Şimdi Ara

Sennheiser modelleri arasında kaldım lütfen yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba iyigünler.Kafamı çok karıştıran bi sorun var yardımcı olursanız çok memnun olurum.
    http://en-de.sennheiser.com/cx-175
    bu modelin teknik özelliklerine baktığım zaman frekans aralığı ve desibeli bu modelden sonra çıkmış bir çok üründen çok daha iyi bir durumda.Hatta cx 400-II ye kadar olan bütün modellerinden daha iyi gözüküyor.Fiyat olarakta hepsinden daha ucuz bi model.Simdi benim kafamı karıştıran ileri modellerinden daha iyi özelliğe ve daha ucuz fiyata sahip olan bu ürüne güvenebilirmiyim ? Electronic(downtempo,triphop,indie,chillout etc..) gibi bas younluğunu iyi hissettiren ve güzel tiz tınıları olan parçalar dinliyorum.Bunun için cx 175 istediklerimi karşılarmı yoksa daha uygun bir model söyleyebilirmisiniz?İpod touch kullanıcısıyım,insan hakkını verebilicek bir kulaklık arıyor bende sennheiser'dan başka bişey düşünmüyorum açıkçası :) Fiyat aralığım ise 150 ytl'ye kadar.Biraz uzun oldu o yüzden özürlerimi iletip,bilgilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler..

• cx-175 DB olarak çok iyi cx300II den çok daha iyi ama netlik konusunda çok az bi fark var şahsen bu fiyata çok iyi bi kulaklık dedğim gibi ikisini kıyasladığım için farkı anlayabiliyorum 175 alırsan çok güzel gelicektir tavsiye edebilirim bu arada D&R internet sitesinden aldım piyisada bulamayabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.