Şimdi Ara

Sennheiser HD 800 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klasik,Jazz tarzı müzik türleri için sound magic pl50 önerebilirim ben. Ben internetten okuduğum yorumlara göre arkadasıma aldırdım ve şu anda çok memnun. Kendime de yakın zamanda almayı düşünüyorum. İnternette araştırırsan hakkında baya bilgi bulabilirsin. Çok memnun olacağını düşünüyorum ben.
  • MuttFTS, fakir_çocuk, ok1907 çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
    IE8 hakkında burda ve techh-fi'deki yorumları okudum.
    Diğerlerini de araştıracağım.
    IE8 Cowon S9 la nasıldır peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorem Ipsum

MuttFTS, fakir_çocuk, ok1907 çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

çok baslı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

quote:

çok baslı olur

Basını düşük tutarsam :)
    Farklı müzik türleri için ideal deniyor burada.
    Şimdi onunla ilgili yorumları okuyorum ama bu iş ne pis işmiş arkadaş, sonu yok
    bakalım nasip :)

• IE8'in bassları sana çok fazla gelecektir muhtemelen ve seni çok yoracaktır. Dediğim kulaklığı araştırmanı şiddetle tavsiye ederim çünkü tam easy listening kulaklığı. Müthiş mid ve tizleri var basslar ise kendini hissettiriyor ama gümbür gümbür değil
  • Dediğin kulaklığı mutlaka araştıracağım ok1907, çok sağolasın
    Peki IE7 nasıl olurdu s9'la? Bası daha az?
  • quote:

quote:

quote:

çok baslı olur

Basını düşük tutarsam :)
    Farklı müzik türleri için ideal deniyor burada.
    Şimdi onunla ilgili yorumları okuyorum ama bu iş ne pis işmiş arkadaş, sonu yok
    bakalım nasip :)

MuttFTS'nin dediği gibi W3, IE8 ikilisine bakılabilir. Madem bütçe 500TL ve beklenti yüksek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 24 Şubat 2010; 0:48:19 >

• Açıkçası S9+IE8 mükemmel ikili deniyor ama bass head değilim dediğin için sana fazla gelir dedim ben. IE7'yi bilmiyorum. Dİnleyen arkadaşlar var. IE8'e göre bass miktarı daha az ama ses rengide biraz farklı olduğu için nasıl bir ikili olurlar bilemem. Beklentilerini düşük tutman lazım ama öncelikle. Mükemmel ikili denilen cihazlarda bile hayalkırıklığına uğrayabilirsin.
  • ıe8i en az basa dayasak filan ne biliym ya sansa clıple bile en az kademede çok diyolar
  • CX500 gibi alakalı alakasız yerde bass veren bir kulaklık bile kullanmışsan IE8 bass konusunda çok da aşırı olmaz bence. Bende bass konusunda endişeliydim ama IE8 bass konusunda beni hiç rahatsız etmiyor bass frekansını en düşük seviyede tutsan rahatsız etmeyeceğini düşünüyorumn.IE8 bass konusunda çok iyidir nerede nasıl tepki vereceğini bilen bir kulaklık müzik esnasında devamlı gümbür gümbür bass vermiyor parçada olması gereken yerde bassı veriyor. Sahne konusunda zaten mükemmel performansa sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 24 Şubat 2010; 15:08:47 >
  • quote:

bana soracaksın sen bu ikiliyi kullanıyorum çünki

IE8'in mükemmel bassları insanı hiç rahatsız etmiyor çok tatlı ve derinden vuran bassları var sahnesi zaten en geniş kulakiçi kulaklık şuanda... ben aşırı derecede memnunum bu ikiliden ama playerı sırf merakımdan dolayı değiştirebilirim Sony x serisi ya da yeni çıkan A840 serisi ile sony'de de en büyük eksiklik olarak Flac çalmama olayını görüyorum bakacaz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

IE8'in mükemmel bassları insanı hiç rahatsız etmiyor çok tatlı ve derinden vuran bassları var sahnesi zaten en geniş kulakiçi kulaklık şuanda... ben aşırı derecede memnunum bu ikiliden ama playerı sırf merakımdan dolayı değiştirebilirim Sony x serisi ya da yeni çıkan A840 serisi ile sony'de de en büyük eksiklik olarak Flac çalmama olayını görüyorum bakacaz artık

@Hellshot

Cowon'un o güçlü sesinden sonra, Sony'nin cılız sesine ve dar kodek desteğine bulaşmak ne derece doğru olur emin değilim. Uzun zamandır arkadaş ortamında bu konuyla alakalı fikir alışverişinde bulunuyoruz; S:flo2 diye de çinli bi arkadaş var ortada, her ne kadar pil süresi düşük de olsa..

• quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

@Hellshot

Cowon'un o güçlü sesinden sonra, Sony'nin cılız sesine ve dar kodek desteğine bulaşmak ne derece doğru olur emin değilim. Uzun zamandır arkadaş ortamında bu konuyla alakalı fikir alışverişinde bulunuyoruz; S:flo2 diye de çinli bi arkadaş var ortada, her ne kadar pil süresi düşük de olsa..

320KBPS mp3 kesmiyor beni netten Flac indiriyorum arşivim sağlam bayağı... s9'a da onları 300kbps olarak ogg'ye cevirip atıyorum ogg çok daha kaliteli mp3'den ama gel görki sony ogg'de calmıyor, Aac çalıyor yine aac mp3'den iyi ama kararsızım işte bende bu konuda codec desteği hakkaten dar

• quote:

besleyebilirsen ve kaliteli müzik dinliyorsan değer ama yok güncel pop dinlerim filan dersen hiç bulaşma kulaklık isyan eder

Neden pop olmaz... pop düşmanı olduğunuzu düşünüyorum.. ?? :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

quote:

besleyebilirsen ve kaliteli müzik dinliyorsan değer ama yok güncel pop dinlerim filan dersen hiç bulaşma kulaklık isyan eder

Neden pop olmaz... pop düşmanı olduğunuzu düşünüyorum.. ?? :))

müzikal olarak geride tabi türk popu için konuşuyorum istisnalar hariç tamamen dup tıs dediğimiz sesler kötülediğimiz rapden bile daha kötüler zaten konuları aşk(250 gram) olunca pekde dinlenesi yok
  • bide orjinal cd olayı var tabi pop dinleyenler genelde internetden indirir müzikle alakası yokdur çevremdeki insanlardan biliyorum haşin çocuk
  • @haşin çocuk ve @Fakir_çocuk

Pop dinleyenleri bu kadar ezmeyelim derim, sonuçta aynı oksijeni yakıyoruz onlarla..
  • ezelim arkadaş o adamları dinledikleri sürece onlarda 15 yaş şarkıları yapmaya devam edecekler ya saçma sapan cümleler kurda aynı şeyleri tekrarlama artık yok dün niye gelmedin,yok senden bi çocuğum olsun istiyorum,yok sevişmeden uyumayalım sonra küfür edince küfür oluyo bunlar ne oluyo o zaman
  • quote:

ezelim arkadaş o adamları dinledikleri sürece onlarda 15 yaş şarkıları yapmaya devam edecekler ya saçma sapan cümleler kurda aynı şeyleri tekrarlama artık yok dün niye gelmedin,yok senden bi çocuğum olsun istiyorum,yok sevişmeden uyumayalım sonra küfür edince küfür oluyo bunlar ne oluyo o zaman

müzikten anlamayan insanların ortak platformu poptur
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylandi

quote:

ezelim arkadaş o adamları dinledikleri sürece onlarda 15 yaş şarkıları yapmaya devam edecekler ya saçma sapan cümleler kurda aynı şeyleri tekrarlama artık yok dün niye gelmedin,yok senden bi çocuğum olsun istiyorum,yok sevişmeden uyumayalım sonra küfür edince küfür oluyo bunlar ne oluyo o zaman

müzikten anlamayan insanların ortak platformu poptur

banamı katılıyosun şimdi maykıl ceksın ne ayak o zaman

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.