Şimdi Ara

Sennheiser HD 800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu kulaklık hakkında bilgisi olan var mı?
    Test etmiş olanınız varsa fikrini almayı çok isterim
    Pahalı bir ürün ve verilen paraya değer mi çok merak ediyor.
    Ürünün sayfası için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorem Ipsum -- 22 Şubat 2010; 22:39:55 >

• besleyebilirsen ve kaliteli müzik dinliyorsan değer ama yok güncel pop dinlerim filan dersen hiç bulaşma kulaklık isyan eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: king size

besleyebilirsen ve kaliteli müzik dinliyorsan değer ama yok güncel pop dinlerim filan dersen hiç bulaşma kulaklık isyan eder
    Değip değmeyeceği önceden kullandığın kulaklıklara bağlı. Uzun süredir hd650 falan kullanıyorsan kulağın gelişmiş demektir ve aradaki farkları anlayabilirsin. Böylece 3 katı paraya değer mi karar verebilirsin. Ama apple'ın kulaklıklarından falan geçeceksen o kadar uçmaya hiç gerek yok. Ayrıca neredeyse verdiğin para kadar da dac+amfi parası harcaman gerekecektir. Tabi kaliteli müzik de en az onlar kadar önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Değip değmeyeceği önceden kullandığın kulaklıklara bağlı. Uzun süredir hd650 falan kullanıyorsan kulağın gelişmiş demektir ve aradaki farkları anlayabilirsin. Böylece 3 katı paraya değer mi karar verebilirsin. Ama apple'ın kulaklıklarından falan geçeceksen o kadar uçmaya hiç gerek yok. Ayrıca neredeyse verdiğin para kadar da dac+amfi parası harcaman gerekecektir. Tabi kaliteli müzik de en az onlar kadar önemli.

Alıntıları Göster
    özellikle dinlediğim bir tür yok ama kabaca easy listening rock jazz opera house chillout dinliyorum.

sennheiserin açıkçası kafa üstü modeli olarak sadece px 200 ünü kullandım. cx 300 ve cx 500 gibi kulaklıklar kullandım sennheiserde.

ama açıkçası bugüne kadar tatmin eden bir ürün bulamadım. ya da beklentilerim yüksekti bilmiyorum.

asıl sıkıntım şurada başlıyor benim, dinlediğim müzik aralığı geniş. ses kalitesi olarak hemen hemen sadece flac dinliyorum ve yine onlardan da neredeyse vinyl_rip olanlarını tercih ediyorum. 24 bitlik mono müzikler.

sennheiserı ilk tamamen tesadüfen almıştım ilk olarak. audophile nedir vs hiç bilmeden. ama sonradan kulağım iyi seslere alıştıkça sennheiserın diğer modellerini denedim diyebilirim.

ilk başlayanlar da belki benim gibi hissetmiştir bilemiyorum, ama zamanla kulağınız daha iyi daha derin daha sahnesi olan kulaklıklar istiyor. insan gerçek sese daha da yaklaşmak istiyor.

ve araştırdıklarımdan biri bu buna ulaşmak için.

birçok kulaklığın birbirine artıları eksileri vs vardır biliyorum. kimileri baslarda kimileri midlerde kimileri tizlerde kimisi sahnesinde derinliğinde s daha başarılı olabiliyor. uzun yıllar kullanabileceğim birşey, tek birşey istiyorum. parası bayağı yüksek farkındayım. ama zırt pırt onu al tatmin olma bunu al şusunu beğenme vs gibi şeyler yaşayınca toplamda zaten bir hd 800 kadar para vereceğim gibi.

fikirlerinize açığım. forumun bu kısmı için bayağı karıştırdım. shure diyenler sennheiser diyenler grado diyenler akg at diyenler...

sadece benim mi kafam karıştı bilmiyorum.

sizden ricam kafa üstü kulak içi hiç önemli değil bası midi tizi tatminkar sahnesi derinliği iyi olan bir kulaklık tavsiye edebilir misiniz? yani başka bir hayat. zor biliyorum

ama belki diyecek birşeyler çıkar diye düşünüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lorem Ipsum

özellikle dinlediğim bir tür yok ama kabaca easy listening rock jazz opera house chillout dinliyorum.

sennheiserin açıkçası kafa üstü modeli olarak sadece px 200 ünü kullandım. cx 300 ve cx 500 gibi kulaklıklar kullandım sennheiserde.

ama açıkçası bugüne kadar tatmin eden bir ürün bulamadım. ya da beklentilerim yüksekti bilmiyorum.

asıl sıkıntım şurada başlıyor benim, dinlediğim müzik aralığı geniş. ses kalitesi olarak hemen hemen sadece flac dinliyorum ve yine onlardan da neredeyse vinyl_rip olanlarını tercih ediyorum. 24 bitlik mono müzikler.

sennheiserı ilk tamamen tesadüfen almıştım ilk olarak. audophile nedir vs hiç bilmeden. ama sonradan kulağım iyi seslere alıştıkça sennheiserın diğer modellerini denedim diyebilirim.

ilk başlayanlar da belki benim gibi hissetmiştir bilemiyorum, ama zamanla kulağınız daha iyi daha derin daha sahnesi olan kulaklıklar istiyor. insan gerçek sese daha da yaklaşmak istiyor.

ve araştırdıklarımdan biri bu buna ulaşmak için.

birçok kulaklığın birbirine artıları eksileri vs vardır biliyorum. kimileri baslarda kimileri midlerde kimileri tizlerde kimisi sahnesinde derinliğinde s daha başarılı olabiliyor. uzun yıllar kullanabileceğim birşey, tek birşey istiyorum. parası bayağı yüksek farkındayım. ama zırt pırt onu al tatmin olma bunu al şusunu beğenme vs gibi şeyler yaşayınca toplamda zaten bir hd 800 kadar para vereceğim gibi.

fikirlerinize açığım. forumun bu kısmı için bayağı karıştırdım. shure diyenler sennheiser diyenler grado diyenler akg at diyenler...

sadece benim mi kafam karıştı bilmiyorum.

sizden ricam kafa üstü kulak içi hiç önemli değil bası midi tizi tatminkar sahnesi derinliği iyi olan bir kulaklık tavsiye edebilir misiniz? yani başka bir hayat. zor biliyorum

ama belki diyecek birşeyler çıkar diye düşünüyorum..

Alıntıları Göster
    bi alt modelini hd600 dü sanırım electroworldde dinleme fırsatım oldu 50 liralık kafaüstü kulaklıklardan farkı yoktu tabi beslenemediği için bu kulaklığın yanında güzel bir amfi almayacaksan hiç bulaşma

• quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

bi alt modelini hd600 dü sanırım electroworldde dinleme fırsatım oldu 50 liralık kafaüstü kulaklıklardan farkı yoktu tabi beslenemediği için bu kulaklığın yanında güzel bir amfi almayacaksan hiç bulaşma

Alıntıları Göster
    elektro statikler hariç dünyanın en iyi 3-4 kulaklığı arasında yani besleyebilirim dersen al ama flaclarda yetermi bilmem bu alete bende dt880 filan al 3 katı fiyata çokda değmez bence biraz dene belki sevmezsin
  • quote:

elektro statikler hariç dünyanın en iyi 3-4 kulaklığı arasında yani besleyebilirim dersen al ama flaclarda yetermi bilmem bu alete bende dt880 filan al 3 katı fiyata çokda değmez bence biraz dene belki sevmezsin

Alıntıları Göster
    Öncelikle bugüne kadar ne dinlediğiniz tatmin olamadınız bilmiyorum...

HD800 için arkadaşların dediği gibi çok iyi alt yapı gerekli.. HD800ün sahnesi, her alandaki frekansları gerçekten iyi (ben tizlerinin renginden pek hoşlanmadım gerçi) ama o fiyatlara çıkmadan da tatmin olabilirsiniz.

Elinizdeki bütçe ne kadar bilmiyorum ama o bütçe ile amfi, dac ve kulaklık almanızı öneririm..

Ha derseniz ki elimde 5000$ bütçe var, HD800 tavsiye edilebilir tabii ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 20 Şubat 2010; 16:29:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.
    Elinizdeki bütçe ne kadar bilmiyorum ama o bütçe ile amfi, dac ve kulaklık almanızı öneririm..

Peki siz ne önerirsiniz bana?

Yukardaki arkadaş dt880 demiş. İyi midir? Ya da HD650?
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    dt880 iyidir metalik ses hd650de güzeldir ses rengine göre seçim yapmalısın tekno fiye gir araştır MuttFTS. de oraya mensup ben üye olamadım ama elimden geldiğince yardımcı olurum pm filan atarsan ama çokda anlamam bende yeniyim

• Nasıl bir ses rengi aradığınızı bilmemekle birlikte DT880, K701 ve AD900/AD1000 sahneleri geniş olan kulaklıklardır.. Bu tip kafaüstülerin hepsi de amfiye ihtiyaç duyar..

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: H.

Nasıl bir ses rengi aradığınızı bilmemekle birlikte DT880, K701 ve AD900/AD1000 sahneleri geniş olan kulaklıklardır.. Bu tip kafaüstülerin hepsi de amfiye ihtiyaç duyar..

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Sanırım öğrenecek çok şeyler var.

Önerileriniz üzere dt 880 sıcak ve iyi bir başlangıç geldi.

2 türlüsü var 250 ve 600 ohmluk. fark tam olarak nasıldır? Beslenmeyle ilgili bir durum mu sadece yoksa seste de farkeder mi?

Bir de hangi kulaklık amp. tavsiye edersiniz 250 ohm için?

Tekrar teşekkür ederim ilginiz ve paylaşımınız için.

not: ebay da new york'ta top seller bir satıcıyla 265 dolar + free shippinge anlaştım. Fiyat nasıl sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorem Ipsum -- 22 Şubat 2010; 22:54:16 >

• quote:

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Sanırım öğrenecek çok şeyler var.

2 türlüsü var 250 ve 600 ohmluk. fark tam olarak nasıldır? Beslenmeyle ilgili bir durum mu sadece yoksa seste de farkeder mi?

not: ebay da new york'ta top seller bir satıcıyla 265 dolar + free shippinge anlaştım. Fiyat nasıl sizce?

Alıntıları Göster
    ohm dirençtir.

Bu değer yükseldikçe kulaklığın sürülmesi zorlaşır ama genelde kulaklık ne kadar kaliteliyse direncide o kadar yüksektir.

• quote:

Alıntıları Göster
    DT880 neye göre iyi geldi, ne kadar araştırdınız, ne bekliyorsunuz? Bence siz bile emin değilsiniz, iyice araştırıp emin olmayı bekleyin derim..

Ayrıca 2005 Edition aldığınızdan emin olun illaki alıcam derseniz. 250lik veya 600lük çok farklı kulaklıklar, seste farkeder. 600lük alırsanız amfiye daha fazla yatırım yapmanız gerekir.

Edit: Bir üst mesajdaki (JakX) değer yükseldikçe kulaklığın sürülmesi zorlaşır doğrudur fakat DT880de kesinlikle seste fark var. Ayrıyeten ohm arttıkça kaliteli kulaklık olgusu tamamen yanlıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 22 Şubat 2010; 23:42:07 >

• Cok haklisiniz, kafamda daha tam oturtamadim. Bu yuzden ertelemeye karar verdim kulaklik amfisi isteyen sistemleri. En azindan TUS tan sonra yeniden degerlendiririm.
    Bu arada daha ziyade techno-fi ve donanimhaber yorumlarina baktim.
    Ilginiz icin cok tesekkur ederim
    Peki bana su konuda yardimci olabilir misiniz?
    Cowon S9 siparisi verdim ebay'den ve bir sure sonra elimde olacak. Buna uygun kulaklik olarak ne tavsiye edersiniz?
    Loseless dinliyorum. Agirlikli olarak jazz, klasik, rock, elektronik ve easy listening karakterde parcalar dinliyorum.
    Kulakligi disarda ve evde esit olarak kullanmayi dusunuyorum.
    Basshead degilim
    Bana bir tavsiyede bulunabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorem Ipsum -- 23 Şubat 2010; 11:32:27 >
  • quote:

Cok haklisiniz, kafamda daha tam oturtamadim. Bu yuzden ertelemeye karar verdim kulaklik amfisi isteyen sistemleri. En azindan TUS tan sonra yeniden degerlendiririm.
    Bu arada daha ziyade techno-fi ve donanimhaber yorumlarina baktim.
    Ilginiz icin cok tesekkur ederim
    Peki bana su konuda yardimci olabilir misiniz?
    Cowon S9 siparisi verdim ebay'den ve bir sure sonra elimde olacak. Buna uygun kulaklik olarak ne tavsiye edersiniz?
    Loseless dinliyorum. Agirlikli olarak jazz, klasik, rock, elektronik ve easy listening karakterde parcalar dinliyorum.
    Kulakligi disarda ve evde esit olarak kullanmayi dusunuyorum.
    Basshead degilim
    Bana bir tavsiyede bulunabilir misiniz?
    Fiyat aralığı olarak ne düşünüyorsunuz?
  • 500 TL ye kadar.
  • quote:

500 TL ye kadar.
    quote:

Ayrıyeten ohm arttıkça kaliteli kulaklık olgusu tamamen yanlıştır.

Benim mesajımdada böyle birşey yazmıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakX

quote:

Ayrıyeten ohm arttıkça kaliteli kulaklık olgusu tamamen yanlıştır.

Benim mesajımdada böyle birşey yazmıyor zaten.

Alıntıları Göster
    Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?
    Sevgili MuttFTS?
  • quote:

Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?
    Sevgili MuttFTS?

Alıntıları Göster
    yurtdışından alırsan yada 2. el yani fırsatları kullanırsan hd650 akg701 dt880 bunlar başlıca modeller tabi bide denon vede audio tecnika var
  • quote:

yurtdışından alırsan yada 2. el yani fırsatları kullanırsan hd650 akg701 dt880 bunlar başlıca modeller tabi bide denon vede audio tecnika var

Alıntıları Göster
    Westone 3 olabilir o fiyatlara... Veya garantili de olsun derseniz Sennheiser IE8 de olabilir.. (Metan uygun fiyata satıyor)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.