Şimdi Ara

Sennheiser kulaklık bölümü satılıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

nemden mi nedir anlamadım bir süre sonra hepsi böyle oluyor, en iyi çözüm pütürleri güzelce temizleyin sadece bez kalsın, biraz uğraştırıcı ama tertemiz olunca orijinalinden bile güzel oluyor hem terletmiyor...

a1pro uzun zamandır böyle kullanıyorum eskisinden daha konforlu...Sennheiser kulaklık bölümü satılıyor 

Sennheiser kulaklık bölümü satılıyor
  • Eskiden bikaç Sony kulaklık kullandım ancak yaklaşık 20 yıl önce ilk Sennheiser kulaklığımı aldıktan sonra daha da başka markaya dönüp bakmadım. IE4 Pro, IE6, Momentum IEG ve şimdilerde HD380 Pro ile devam ediyorum.
    Kulaklık konusunda üstün Alman Mühendisliğinden mahrum kalacağıma çok üzüldüm. Keşke satmasalardı.

• Sennheiser eski Sennheiser değil artık. Adı var sadece.
    Alan da hava atmak için alıyor.

• niyatovic kullanıcısına yanıt

Senin kafa bandı sanırım suni deri hocam o yüzden atmamış. Yani fotoda temiz duruyor benim kafa bandı suni deri sertliğinde değil daha yumuşak bi yapıda nemle ilgisi var sanırım attı baya. Kulakların degdigi kısım da hiç bi sorun yok şimdilik orası dayanıklı

• th9 T kullanıcısına yanıt

Anladım hocam sagol bilgi için peki bu kafa bandını değiştirirken nasıl bi uygulama yapıcaz hiç bi yerde vidası vs yokki. resimli anlatımda tornavida ucu gibi keskin bişeyle ayırana kadar baskı uygulayın tarzı bişey gördüm ama güvenemedim pek tekrar oturmazsa veya kırılırsa tırnakları vs diye.

• Twsm T kullanıcısına yanıt

AKG, JBL, bang&olufsen'ı da ekleyebilirim consumer serisine. Bunlar Harman'ın alt markalarıydı, Samsung gelip Harmanı alınca hepsi samsung şirketi oldular.

yine de hepsi çok iyi consumer kulaklık yapar, özellikle Bose bu consumerların kralı diyebilirim.

ama bahsettiğim konu studio kulaklığı. profesyonel kategoride Sony-Senheiser ve Audio-Technica yaygındır. Onkyo, beyerdynamic, Grado, Focal, Shure, çok iyi studio kulaklığı yapan diğer markalar ama Türkiye'de konuyu uzatmak istemediğim sebeplerden dolayı pek yaygın değiller.

• üzücü haber.çok kullandım.ses kalitesinde daima üst çıkayı koyan markadır.rakipleri harman kardon ve beats akıllı telefon markalarıyla ortaklıklar kurunca sanırım kendini pazarlamada kan kaybetti.

• Kulak içi kulaklıkları kaliteli olup, gaming modelleri rakiplerinin çok gerisinde olan bir marka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kime göre neye göre kaliteli marka

çiinliler kulaklıkta efsane markalara sahiptir mesela v sonic .

• TITAN kullanıcısına yanıt
    nasıl takıldığı konusunda hiçbir bilgim yok,brlki youtubeda vardır.
  • Zaten kaliteli değildi iyi olmuş

• 435 4 kullanıcısına yanıt

Technics az70w neden Türkiye de satışı yok.yeşillendirin lütfen.

• Haydaaa. Biz ne alıcaz, stok yapalım bari 1-2 tane
    Hangi markaları denediniz bilmiyorum ama çok iyi kulaklıkları muadillerinin çok daha ucuza satıyorlar. Mesela bir iBasso kullansaydınız böyle konuşmazdınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • swat882 kullanıcısına yanıt

Sonyi severim ancak sennheiserdan iyi demek en kibar tabirle komik olur. Sonyde Sennheiser hd5xx den tutun 800s'e kadar hem ses hem kalite konusunda rakip bir kulaklık var mı?

• swat882 kullanıcısına yanıt
    Sony kalitelidir fakat el elden üstündür diye bir söz vardır. Sony’nin hiçbir kulaklığı HD 800 S’nin kalite olarak yanından dahi geçemez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok oyuncu kulaklığı denemiş birisi olarak söylüyorum Sennheiser ayrı birşey Fps oyunlar'da size resmen üstünlük sağlıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.