Şimdi Ara

Sennheiser MX 80 İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
25.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s0ft

Mx-80 için çok iyi yorumlar okuyunca aldım ama beklediğim gibi değil. Sadece fiyat/performans iyi diyebilirim. 15 liralık kulaklık bu kadar olur. Çok şey beklemeyin. Standart bir kulaklık yani.

Alıntıları Göster
    Snopy tek geçerim... Mx-80 'i denemedim ama 14 tlye aldığım kulaklıktan daha iyi olamaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacksRevenge

Snopy tek geçerim... Mx-80 'i denemedim ama 14 tlye aldığım kulaklıktan daha iyi olamaz :D

Alıntıları Göster
    Bu kulaklığı yaklaşık 15 gündür kullanıyorum basslar oldukça iyi tecno trance prograssive tarzı müzik dinleyenler için gayet güzel bass veriyo mid performansı tabiki çok çok iyi değil ama dediğim gibi bu müzik türlerini keyifle dinlemenizi sağlıyor birde ses tipik sennheiser sesi nasıl desem misal philips lerin genelde ses tonu düz çıkar bunun daha tok birsesi var tizler kulağınızı yükses seste tırmalamıyor daha yumuşak geliyor tabi budurum herkesin hoşuna gidermi bilemem bana göre en büyük avantajları frekansının 15000 den başlaması ve 32 ohmluk değeri ve bassları.Kötü taraflarına gelince daha evelden değinildiği gibi ince kablosu düz tasarımı olabilir sonuçta f/p ürünü

• quote:

Orijinalden alıntı: shadownextgen

Bu kulaklığı yaklaşık 15 gündür kullanıyorum basslar oldukça iyi tecno trance prograssive tarzı müzik dinleyenler için gayet güzel bass veriyo mid performansı tabiki çok çok iyi değil ama dediğim gibi bu müzik türlerini keyifle dinlemenizi sağlıyor birde ses tipik sennheiser sesi nasıl desem misal philips lerin genelde ses tonu düz çıkar bunun daha tok birsesi var tizler kulağınızı yükses seste tırmalamıyor daha yumuşak geliyor tabi budurum herkesin hoşuna gidermi bilemem bana göre en büyük avantajları frekansının 15000 den başlaması ve 32 ohmluk değeri ve bassları.Kötü taraflarına gelince daha evelden değinildiği gibi ince kablosu düz tasarımı olabilir sonuçta f/p ürünü

Alıntıları Göster
    Mx-200 üm bozuldu bugün yarın bunu alıp denicem arkadaş almış bassları çok hoşuma gitti.Ayrıca artık mx 200 hiç bir yerde satılmıyor galiba bulabilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: by10ur

Mx-200 üm bozuldu bugün yarın bunu alıp denicem arkadaş almış bassları çok hoşuma gitti.Ayrıca artık mx 200 hiç bir yerde satılmıyor galiba bulabilen var mı

Alıntıları Göster
    mx80 alacakken görevli mx 170 önerdi mx 170 daha mı iyi mx80'den?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynepsa

mx80 alacakken görevli mx 170 önerdi mx 170 daha mı iyi mx80'den?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar mx 271'i satıyorum.
    mx 271 sıfır 20 TL >>http://urun.gittigidiyor.com/Sennheiser-MX-271-Kulaklik-Siyah-Hediye_W0QQidZZ38814255
    garantili + kutulu + faturalı

• quote:

Mx-80 için çok iyi yorumlar okuyunca aldım ama beklediğim gibi değil. Sadece fiyat/performans iyi diyebilirim. 15 liralık kulaklık bu kadar olur. Çok şey beklemeyin. Standart bir kulaklık yani.

Alıntıları Göster
    ben de bugün aldım bir adet ve fiyatına göre hiç beklentim yoktu zaten spor yaparken kullanırım diye almıştım.çok hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulletride

ben de bugün aldım bir adet ve fiyatına göre hiç beklentim yoktu zaten spor yaparken kullanırım diye almıştım.çok hoşuma gitti

Alıntıları Göster
    ben normalda kulak içi kullanıyorum 90tl lik sony mdr ex 57 ve daha pahalı olan mdr nc-033 üm var ama daha önce 80 tl lik koss ke29 da kullandım.
    ama şehirdışında mx 80 kullanan bi arkadaşım var ve ona koss u yolladım denedi ve mx80 in koss tan her türlü daha iyi olduğunu söyledi ve şöyle bi iddiası var kulakiçi kulaklıkların alayında iyidir diyo. normal tip kulaklıklar. ne dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyler26

ben normalda kulak içi kullanıyorum 90tl lik sony mdr ex 57 ve daha pahalı olan mdr nc-033 üm var ama daha önce 80 tl lik koss ke29 da kullandım.
    ama şehirdışında mx 80 kullanan bi arkadaşım var ve ona koss u yolladım denedi ve mx80 in koss tan her türlü daha iyi olduğunu söyledi ve şöyle bi iddiası var kulakiçi kulaklıkların alayında iyidir diyo. normal tip kulaklıklar. ne dersiniz

Alıntıları Göster
    Bence o arkadaşında "Benim babam senin babanı döver" kompleksi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: pea.

Adamımsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

aslına bakarsan teknik bilgisine çok güvendiğim bir arkadaş. ben de inanamıyorum mx 80 in bu kulaklıklardan iyi olmasına ama bilmiyorum sırf merakımı yatıştırmak için gidip bi mx80 alıyım diyorum ama alcam kötü çıkçak param boşa gitçek öyle olmasını da istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximof

Mx 760 gerçekten güzel kulaklık tavsiye ederim. Basları özellikle yumuşak derinden sağlam vuruyor. Tizler de dengede. Sesi de açıldıktan sonra daha da iyi olacaktır. 100 liraya kadar ki kulaklıklar içinde iyi modellerden. İmkanınız varsa almanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fosther

quote:

Orijinalden alıntı: maximof

Mx 760 gerçekten güzel kulaklık tavsiye ederim. Basları özellikle yumuşak derinden sağlam vuruyor. Tizler de dengede. Sesi de açıldıktan sonra daha da iyi olacaktır. 100 liraya kadar ki kulaklıklar içinde iyi modellerden. İmkanınız varsa almanızı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Kulaklığı dün TeknoSA'dan 14.90 a aldım.Gayet iyi bir kulaklık.Fiyat performans + Sennheiser kalitesi.Profesyonel bir ürün aramıyorsanız ve kaliteyi istiyorsanız bu kulaklığı alın Sennheiser MX 80

• quote:

Alıntıları Göster
    mx 170 ile arasındakı fark nedır acaba
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ucuz ve güzel bugün iki tane aldım ablama anneme
  • quote:

İmza-Mesaj uyumu harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

quote:

İmza-Mesaj uyumu harika

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaslar yaklasik 2 hafta oncesine kadar senheiser mx 80 kullaniyordum ve ses kalitesinden oldukca memnundum. Fakat kulaklikta memnun olmadiim tek konu kulakligin cihaza baglanti yerinden klasik problem olan temassizlik yapti ve cope gitti. Bugun teknosaya ugradim aynisindan bir daha almak icin ses kalitesinden dolayi tabiki ama 11liraya kampanya olarak creative ep220 gordum ve ikileme dustum buraya bi danisiym dedim sizce hangisi daha iiidir ? Bende igrenc bi philips var onu da 20 loraua almistim ama igrenc otesi bi daha ses konusunda philips i disunmuyorum. Tsk.

• quote:

Orijinalden alıntı: ace01

Merhaba arkadaslar yaklasik 2 hafta oncesine kadar senheiser mx 80 kullaniyordum ve ses kalitesinden oldukca memnundum. Fakat kulaklikta memnun olmadiim tek konu kulakligin cihaza baglanti yerinden klasik problem olan temassizlik yapti ve cope gitti. Bugun teknosaya ugradim aynisindan bir daha almak icin ses kalitesinden dolayi tabiki ama 11liraya kampanya olarak creative ep220 gordum ve ikileme dustum buraya bi danisiym dedim sizce hangisi daha iiidir ? Bende igrenc bi philips var onu da 20 loraua almistim ama igrenc otesi bi daha ses konusunda philips i disunmuyorum. Tsk.

Alıntıları Göster
    Bu kulaklik apple in ipod serisi ile gelen klasik kulakligindan dahami iyidir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalperestink

İpod Touch un kulaklığından daha iyi değil bence.
  • quote:

quote:

Hocam gittim 27TL verip sennheiser mx 170 aldim simdi.

Cok net soyleyebilirim ki, daha iyi. Bu arada ipod touch sahibiyim.

F/P bana cok iyi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guildt50

quote:

quote:

Hocam gittim 27TL verip sennheiser mx 170 aldim simdi.

Cok net soyleyebilirim ki, daha iyi. Bu arada ipod touch sahibiyim.

F/P bana cok iyi geldi.

Alıntıları Göster
    Yorumlardan etkilenip gidip aldım haziranda.. Ama hayal kırıklığına uğradım.. Tamam ses güzel ama kalite dersen berbat.. Sol kulaklık bozuldu garantiye gönderdim.. Yenisini verdiler o da 1-2 haftaya kalmadan 2 kulaklık birden ses vermemeye başladı.. Artık mx80 almayacağım.. Garantiden yenisi gelirse satacağım..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.