Şimdi Ara

Sennheiser MX 80 İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
2
Favori
25.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 17liSamet

mdr-829 la karşılaştırırsak hangisi daha iyi dir?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar mrb

bugun mx80 alcaktım..3 hafta önce medıa mark tan 12.90 a aldım ama kaybettim...bugun aynısından alıyım dedim bu sefer elector wordeen alıyım dedim başka mağaza yoktu bi baktım 24.90 fiyatı var..şaşırdım??acaba zammı geldi??akakçeden fiyatlarına bakıyorum önceden dart vs vs gibi tanınmış mağazalarda fiyatları yazıyodu şimdi internet alışveriş sitelerinde yazıyo sadece fiyatı...fiyatta 12.90...bi fikri olan varmı acaba??

• quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

arkadaşlar mrb

bugun mx80 alcaktım..3 hafta önce medıa mark tan 12.90 a aldım ama kaybettim...bugun aynısından alıyım dedim bu sefer elector wordeen alıyım dedim başka mağaza yoktu bi baktım 24.90 fiyatı var..şaşırdım??acaba zammı geldi??akakçeden fiyatlarına bakıyorum önceden dart vs vs gibi tanınmış mağazalarda fiyatları yazıyodu şimdi internet alışveriş sitelerinde yazıyo sadece fiyatı...fiyatta 12.90...bi fikri olan varmı acaba??

Alıntıları Göster
    @orkan_pp.1 ; teknosa'dan al fiyatı hala 14,90 orda. Yada D&R mağazası varsa ordada bulabilirsin belki ama teknosada kesin vardır 14,90'a.

• quote:

Orijinalden alıntı: UruKai
    @orkan_pp.1 ; teknosa'dan al fiyatı hala 14,90 orda. Yada D&R mağazası varsa ordada bulabilirsin belki ama teknosada kesin vardır 14,90'a.

evet dün gördüm ben 14.90 TL Teknosa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Spears

quote:

Orijinalden alıntı: UruKai

evet dün gördüm ben 14.90 TL Teknosa...

Alıntıları Göster
    mx 360 kulaklığım garantiden mx 370 ile değişti ve tek kelime ile berbat bir kulaklık philips she-2550 kulaklığım var 10 tl ye almıştım çok daha güzel bu kulaklıklardan bass konusunda berbat çok tiz ağırlıklı alacaklara önerim sakın bulaşmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ckm

mx 360 kulaklığım garantiden mx 370 ile değişti ve tek kelime ile berbat bir kulaklık philips she-2550 kulaklığım var 10 tl ye almıştım çok daha güzel bu kulaklıklardan bass konusunda berbat çok tiz ağırlıklı alacaklara önerim sakın bulaşmayın.

Alıntıları Göster
    darty'den 14.90'a aldım. sennheiser'ın alt seviye bir ürünü olmuş, sesler net sayılır, baslar normal. bu fiyata fena değil, görüntüsü güzel. çok da birşey beklemiyorsanız idare eder.
  • Bugün teknosadan 14.90 a aldım.daha önce hep philips kullanırdım ama asıl kulaklık sennheiser mış...giriş modeli olmasına rağmen oldukça güzel ses veriyor..ayrıca bir sorum olacak: kulaklığı yastıklarını takarak mı kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

Bugün teknosadan 14.90 a aldım.daha önce hep philips kullanırdım ama asıl kulaklık sennheiser mış...giriş modeli olmasına rağmen oldukça güzel ses veriyor..ayrıca bir sorum olacak: kulaklığı yastıklarını takarak mı kullanıyorsunuz?

merhaba ben de seneler önce philipsten vazgeçip sennheiser'a geçmiştim.Çok da memnunum.Yastıklarla kulağınıza sığıyorsa,rahatsız etmiyorsa öyle kullanın,en önemli faydası tozun,kirin kulaklığın içine girmesini önler,arada da çıkarıp yıkarsanız kirinden arındırırsanız kulaklığınızın performansı düşmez,delikler tıkanmaz vs. Ben hep böyle yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

quote:

Bugün teknosadan 14.90 a aldım.daha önce hep philips kullanırdım ama asıl kulaklık sennheiser mış...giriş modeli olmasına rağmen oldukça güzel ses veriyor..ayrıca bir sorum olacak: kulaklığı yastıklarını takarak mı kullanıyorsunuz?

merhaba ben de seneler önce philipsten vazgeçip sennheiser'a geçmiştim.Çok da memnunum.Yastıklarla kulağınıza sığıyorsa,rahatsız etmiyorsa öyle kullanın,en önemli faydası tozun,kirin kulaklığın içine girmesini önler,arada da çıkarıp yıkarsanız kirinden arındırırsanız kulaklığınızın performansı düşmez,delikler tıkanmaz vs. Ben hep böyle yaparım.

Kulaklığın ömrünü uzatacak tavsiyeler

• quote:

quote:

Eyvallah hocam takıyım o zaman

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah hocam takıyım o zaman

Alıntıları Göster
    Bende bugün İzmit Darty'de 15 liraya gördüm ama almak ve almamak arasında kararsız kalıp almadım. Daha önce aldığım 10 liralık philips çok kötü çıkmıştı çünkü. Sırf gece 1 saat fln müzik dinlemek için almıştım ama öyle bile kullanamadım bass sıfır. Burda ki yorumları okuyunca mx80'i almaya karar verdim. 2 tane kalmıştı, umarım yarın gidene kadar bitmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: XR9

Bende bugün İzmit Darty'de 15 liraya gördüm ama almak ve almamak arasında kararsız kalıp almadım. Daha önce aldığım 10 liralık philips çok kötü çıkmıştı çünkü. Sırf gece 1 saat fln müzik dinlemek için almıştım ama öyle bile kullanamadım bass sıfır. Burda ki yorumları okuyunca mx80'i almaya karar verdim. 2 tane kalmıştı, umarım yarın gidene kadar bitmezler.

Alıntıları Göster
    Bugün aldım ve gerçekten çok memnun kaldım. Fiyat/Performans oranı 100 üzerinden 100. Daha önce aldığım 30 liralık Sony kulaklıklarla aynı kalitede ve yine son aldığım 10 liralık Philips kulaklığa bin basar. Özellikle süngeriyle kullanınca basslar gayet iyi.

• quote:

Bugün aldım ve gerçekten çok memnun kaldım. Fiyat/Performans oranı 100 üzerinden 100. Daha önce aldığım 30 liralık Sony kulaklıklarla aynı kalitede ve yine son aldığım 10 liralık Philips kulaklığa bin basar. Özellikle süngeriyle kullanınca basslar gayet iyi.

30tl lik sony kulaklıklardan iyidir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

30tl lik sony kulaklıklardan iyidir bence.

Alıntıları Göster
    1 haftadır kullanıyorum. Gerçekten çok iyi. Teknosadan 15 tl'ye almıştım. Fakat süngerleri kaybettim. Yeni süngerleri izmirden nerden alabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 14 Ekim 2010; 21:20:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

1 haftadır kullanıyorum. Gerçekten çok iyi. Teknosadan 15 tl'ye almıştım. Fakat süngerleri kaybettim. Yeni süngerleri izmirden nerden alabilirim ?

Alıntıları Göster
    Ben önceleri Sony'nin Mdr serisinden kullandığım için Sennheiser'lar hakkında engin bilgiye sahip değilim.
    Bir sorum olacak...
    Hangisi daha iyi?

Sennheiser Mx 80 mi?
    Koss Keb4 mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: 30secondstomars

Ben önceleri Sony'nin Mdr serisinden kullandığım için Sennheiser'lar hakkında engin bilgiye sahip değilim.
    Bir sorum olacak...
    Hangisi daha iyi?

Sennheiser Mx 80 mi?
    Koss Keb4 mu?

Alıntıları Göster
    Çok çabuk bozuluyor. Ben bundan başka kulaklık kullanmam, müthiştir çünkü. Gider, 2-3 tane alırım. Hepsi de bozuluyor, bunun dışında dediğim gibi başka kulaklık almaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramyth

Çok çabuk bozuluyor. Ben bundan başka kulaklık kullanmam, müthiştir çünkü. Gider, 2-3 tane alırım. Hepsi de bozuluyor, bunun dışında dediğim gibi başka kulaklık almaya gerek yok.

Alıntıları Göster
    bende bugün almış bulunmaktayım 15 liraya teknosadan aldım gerçekten denildiği kadarmış ses gerçekten net ve kaliteli basslar ise paranızın karşılığını veriyor
    çok memnunum

kablonun inceliği beni benden alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Virtual Devil***

bende bugün almış bulunmaktayım 15 liraya teknosadan aldım gerçekten denildiği kadarmış ses gerçekten net ve kaliteli basslar ise paranızın karşılığını veriyor
    çok memnunum

kablonun inceliği beni benden alıyor

Alıntıları Göster
    dün bende aldım bu kulaklıktan fiyatına göre verdiği ses gerçekten hoşuma gitti hem sesleri yeterince ayrıntılı veriyor hemde bassları gayet tatmin edici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadownextgen -- 9 Mart 2011; 18:05:53 >

• quote:

Alıntıları Göster
    15 tl'nin alabileceği en iyi kulaklık.32 ohm olduğundan dolayı yüksek ses veriyor.piyasadaki kulaklıklar genelde 16 ohm,bende bir de mx271 var o 16 ohm ve sesi mx80'den daha az.
  • Beyler ben gittim philips she6000 aldım hatamı ettim sizce 30tl verdim . Bende aslında bu markayı istiyordum fakat bu fiyat aralığında kulak içi göremedim onun için gittim yine philips aldım ama ileride güzel bi bütce ayırıp almak istiyorum bu markanın güzel modellerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamuelColt

Beyler ben gittim philips she6000 aldım hatamı ettim sizce 30tl verdim . Bende aslında bu markayı istiyordum fakat bu fiyat aralığında kulak içi göremedim onun için gittim yine philips aldım ama ileride güzel bi bütce ayırıp almak istiyorum bu markanın güzel modellerinden.
    Mx-80 için çok iyi yorumlar okuyunca aldım ama beklediğim gibi değil. Sadece fiyat/performans iyi diyebilirim. 15 liralık kulaklık bu kadar olur. Çok şey beklemeyin. Standart bir kulaklık yani.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.