Şimdi Ara

Sennheiser HD 449

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sennheiser HD 449 Kulaklık Aldım Malumunuz Denemek İçin Ambalajını Açtım Fakat Daha Önce Kullanmış Olduğum Creative Aurvana Dj Kadar Beyenmedim Son Sesde Aurvana Dj'nin Yarısı Bile Olamaz Ayrıca Ek Kablolu Ve Ara Kablosuzda Denedim Sonuç Aynı İade Şansıda Yokmuş Ürünü Pazartesi Almış Olmama Rağmen 115 Db Yazmasına Rağmen Performansından Memnun Kalmadım Tamam Kulakta İken Varmı Yokmu Hissetmiyorsunuz Çok Hafif Tam Yazın Kullanılacak Türden Ses Az Tek Kötü Yanı Bu Benim İçin Almak İsteyen Arkadaşlar Varsa İstanbul İçi Elden Teslim Alabilir Fiyat Konusunda Ölücü Olmayan Arkadaşlarla Anlaşabiliriz...

• Bnde Sennheiser hd 429 kullanıyorum normal pc de kullanımda ses seviyesi normal fakat daha yüksek çıkışlı bi sistemde denediğimde ( dj setup'ım var onun ses kartı mevcut içinde ) ses daha farklı daha gçlü geliyor 32 ohm bnm kullandığım seninkide 32 dir yüksek ihtimal birde başka bi sistemde dinle öle karar ver bence daha sağlıklı olur.........
  • http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3847#ov Anakartım Bu Çıkış Gücü İle Alakalı Değil Sanırım Öyle Olsa Aurvana Dj'De Yüksek Ses Vermezdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.