Şimdi Ara

sennheiser ie8 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Asıl sorun, müzik konusunda ve müzik kulağı olarak tecrübesi olmayan kişilerin bir kulaklığa 600tl para dökmesi. Dünyanın en iyi kulaklığını en iyi sistemlere takıp kullansa da "tizler biraz daha iyileşti o kadar" diyecek konu sahibi arkadaş. Gerek yok direk tepeye çıkmaya. Önce daha f/p ürünleriyle başlamak lazım. Herkes anlayamıyor aradaki farkları. Veya kendinizi yırtıp anlayabildiğiniz farklar için para harcamayın. Çünkü kendinizi yırtarak müzik dinlemeyle zevk alamazsınız.

Ayrıca kalite yönündense daha çok eğlenceye yönelik ürünleri tercih edin. Sonuçta daha bu işin başında olan biri işin sadece eğlence yönünü ayırt edebilir.

Bir diğer nokta ise başkalarının görüşlerine göre kulaklık almak. Sen 100 liralık kulaklık kullanıyorsan ve memnunsan gidip 500 lriaya kulaklık alma çünkü 100 liralık kulaklığın eksikliklerini bile göremiyorsun ki ne alanda gelişme sağlayacaksın 500 lra verince? Önce elinizdeki kulaklıklar size yetmemeye başlasın sonradan böyle paralar verin. Zaten kendinizi geliştirince artık 600 lira verdiğiniz kulaklığın eksikliklerini görüp satmak istersiniz. Anlamadığınızdan değil yani. Aradaki farkı iyi anlamak lazım. Ie8 ile devam etmesi lazım kesinlikle arkadaşın yoksa aldığı herhangi bir kulaklıkta da yine hayalkırıklığı yaşayacak.

• Bence bu arkadas iki gun sonra kulaklik yeni bi hal aldi super oldu diyecek burn in oldu diyecek :))
  • En iyisi para biriktirirken ie8 imi zevkiyle kullanmak. İnsanoğlunun gözü doymuyor hep daha iyisini istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokberkgucin

En iyisi para biriktirirken ie8 imi zevkiyle kullanmak. İnsanoğlunun gözü doymuyor hep daha iyisini istiyor.

Hocam bence mini bir inceleme yapsanız güzel olur. Ayrıntılı Görüşlerinizi almak isterim ie8 konusunda. Bir de resimlerle süslerseniz tadından yenmez..
  • En kısa sürede yapacağım arkadaşım.
  • quote:

En kısa sürede yapacağım arkadaşım.

Sabırsızlıkla bekliyorum Hocam Bildiğim kadarıyla forumda IE8 incelemesi mevcut değil. İlk inceleyen de siz olmuş olursunuz.
  • Merhabalar. Bende Creative EP 630 vardı biraz yükselttim çıtayı Sennheiser 550 style II aldım sonra dedim ki biraz daha çıtayı yükselteyim ve Metandan Sennheiser ie8i siparişi verdim yaklaşık 2 ay sonra elime ulaştı ve sonuç tam bir hayal kırıklığı kulağım acayip derecede alışmış 550 ye tabii ilk günlerden bahsediyorum yani senin gibiydim bende "gokberkgucin". Sonra ie8i yi dinleye dinleye kulağım yavaş yavaş alıştı nasıl derler sesler sıcak gelmeye başladı 550 ye göre tabii kıyas edilmez 2 si ama bendeki ilk etkileri olumsuzdu anlayacağınız. 22.11.2010 da almıştım şuan 550 kullanmıyorum 2006 model ipod u2 special editionla ie8i iyi gidiyor arada birde bilgisayardan flac ve iphone 3gs dende faydalanıyorum bakalım belki yeni ipod touch alırım neyse fazla uzatmayayım biraz daha zamana ihtiyacın var kulağının alışması + kulaklıkların açılması için. Güle güle kullan.
    Birde soru ekliyeyim westone 3 alıp ie8i yi kardeşime vermeyi planlıyorum aceba iyi etmiş olurmuyum? gerçi farklı bir konu başlığı açmam gerektiğinin farkındayım ama kısaca bilgi sahibi olabilirsem ne mutlu bana saygılar :)

• IE8 gibi, hemen hemen tüm high end portable tabir edilen müzk dinleyicilerinin beğenisini kazanmış, güzel sahnesi olan bir kulaklığıda "yetersiz" yapmışsınız bravo...demek bizim müzisyen kulaklarımız eşşek kulağı.....son seste nasıl dinleyebiliyorsunuz oda ilginç olmuş...

Neyse...zevk renk diyelim...herkesin kulağı aynı değil elbet...
  • birde müziği son seste dinleyip hangi detayı almayı düşünüyorlar anlamıyorum. ses seviyesi artıkça sesler bi süre sonra karışacaktır.
  • Genelde ses yüksekliğini orta ayarlarda tutarım. Bazen disko tarzı müziklerle coşmak istediğim zaman sesi son ayara alıyorum.(david vendetta break 4 love) O da kısa süreli.
    Birde bugün bir şey keşfettim. Trende, otobüste veya dışarıda yürürken dışarıdan gelen seslerden dolayı müziğin ayrıntılarını kaçırıyormuşum, evde sessiz bir ortamda dinlendiğinde çok daha iyi ses alıyorum.
  • quote:

Genelde ses yüksekliğini orta ayarlarda tutarım. Bazen disko tarzı müziklerle coşmak istediğim zaman sesi son ayara alıyorum.(david vendetta break 4 love) O da kısa süreli.
    Birde bugün bir şey keşfettim. Trende, otobüste veya dışarıda yürürken dışarıdan gelen seslerden dolayı müziğin ayrıntılarını kaçırıyormuşum, evde sessiz bir ortamda dinlendiğinde çok daha iyi ses alıyorum.

hocam kaç gün oldu kulaklıgı alalı sormamdaki maksat burn-in saati kaç ?
  • 5 gün oldu. 5*5=25 saat civarında bir dinleme olmuştur.
  • quote:

5 gün oldu. 5*5=25 saat civarında bir dinleme olmuştur.

kardeşimsen bugun hiç kapatmadan bırak calsın sabaha kadar iyice bi otursun cok farkı olacaktır..dinleme süren cok az daha tam oturdugunu düşünmüyorum ..
  • teşekkürler hocam. Deneyeceğim bugün.
  • quote:

Genelde ses yüksekliğini orta ayarlarda tutarım. Bazen disko tarzı müziklerle coşmak istediğim zaman sesi son ayara alıyorum.(david vendetta break 4 love) O da kısa süreli.

Evet üstad o konuda haklısın, IE8'in en büyük zaafı ses izalasyonu, sanırım IE9'da bunu çözmüş olacaklardır.

Senny'lerde ses oturması zaman alan bir süreçtir, bence 1 ay kullanmadan ses rengi hakkında kesin bir fikre varmak aldatıcı olabilir. Arkadaşların da tavsiye ettiği gib hele 1 sesin oturmasını bekleyin derim bende, aldığınız kulaklık gerçekten sınıfında üst seviyelerde yer alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 1 Şubat 2011; 11:08:47 >

• quote:

5 gün oldu. 5*5=25 saat civarında bir dinleme olmuştur.

5-6 tane Sennheiser kulaklık sahibi/kullanmış biri olarak daha 1-2 ayı var diyebilirim.. ister günlük dinlemelerine devam yada açık bırak orda seste o çalsın kendi kendine...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.