Şimdi Ara

Sennheiser HD 448 ve HD 228 Hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MP3 player ve almayi düşündüğüm behringer bcd 3000 ile kullanmak üzere kulaklik ariyorum. Yaptiğim araştirmalar sonucu Sennheiser HD 448 ve HD 228'yi buldum. HD 448 henüz Türkiye'de yok ama yurtdişindan getirebilme imkanim var. Yurtdişindan gelen Sennheiser'larin garantisi hakkinda distribitör'e mail attim. Cevabi geldiğinde sizlerle paylaşacağim.

Eğer HD 448'de garanti sikintisi söz konusu değilse saniyorum öncelik onda. Ama bu kulakliklari daha önce kullanan birileri varsa yorumlari almak isterim. Özellikle yoğun ve uzun kullanimda kulak ağrisi yapmamasi benim için çok önemli, çünkü 24 saatin yaklaşik 8 saatinde kullaniliyor olacaklar. Aşağidaki linkte iki modelin karşilaştirmasini veriyorum ve yorumlarinizi bekliyorum. Bir kaç sitedeki yorumlara göre hd 228'in oldukça iyi bir bas performansi varmiş. Ama hd 448 içinde çok iyi balanslanmiş bir kulaklik diyorlar.

http://www.headphone.com/product_compare.php?icn[]=0020080228&buttonSelection=Add+Headphone+To+Compare&icn[]=0020080448

Bu modeller dişinda en fazla 100-110$ civarinda başka önerileriniz varsa bekliyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thiras -- 16 Kasım 2009; 3:50:23 >

• ben kulakiçi olarak cx-500 bakıyorum düşünebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roman İbrahimoviç

ben kulakiçi olarak cx-500 bakıyorum düşünebilirsin

bu konuyu açan kişi anlaşılan kulakiçi tercih etmiyor o yüzden kulakiçi önermenin bir anlamı yok. Bana sorarsan, hd 228 derim.
  • önerilen kulaklıklara bak ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.