arkadaslar izmirde aramadığım yer kalmadı ama bulamadım sennheiserkulaklık arıyorum bildiğiniz yerler warmı acaba...?
Yalçınlar da bulabilirsin...Konak Pier de bi şubeleri var bakabilirsin...
Yalçınlar konak pierde bi de alsancakda var.İzmirde olduğundan şanslısın yine ben manisadayım burada şubeleri hiç yok.Alsancaktakinden nisanda mx500 almıştım param ona yetmişti.şimdi ise cx300 almak istiyorum sanırım yalçınların internet sitesinden alıcam fiyatı uygun izmire gitme durumum yok çünkü.
quote:
Orjinalden alıntı: sail_away
Yalçınlar konak pierde bi de alsancakda var.İzmirde olduğundan şanslısın yine ben manisadayım burada şubeleri hiç yok.Alsancaktakinden nisanda mx500 almıştım param ona yetmişti.şimdi ise cx300 almak istiyorum sanırım yalçınların internet sitesinden alıcam fiyatı uygun izmire gitme durumum yok çünkü.
zaten izmire gitsen de aradığın her modeli bulamayabilirsin,çünkü birkaç model getirip vitrine koyuyolar o kadar.çoğu model ellerinde olmuyo,istanbuldan getirtiriz isterseniz diyolar.Ben de sormuştum 3 model 1 ay önce (px100,hd457,hd202,px200) hiçbiri yoktu.Gerçi cx300 en çok gidecek model , bulundururlar ama sen bu sıcakta hiç kasma,al internetten geç
cx300 e talep çok fazla mağazalarda bulabileceğini sanmıyorum. Netten alman en iyisi.
Arkadaslar ben de bugün cx300 aldım konak pier yalcınlardan... Ancak tek alternatif yalcınlar değil... Teknokolik var konak piere cok yakın... Orda da aynı ürünün beyazı mevcut...
peki cx300 için bir fiyat varmı alsancakta veya konak pier için en kısa zamanda almayı dusunuyorum bide sony nw-a1000 için uygun bir kulaklıkmı acaba yoksa daha iyisi varmı...