu sıralar o kadar para veremem zaten kulaklık için para harcayacağım,malum öğrenciyiz ama ilerde düşünüyorum okuduğum yorumlardan ve incelemelerden anladığım kadarıyla etkisi baya fazlaymış sizin de söylediğiniz gibi.Model olarak uDac düşünüyorum genel olarak o önerilmiş hem fiyatı iyi hemde içinde kendi amfisi var diye .Aynı zamanda bakabildiğim her model kulaklığa da bakmaya çalışıyorum ki aldıktan sonra keşke şunu alsaydım dememek için.Kulaklık ile ilgili fazla bilgim de olmadığı için (marka model açısından) her türlü marka model kulaklık incelemlerini okumaya gayret ediyorum .

• http://www.headphonesolutions.com/best-headphones-between-101-180.html

Bu sitede 100$ ile 180$ arası en iyi kulaklıkları sıralamış bunların içinden almam gerekse hangisi bana gider acaba? Amfisiz, dac sız( en azından şimdilik) ve ses kartsız kullanacağımı hatırlatarak.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.