Şimdi Ara

Sennheiser MX 80 İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
25.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün aldım, 5 liralık kulaklığım daha iyi. Baslarda ses patlayıp duruyor ve müzik keyfinin içine ediyor, temiz açtım kutusundan bozuk çıkacağını sanmıyorum bimeksten aldım iade için gidicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalperestink

quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Orijinalden alıntı: hayalperestink

Bu kulaklik apple in ipod serisi ile gelen klasik kulakligindan dahami iyidir ?

İpod Touch un kulaklığından daha iyi değil bence.

Hocam gittim 27TL verip sennheiser mx 170 aldim simdi.

Cok net soyleyebilirim ki, daha iyi. Bu arada ipod touch sahibiyim.

F/P bana cok iyi geldi.

Doğrudur hocam. Üst serileri deneme fırsatım olmadı.
  • yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. inanın bu kadar kaliteli çıkacağını sanmıyordum.

+ mükemmel ses, bas, rahat kullanım.
    - kablosu çok ince. kabloyu ezmemek için özel çaba harcamanız gerekiyor.

ama 20 tl ye rakibi yok bence şuanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semidos

benim MX80 3 defa değişti hepside aynı sorundan jackın içinden kablosu kopuyor veya temassızlık yapıyor bu sorunun dışında oldukça güzel (daha adam gibi kullamadım bile

aynısı bende de oldu lanet iş, gerçi kötü kullandım ama 5 ayda arızalandı. sennheiser mx 80 muhteşem ses veryor yeminle canavar gibi, bundan önce kulaklık kullanmamışım diyecek kadar güzel sesi var lakin çabuk bozuldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-058B8D3E6 -- 26 Nisan 2012; 18:53:01 >

• 27 TL ye MX 170 aldım . daha önceden MX 80 kullanıyorum ama bi fark göremedim neden ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanto

quote:

Orijinalden alıntı: semidos

benim MX80 3 defa değişti hepside aynı sorundan jackın içinden kablosu kopuyor veya temassızlık yapıyor bu sorunun dışında oldukça güzel (daha adam gibi kullamadım bile

aynısı bende de oldu lanet iş, gerçi kötü kullandım ama 5 ayda arızalandı. sennheiser mx 80 muhteşem ses veryor yeminle canavar gibi, bundan önce kulaklık kullanmamışım diyecek kadar güzel sesi var lakin çabuk bozuldu..

2 tane kullandım 2side 1 ay dayanmamıştır..

• Arkdaslar kulakligin birden sesi bozuldu.5 tl lil çin mali kulaklari gibi ses vermeye.basladi.ne bass var ne tiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mx 80 bozulunca plhilips in en ucuz modelini aldım ama mx80 nin sesine alışınca berbat hissteim paraya kıyıp darty den indirimden gidip mx 270 aldım, fakat mx80 deki bass yok gidip yine mx 80 aldım an itibariyle, mx80 çok çok iyi lakin malum yerden çabuk arızalanıyor. 800 milyonluk beats'i teknoloji marketlerde taktım yeminle mx 80 daha iyi. fiyat performansın tillahı mx80 dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-058B8D3E6 -- 17 Eylül 2012; 16:57:31 >
  • bende bu kulakligi kullaniyorum muthis valla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mx 170 aldım (kazıklandım) mediamarktan 40 tl (internette 20 ye bile var yuh media yuh) ye bukadar kazık olacağını bilmiyordum parayı ben vermedim ama veren için acıdım.mx 80 nin yanından geçmez tamam daha net bazı yerlerde ama mx 80 kendimden geçtiğim müziklerde bu nanay tık yok ne bass(azda olsa bass var ama hissettirmiyor) ne bişi ayrıca kulağa oturmuyor 170,ters takıyorum şuan oyunlar için stereo swap aramaktan canım çıktı.srs sandbox ile bass vs ayarlarıyla biraz adam oluyor ama busefer doğallıktan çıkıyor sesler.170 i hediye etcem kendime düzgün bişi alcam ama pahalı olunca iyi olcak diye bişey yokmuş 50 60 tl vermek istiyorumda mx 80 den daha kötü çıkacak yine mahvolcam.geçende galaxy note ile gelen samsung beyaz kanal tipi kulaklık kullanmıştım basslar çok iyiydi pc için gücü az olsada mx 80 den iyiydi (35tl) ama kanal tipiydi 1 hafta sonra kulakları kaybetme tehlikesi yaşadım.3 günde zor kendime geldim.kanal tipi gibi tizi süper olmasada bassları süper vuran film ve oyunlarda gaza getircek kulak içi lazım.

• konu epeydir hortlamamıştı..
  • brirney spears in criminal sarkisinda gercekten guzel bass veriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 tl satılıyor teknosa da şu an. iyi fiyat
  • Metal tarzı ağırlıklı müzik dinliyorum bu kulaklıktan memnun olurmuyum? Bilen varsa yorumunu yazsın lütfen
  • slm.1 sene önce aldım bu kulaklığı 14 tl ye.f/p oranı iyi bir kulaklık.Metal yada rock tarzı müzikler içinde gayet iyidir.123db gücü ile bassları hissedersiniz.32ohm ile güçlü olduğunu anlarsınız.Eksileri ise 50hz-15khz arasında olduğundan müzikteki tüm detayları duyamazsınız.Birde kablodan çalmışlar.Kısa,ince ve simetrik değil.İlk etapta çok fazla sesle dinlememek gerekir çünkü burn-in olur.İlk hafta cızırtı duymuştum ancak 3.hafta kendini aştı.Şu anda sol tarafta cızırtı var yüksek seste.İçini açıp temizledim biraz daha iyi ancak yeni kulaklık alıcam heralde.Tavsiyem bunun tadını alabilecek bir kulaklık alın oda 31tl ye satılan mx271.
  • 6 yıldır px-100 kullanmakla beraber 2 yıl önce ucuz fakat bass ve tizleri güçlü bir kulaklık araştırarak mx-80'ninde o sıralar teknosa'da fazlasıyla bulunmasıyla beraber aldım ve ben 1 kere taktıktan sonra ablam elimden aldı (oda müziğe önem verir benim gibi).bende px-100 kullanmaya devam ettim ve onun MX-80'i benimde px-100 bozulunca 8 ay önce türkiye'deki satışları durmuş son olarak birkaç tane kalmış (teknosa'da) mx-80 aldım ve şimdi cebime sokarken bozdum >.<

şimdi de mx-170 almak zorunda kalmamla beraber mx-80 bulabilirsem tekrar almayı düşünüyorum çünkü mx-80'nin basları neredeyse px-100'den daha iyi ama izolasyon özelliğinin px-100 den ve tizleri çok çok azıcık kötü olması arada kalmama neden olmuyor. mx-170'i sırf bass'ları kötü almayı düşünmüyorum.

Jack kısmı çok çabuk bozuluyor yha ama almaya doyamıyorsun bu kulaklığı..

Sizce MX-80 gibi olan yalnız MX-80'den eksileri olmayan bir kulaklık biliyor musunuz?Sennhesier MX serisinden olan bir kulaklık ama bunun gibi olacak yastıklı yani kulak-içi değil.Hangisi daha iyi Bass konusunda ve Tizler birazcık daha iyi olabilirse Tiz konusunda da MX-80'den daha iyi?

max: 30-35 tl civarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 22 Nisan 2013; 20:18:39 >

• Gold mağazasında kasada ödeme yaparken dökme kulaklıklar gördüm..Sennheiser markasını ne yalan söylim ilk defa görüyordum..fiyatı 50 TL den 20 TL düşünce herhalde kaliteli birşey diye düşündüm..2 hafta önce teknosadan 10 TL lik panasonic almıştım ve tam bir faciaydı..basslar tak tuk ediyordu..umarım bundada aynı şeyi yaşamam ve orjinal Iphone kulaklığıma yakın bir ses alırım diye düşündüm..neyse eve geldim ve açtım müziği..
    arkadaşlar bu kulaklık bence harika baslar tam istediğim gibi ve orjinal Iphonedan 1 tak üst kalitede ses alıyorum..tam bir f/p ürünü.
    bu markayı kaliteli ve alınabilecek ürünler sıralamasında üst sıralara koyuyorum..

kesinlikle tavsiye ederim..10 numara sesi var.
  • Bu yorumlara istinaden ben de yarın bi kulaklık alıcam. MX80 - mx 270 arasında kaldım.

mx80 :15 tl çok iyi tam bi performans deniyor.
    mx270 : 35 tl iki kat fiyat var. Ama kimse mx270 ten bahsetmiyor.

Ben kararsız kaldım. ikisi arasın da ne fark var. Fiyat farkını etkileyen. sadece ferekans mı

mx270 : 19 Hz-20 kHz
    mx80 : 50 - 15000 Hz

mx270 :16 Ohm
    mx80 : 32 ohm

mx270 : 118 db
    mx80 : 123 db

Burada sadece hz farkında mx270 i üstün görüyoruz. diğerlerinde mx80 üstün gelmekte.

Sonuca ben ulaşamadım.
  • Bugün aldım bende şans eseri 24 tl ye...Telde kullanacağım sadece radyo diinlemek için. Xperia'nın yanında verilen Sony kulaklıktan sonra ses budur dedirtti. Umarım kablosu hemen kırılma yapmaz cunku gercekten cok ınce.
  • Arkadaşlar merhabalar,

Ben de bu kulaklığı almayı planlarken karşıma Sony MDR-E820LP çıktı.

Sennheiser da Sony de 32 ohm fakat Sony daha sonradan çıktığı için ufak teknolojik farklar olabilir mi acaba diye düşünüyorum? Mesela Sony'nin kağıt üzerindeki frekans aralığı daha geniş... Deneyen, kullanan varsa fikrinizi almak isterim...

Bu arada, Media Markt fiyatları;

Sony MDR-E820LP 17,90 TL
    Sennheiser MX-80 14,90 TL

Linkler de burada...

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SONY-MDRE820LP.AE-Gri-Kulaki%C3%A7i-Kablolu-Kulakl%C4%B1k,103452,503475,831755.html?langId=-14#teknik-bilgiler

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SENNHEISER-MX-80-Kulaki%C3%A7i-Kulakl%C4%B1k,103452,503474,1099801.html?langId=-14

Hali hazırda MH-750 kullanıcısı olduğum için gönlüm Sony'den yana ama yine de sizin fikirleriniz benim için önemli

"Sennheiser alındı :)"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortallife -- 18 Nisan 2014; 13:37:57 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.