Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sennheiser MOMENTUM 2 i Siyah Apple Uyumlu Kulak Çevreleyen Kulaklık Satın Al 8 Mart 2018 16:33 1 1 Sennheiser MOMENTUM 2 i Siyah Apple Uyumlu Kulak Çevreleyen Kulaklık Haziran 2017 tarihinde hepsiburada'dan aldığım ve garantisi devam eden kulaklığı, evimde artık hi-fi sistem kurduğum için satışa çıkardım.Üst sınıf bir üründür. Müthiş bir ses deneyimi sunuyor. Katlanabilir kulaklığın gözlük kılıfına benzer bez koruma kılıfının yanı sıra çok şık kadife, kalın koruma ve taşıma çantası da bulunmaktadır.Apple cihazlarla uyumlu kumandalı mikrofonlu kablosu ile birlikte yine sennheiser'ın orjinal mikrofonsuz kablosu birlikte verilecektir.Ürüne ilişkin teknik bilgiye ve yorumlara internetten ulaşabilirsiniz. Ürün bilgisiSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 26 Mayıs 2019 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sennheiser MOMENTUM 2 i Siyah Apple Uyumlu Kulak Çevreleyen Kulaklık