İlgi için teşekkürler. Seçenekler artıyor. Yakında kararımı vermeme gerekecek bu gidişle...
Arkadaşta CX-200'e rastladım denedim midler temiz ama basları çok yetersiz geldi. Allah'ın sevgili kuluymuşum ki deneme şansı buldum. Büyük ihtimalle mymemory.co.uk'dan CX 400-II alacağım. Audio Technica ve AKG için düşündüm ama fiyatlar biraz el yakıyor. İlgiler ve bilgiler için çok teşekkür ederim...
Dün mymemory.co.uk'tan Sennheiser CX 400 - II siparişi verdim 21 £'a yaklaşık 50 YTL'ye geliyor. Bu kadar geç almamın sebebi sürekli fiyatları takip etmemdi. Bir ara 42 £'a bile çıktı fiyatlar. Ama tek diyebileceğim çok farklı fiyat seçenekleri ile birçok model var sitede. Daha gelmedi ürün ama siteyi kullananlar çok memnun olduklarını belirtiyorlar. Bekliyoruz. Ben de izlenimlerimi paylaşırım burada, benim için bu kadar post atıp yazdıklarınız için de teşekkürler...
Razerın kulaklığı al diyorum ve noktayı koyuyorum... Sennheiser IE 4 den daha güzel ses veren 80-90 TL civarı bi kulaklık.... mx 200 den sonra kesinlikle inanılmaz farkedicektir...
Razerın kulaklığı al diyorum ve noktayı koyuyorum... Sennheiser IE 4 den daha güzel ses veren 80-90 TL civarı bi kulaklık.... mx 200 den sonra kesinlikle inanılmaz farkedicektir...
vsonic r02 pro ıı bunada ie 4 ede beş çeker
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme