Şimdi Ara

Sennheiser mx 365

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Mediamarkt'tan 45 tlye sipariş ettim az buçuk araştırma yaptım ama şunu merak ediyorum htc desire 500 telefonum var onun kulağını kullaniyordum bozuldu evde bi kaç kulaklığı denedim ama düzgün ses alamadım beats ozelliginden dolayi midir nedir kendi kulaklığı hariç diğerlerinden kaliteli ses alamıyorum sennheiser mx 365'te nasıl ses alırım sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dewil500 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Bende sennheiser mx 170 modeli kullanıyorum gayet memnun edici bir ses veriyo, sizin aldığınıza yakın bir model, ama piyasadaki ortalama kulaklıklara göre gayet iyi ev ortamda son ses açınca kulağa takmadan net şekilde duyuluyo müzik.. Çok düşük kalite 1 liracılarda satılan kulaklıklarla denediysen fazla randıman alamamanda normal olabilir yani. Birde tavsiyem denemediysen büyük tekno marketlerde açık beats kulaklılar oluyorya yada yüksek fiyatlı snniheiser kulaklıklar sütüdyo kulaklıkları onları bir dene, beats kulaklıkla denedim okadar gürültü içinde bile muhteşem yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4891BECAE -- 25 Mart 2014; 12:32:23 >
  • Creative EP630 daha iyi olurdu bence.
  • sennhesiser mx 375 kısa süreliğine vatanbilgisayar da 46tl ye düşmüş bu tarz kulaklık düşünen kaçırmasın derim

365 375 kıyaslamasına girmiyeceğim denemişliğim yok forumdaki araştırmalarım sonucu ben 375 de karar kılmıştım bugün 65 tl den neredeyse alıyordumki biraz daha durayım zaten bizim buradaki mağazada da stoktaymış gider alırım dedim kargo sık dağıtım yamıyor diye gece yarısını geçince üründe %30 indirim oldu 46 tlye düştü :D evet bu kulaklık daha uygun fiyatlarada satılmış ama dövizin yükselmesiyle çok pahalılanmıştı düşünenler bi baksın derim vatana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.