Şimdi Ara

SENNHEISER kulaklık almayı düşünüyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet ben SENNHEISER ın 50 ytl yi geçmeyen bi kulaklığını almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum ....hangi modeller hem fiyat hem performans olarak bana uygun(rock-alternatif rock dinlerim)

• valla fiyatlar ortada, ancak internette genelde ucuz fiyata sahte urun / yan sanayi urun satiliyor, bunlara karsi dikkatli ol derim.
  • creative ep630 al..sanırım 49 veya 54 ytl civarı...
    cx300 ile birebir ...çakması:D
  • sennheiser cx300 aldım beyaz 40dolardı amazon.comda . yarın kavuşacam ipod touch a da tabi

trdede 100ytlden aşağıdadır heralde.

• quote:

Orjinalden alıntı: erencan774

sennheiser cx300 aldım beyaz 40dolardı amazon.comda . yarın kavuşacam ipod touch a da tabi

trdede 100ytlden aşağıdadır heralde.

istanbulda 60 ytl cx300.

• herneyse daa ucuz olduğu kesin zaten istanbulda oı fiyata aldığında alacağının 3de 2 si sahte çıkar piyasada çok taklit var.gerçe kaliteliside oluyor ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla serkanky kardeşim sen orjinal diyorsan doğrudurda, piyasa da çok fazla ve aynı zamanda çok iyi sennheiser takliti var. Yani ben o fiyata alınabileceği taraftarı değilim. (Kampanyalar v.s. hariç tabii ki) Yani takınca anlaşılmıyor sahte olduğu. Ha sonuçta sesi iyi mi, iyi, sadece önemli nokta bu ise alınabilir. Ama sahte kulaklığın zararları ile bir makale okumuştum, bulursam buraya ilave edeyim. Müthiş şeyler yazıyor insan hadi canım diyor olur mu öyle şey diyor.

Not: Ucuzmuş bea, bana da alsana bi tane cx300

quote:

Orjinalden alıntı: serkanky
    istanbulda 60 ytl cx300.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 2 Temmuz 2008; 1:21:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: thetrooper00

Valla serkanky kardeşim sen orjinal diyorsan doğrudurda, piyasa da çok fazla ve aynı zamanda çok iyi sennheiser takliti var. Yani ben o fiyata alınabileceği taraftarı değilim. (Kampanyalar v.s. hariç tabii ki) Yani takınca anlaşılmıyor sahte olduğu. Ha sonuçta sesi iyi mi, iyi, sadece önemli nokta bu ise alınabilir. Ama sahte kulaklığın zararları ile bir makale okumuştum, bulursam buraya ilave edeyim. Müthiş şeyler yazıyor insan hadi canım diyor olur mu öyle şey diyor.

Not: Ucuzmuş bea, bana da alsana bi tane cx300

quote:

istanbulda 60 ytl cx300.

eğer istersen kargo ile gönderebilirim bu arada cx 500 70 ytl ye almıştım ve orjinal. cx 500 aldığım yerde 2 tane daha var

• bu fiyata olan urunlerin faturasi veya hologrami yoktur ama herhalde??
  • hologram var dostum zaten sahte olsa ben kesinlikle kullanmam.
  • mx 360 veya 460 al derim. kanal içi olanlar zararlı oluyormuş kulak zarına falan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: narcoleptic85

mx 360 veya 460 al derim. kanal içi olanlar zararlı oluyormuş kulak zarına falan.

Zararlı olmasını da geç, arkadaş rock-alternative dinlerim yazmış. EP 630 kullanan birisi olarak peşin peşin söyleyeyim; keyif alamazsın!
    EP 630'u da geç, kulak içi kulaklıklarla keyif alamazsın. Arkadaş kulaklık tavsiyesi istiyor, millet sahte, orijinal kavgası yapıyor...

O parar MX-460 veya MX-560 alabilirsin sanırım. Ben kullanmadım ama emin ol kulak içi kulaklıklardan daha dengeli ve temiz ses verir...
  • phm bende sana bu konuda katılıyorum. Her ne kadar K324P performansını beğensemde rock/metal konusunda, açık tip kulaklıklarla daha keyifli oluyor bu iş. Bende mx760 var. Malzeme kalitesi hariç tavsiye edebilirim ama 50 YTL üzerinde. Daha düşük bir seri alması işini görür galiba arkadaşın.

Ayrıca sağol serkanky kardeşim ben sadece takıldım. Bende cx500 vardı, sattım valla. Ama dediğin gibi ise muhtemel çalıntı üründür. Du bi kötüleyeyimde içimde kalmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 2 Temmuz 2008; 20:39:45 >
  • quote:

hologram var dostum zaten sahte olsa ben kesinlikle kullanmam.

gayet iyiymis o zaman
  • mx500 almada ne alırsan al. :)
  • westone um2 alın superdir super 1 sene sonra kulaklarım sağır halde gezecem o ayrı bi konu
  • bi arkadaş yazmış cx300 60 ytl ben 95-100 ytl civari gördüm hepsiburada.com da... nerde var 60 ytl ye ..???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.