- iPod, iPhone, MP3 ve CD çalarlar, DVD oynatıcılar ve taşınabilir oyun sistemlerinin tümüyle kullanmak için ideal - Kaliteli ses deneyimi - Güçlü, bas temelli ses
Paket içeriği:
- MX 80 Kulaklık - Bir çift kulaklık yastığı
Teknik Detaylar:
Renk: Siyah Kablo uzunluğu ve şekli: Simetrik, 100 cm Frekans Aralığı: 50-15.000 Hz Empedans: 32 Ohm Ses Basınç Seviyesi (SPL): 123 dB (1 kHz, 1 Vrm) Jak: 3.5 mm ___________________________________________________________________________________________________________
Arkadaşlar bugün İZMİT REAL Alışveriş Merkezinde Yer Alan DARTY 'den Sennheiser MX80 KULAKLIK satın aldım. MX360 almak için gitmiştim ama stoklarında yokmuş .Orada gözüme kestirdiğim MX80'ni alip gideyim dedim.
Ürünün ses kalitesi olarak gayet yeterli bence. Fiyat/performans olarak 100 üzerinden 90 alır [ürün fiyatı 14.90 TL], bassları ise gayet hoş , ama öyle 100 Lira üstü kulaklıklardaki basslardan beklemeyin tabi fakat 30-40 liraya alacağınız creative-sony kulaklıklardan daha iyi bass veriyor.Kablosu 1 metre ve ince bişi sanki kopacakmış gibi duruyor fakat kalite Sennheiser kalitesi.
Aldığımda umarım ses bekeldiğim gibidir endişesi vardi ,ama Next Meizu M6 SL Medya oynatıcımda denediğimde mükemmel bir sonuç verdi gerçekten müziğin zevkine varıyorsuz . Alacak arkadaşlara tavsiye ederim , ama İzmit'te yaşayanlar için söylüyorum acele etseniz iyi olur 2 gün önce 20 adet falan vardi bugün almaya gittiğimde gördümkü 3-5 adet kalmış sadece
bi mx160 kadar varmı sesi
hayırlı olsun hani philips alacaktın onlar daha iyi di :D
quote:
Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk
hemen hemen aynı ses ama bir bass'ta fark atar mx160
quote:
Orijinalden alıntı: mrtlln
quote:
iyi bi ara alıp deneyelim koss portaprodan sıkılıym birazda
quote:
quote:
mx160ın basından dahamı az bası hiç yok o zaman ya
quote:
quote:
quote:
Bass'ları gayet yeterli 15liralık bir ürün için.
meizuyla iyide sansayla hiç bass vermiyodu nerdeyse
Teşekkürler.İncelemeniz bu tip bir kulaklık için yeterli olmuş.(İncelemeyi kısa bulunlar olursa cevabınız bu olabilir.)
@besir66
Teşekkür ederim .
Tavsiyemdir. Bu fiyata harika ürün. Teknosalardan temin edilebilir.
ergonomi nasıl lazım aslında böyle bişey banada
ses yüksekliği nasıl?son seste netlik bozuluyormu:D
Ses 120 Db, genelde 109 oluyor diye biliyorum , biraz daha fazla, Zen de son seste bozulma yoktu...
arkadaşlar ses yalıtımı nasıl dışarıya fazla ses verir mi?
nerde dinlediğinie bağlı sessiz ortamda farkına varılır
Dün ben de yemek için gittiğim bir alışveriş merkezinde sırf dolaşayım diye Darty'e girdim.Kulaklıkların satıldığı raflara geldim.Bu model dikkatimi çekti fiyatından ötürü.Yıllar öncesinde Sennheiser 200'lü bir seri almak istemiştim ama alamamıştım;daha doğrusu bulamamıştım.Onun yerine Philips Power Bass'lı bir kulaklık almıştım ve onu kullanıyordum.Sonrasında Mp3 playerım bozuldu ve bayadır kulaklık kullanmıyorum.Şimdilerde de bilgisayarı hep geceleri kullanıyorum ve dolayısıyla yüksek sesli müzik ihtiyacımı da gidermek istiyordum.Yine Philips almak üzereyken bu ürünü aldım.Arkasındaki ses değerlerine baktım ve Philips'ten tam 2 kat fazla(106 ohm) özelliği vardı.Dedim daha iyidir heralde..Bunu aldım.Eve geldim ve hemen bilgisayarda denedim ve aldığım sonuç beni fazlasıyla memnun etti.Ses gerçekten kaliteli ve net.Kendimi bir zaman kaliteli tesisat olan bir arabaya binmiştim;onda yüksek ses açmadan normal seste dinleidğimde hissettiğim kaliteli ses dağılımını hissettim resmen.Çok memnun kaldım doğrusu kulaklıktan.Ama yine de daha etkili bass duymak istiyorum.Bu yüzden Sennheiser'ın pahalı kulaklıklarından alıcam..Şimdilik yetiyor ama uzun vadede bu değişim şart.
Bu arada ben de 14.90 TL'ye aldım.Ve kablosu kopacakmış gibi bir izlenim yaratıyor.
Kusura bakmayın.Yukarıda 106 ohm diye yazdığım olay yanlışmış.123 db'miş.Fakat 2 gündür acayip alıştım kulaklığa ve sevdim.Bassları hafiften,geriden güzel hissettiriyor ve açıkçası Sennheiser'ın giriş modeli böyleyse paraya kıyp sağlam bir Sennheiser alırsam sonuç ne olacak az çok tahmin edebiliyorum.Keşke geçen sene Philips'lere verdiğim paralara gidip bunu alsaymışım.Hatta dün zor tuttum yine kendimi Philips almamak için;çünkü 6.90 TL etiketi vardı..
Mx 760 gerçekten güzel kulaklık tavsiye ederim. Basları özellikle yumuşak derinden sağlam vuruyor. Tizler de dengede. Sesi de açıldıktan sonra daha da iyi olacaktır. 100 liraya kadar ki kulaklıklar içinde iyi modellerden. İmkanınız varsa almanızı tavsiye ederim.