Şimdi Ara

sennheiser hd 450bt vd sony wh-xb900n

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sennheiser hd 450bt ile sony wh-xb900n arasında kaldım sizce hangisini almalıyım.anc önceliğim olmakla birlikte ses kaliteside önemli. sennheiser hd 450bt vd sony wh-xb900n sennheiser hd 450bt vd sony wh-xb900n

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ne yaptınız aldınızmı bende bu ikisi arasındayım...

• reko kullanıcısına yanıt
    sony'i aldım.gayet memnunum,benim için artıları şunlar oldu
    +uygulması sennheiser'a göre daha iyi
    +bass yoğunluklu gibi dursada uygulamasından ekolayzer ayarı ile birlikte her müzik tarzıni keyif alarak dinledim
    +aktif gürültü engellemesi insan seslerini tamamen kesmiyor fakat araba,tren,vs gibi düzenli sesleri veya uğultuları çok iyi bir şekilde engelliyor.
    +ped kısımları döndüğü için çantanın içine rahatlıkla sığdırabildim

eksileri ise şunlar
    -1 saat sonunda hafif bir terleme oluyor bu süre diğer kulaklıklara göre bana biraz kısa geldi fakat bunun yanında pasif gürültü engellemesi başarılı.
    -kablolu kullanımda ses kalitesi beklediğimin altında(xiaomi a3 ile kullandım)

benim şuanlık belirte bilceklerim bunlar.tabi ki fırsatınız varsa ikisinide test etmenizi öneririm, burda ne kadar yazsakda iş kulaklık olunca çok farklı sonuçlar çıkabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th9 -- 23 Kasım 2020; 18:28:42 >

• th9 T kullanıcısına yanıt

sesde gecikme yok değilmi film izlerken sesin arkadan gelmesi hoş olmaz...mediamarkta deneme şansı bulursam denerim yoksa kör alış yapacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 23 Kasım 2020; 21:31:33 >
  • reko kullanıcısına yanıt
    hayır ben kendi telefonumda herhangi bir gecikme hissetmedim fakat bunu saliselerle test eden kanallar var onlardan bakmanız daha doğru olur

• 700 olan modelini alacagım sanrım airpods ta alacagım için çok fazla acılmadan bu iki kulaklığı almama gerekior..bakalım yarın fiyalar inerse daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 24 Kasım 2020; 20:20:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.