Şimdi Ara

sennheiser monetum on ear vs sony mdr-1r tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu iki kulaklıktan birisini alabilecek bir bütçe belirledim. konu hakkında çok bilgili değilim, bu kadar yüksek bütçede ilk kulaklığım olacak açıkçası.

sony 'yi deneme imkanım oldu lakin sennheiser 'ı bulamadığım için deneyemedim ancak her yerde birisi diğerinin yerine öneriliyor. komfor olarak sony piyasadaki en iyilerden birisi denmekte bu fiyat aralığında, ki katılıyorum. ancak sennheiser 'ın de daha doğal ses verdiği üzerinde durulmuş. ancak ikisini karşılaştırma olanağım olmadığı için yorum yapamıyorum kendi adıma.

bas doygunluğu aradığım bir kriter değil. tabi bastan kastım, club tarzı müziklerde karşılaştığımız baslar. yoksa dinlediğim şarkıda bas gitar sesini ayırt edebileceğim, net ve doğal duyabileceğim kalitede bir kulaklık istiyorum.

kulaklıkları daha çok rock, heavy metal, jazz dinlerken kullanacağım. arada coldplay tarzı easy listenin tabir edilen rock - pop arası şarkılarda dinlerim. kısacası belirli sayıda, doğal enstrümanların yer aldığı müzikler. vokal, gitar, bas gitar, davul, klavye, yaylılar, piyano vs. seyrek olsada klasik müzik.

tüm bunların ışığında, ses kalitesi ve doğallık olarak hangisi daha mutlu eder? komfor nedeniyle sony 'ye elim gidiyor lakin ses kalitesi olarka sennheiser 'ın hakkında daha pozitif yorumlar okudum, karasız kaldım.

• momentum over-ear olsaydı kıyasa açıktı fakat on-ear yerine 1r alın.hem konfor hem ses kalitesi açısından daha üstün
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciwetrust35

momentum over-ear olsaydı kıyasa açıktı fakat on-ear yerine 1r alın.hem konfor hem ses kalitesi açısından daha üstün

Over ear da fiyat çok yukarı çıkıyor.
    Siz ikisini deneme şansı buldunuz mu? Ses kalitesinde fark eden ne oluyor, ne açıdan 1r dediniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur7

quote:

Orijinalden alıntı: inciwetrust35

momentum over-ear olsaydı kıyasa açıktı fakat on-ear yerine 1r alın.hem konfor hem ses kalitesi açısından daha üstün

Over ear da fiyat çok yukarı çıkıyor.
    Siz ikisini deneme şansı buldunuz mu? Ses kalitesinde fark eden ne oluyor, ne açıdan 1r dediniz acaba?

Dediğim gibi over-ear ile mdr1 aynı klasmanda dolayısı ile kıyas yapılabilir. Konfor ve sahnede mdr-1r,bass miktarı ve kalitesi olara over-ear tercih edilebilir fakat on-ear alt model kalıyor bu ikisine göre. Bass miktarına önem vermiyorsanız mdr-1r tercih edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.