Şimdi Ara

SENNHEISER kulaklık almayı düşünüyorum yardım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi sennheiser kulaklık mx 450'dir. hem basları hem de tizleri tatmin edicidir.
  • Önce düz mi isityosun yoksa kulak içi mi istiyosun buna karar ver bence...
  • açıkcası kulaklık içi olsa daha iyi gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirsayginer

açıkcası kulaklık içi olsa daha iyi gibi...

O zaman ep630 yada cx 300 falan alabilirsin ama ucuz bulman yada garantisiz bulman lazım... (cx300 için diyorum bunu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 12 Temmuz 2008; 15:40:21 >
  • hm teşekkür..
  • mediamarkt'a bak.orada 17ytlden başlayan fiyatlarla sennheiser kulaklıklar vardı.Ben almadığım için çok çok pişmanım
  • bilgin için çok saol kardeş ... valla ben istanbul kartal da oturuyorum şuan nerde medimarkt var bilmiyorum ... alcağım ürünün garantili olmasını istiyorum açıkçası ....
  • Cx300 ü tavsiye ederim.80 e almıştım geçen sene.
  • beyler illa cx300 mü bu modelin üzerine başka öne sürebileceğiniz benim aradığım fiyatlarda SENNHEISER markalı ürün varmı ... daha önce bi ark mx-51 demiş performansı nasıl ?
  • quote:

bilgin için çok saol kardeş ... valla ben istanbul kartal da oturuyorum şuan nerde medimarkt var bilmiyorum ... alcağım ürünün garantili olmasını istiyorum açıkçası ....

ben istnbuu hiç bilmem kardeş.ankaradan bakmıştım.hatta oradan bir telefon 1 mp3 player ve şarjlı pil almıştım.Fiyatlar gayet uygun.garanti belgesinide cihazın kutusuyla beraber faturayı getirmen yeterli oluyor.genpayla,başarıyla falan onlar uğraşıyor.

amma reklam yaptım ha
  • saol kardeş ben biraz araştırcam bakıyım şu media m. nerelerde var bu kadar ucuzsa araştıym çok saol
    quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

quote:

bilgin için çok saol kardeş ... valla ben istanbul kartal da oturuyorum şuan nerde medimarkt var bilmiyorum ... alcağım ürünün garantili olmasını istiyorum açıkçası ....

ben istnbuu hiç bilmem kardeş.ankaradan bakmıştım.hatta oradan bir telefon 1 mp3 player ve şarjlı pil almıştım.Fiyatlar gayet uygun.garanti belgesinide cihazın kutusuyla beraber faturayı getirmen yeterli oluyor.genpayla,başarıyla falan onlar uğraşıyor.

amma reklam yaptım ha

• İllaki sennheiser alıcam diyosan bişey diyemem ama cx alma derim..onun yerine 40ytl ye creative ep630 u tavsiye ederim performansları yakın..cx 300 kullanıyordum 1 yıl sonra sol kulaklıkta ses bas ve tiz kaybı oldu daha sonra diğer kulaklıkta da oldu..bu durum bikaç arkadaşın daha başına gelmiş şaşırtıcı bi durum açıkçası..şuan ep630 kullanıyorum ve çok memnunum f/p açısından tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetaMode -- 17 Temmuz 2008; 13:42:53 >
  • arkadaşım paylaşımın için çok saol... hem cebimdede biraz para kalır ..
    biraz kurcalıyım bu olayı biraz daha acemlem yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.