Merhaba DH dostları. Yaklaşık 3.5 senedir kullandığım ve artık can vermek üzere olan Sennheiser MX 200 model bir kulaklığım var. Yeni bir kulak içi kulaklık almak istiyorum. MX 200'ümden daha iyi perofrmans gösterecek bir kulaklık istiyorum. Genelde Halk Müziği, Özgün Müzik, Jazz dinlediğim için benim için öncelikli olan temiz ses ve dolgun ama patlamayan baslar. Fiyat sınırım max 100 TL. Önerilerinizi bekliyorum....
kulak üstü kullanırmısn
^ Arkadaşın dediği gibi kulaküstü düşünürsen eğer, Yuin G2A aklıma gelen ilk ve çok iyi bir seçenek
Kulak üstü'nün rahatlığını çok seviyorum yalnız günlük nereden baksan 2 saat müzik dinliyorum ve genelde yolda oluyor. İstanbul'da koşuşturmaca kalabalık içinde kulak üstü zor oluyor. Özellikle yazın üzerinize cüzdan telefon ve Mp3 çaları alınca kulaklık fazlalık gibi oluyor çıkarınca. Tercihen kula içi istiyorum... Bu arada ilginize çok teşekkürler...
Re0 bir seçenek olur aslında senin için ancak o dolgun bass kriterini sağlayabileceğini pek düşünmüyorum. Ama onun dışında fiyatına göre çok iyi bir kulaklık. Bütçeni de biraz esnetmek gerekir tabi. Ya da Audio Technica Ckm50 de olabilir. Eğer thetrooper00 gelip ses karakteri hakkında detaylı yorum yapar ve sen de ikna olursan kendisinden satın alabilirsin sıfırını.
MX200den sonra herhangi bir kulaklık zaten iyi gelecektir sana
100TLya kadar tavsiyem CKM50 olur..
^
arkadaşın dediği gibi bass kafa değilsin seni fazlasıyla tatmin eder
Herkes Audio Technica CKM 50 demiş ama benim aklımda Sennheiser vardı açıkçası. CX 400 II çok ilgimi çekiyor ama o kadar para vermek de gözümde büyüyor. Malüm bütçemi zorlayacak...
Neymiş bu milletteki Cx sevdası anlamadım ki
cxlere bulaşmayın
Sennheiser'in marka olarak belli bir adı var ve CX serisi görsel güzelliği ve pazarlama politikası nedeni ülkemizde popüler. Ses kalitesi için yorum yapmayacağım herkesin kulak keskinliği farklı ama ben de oturup 2 saat dinlemedim bu kulaklarla...
sennheiser cx200 ve cx300 kullanan biri olarak diyebilirimki seni tatmin edebilirler ama çok çok iyi kulaklıklar değiller.dinlediğin müzik tarzına cx300ii daha uygundur. ben sony e829v kullanıyordum ozamanlar araştırmıyodum ve kulaklığımın çok iyi olduğunu düşünüyordum. sonra sennheiser a merak saldım ve cx200 aldım kulağıma ilk taktığımda aman allahım dünyanın en iyi kulaklığı benim ellerimde dedim sonra arkadaşa yurtdışından cx300ii aldık ve aralarında okadar fark olmadığını farkettik. türkiyede fiyatları arasında 50lira var. bu kulaklıkları kullandıkça kulağın gelişiyor ve bi süre sonra pekte iyi kulaklıklar olmadığını farkediyorsun. müzikteki detayları kaçırdığını farkediyosun(en azından bende böyle oldu günde 5saat müzik dinliyorum) forumda uzun araştırmalardan sonra cx serisinin iyi kulaklık olmadığını anladım. şimdi amacım cks70 almak. bana kalırsa Fakir_çocuk ve MuttFTS. adlı arkadaşlarımızı dinle ve ckm50 al uzun zamandır araştırıyorum ve herkes aynı şeyi söylüyor. sana ckm50 yi öneren arkadaşlarda bu konuda bilgililer. İllaki sennheiser alacaksan ve türkiyeden alacaksan cx200 öneririm çünkü cx300ii 110liralık fiyatı haketmiyor. yurtdışından alcaksan cx400ii alabilirsin 95 liraya flan geliyor. biraz uzun oldu kusurabakma:) mx200 den sonra hangisini alırsan al ilk dinlediğinde aman allahım diyeceksindir:)
Yuin G2A Bende Kullanıyorum Kesinlikle Harika.
Audio-Technica'yı herkes öve öve bitiremiyor. Gerçekten çok merak ediyorum ama fiyat olarak o kadar çıkamıyorum galiba. 70 YTL altına bakmak zorundayım. Bu gidişle evhen-i şer diyip CX-200II alacağım galiba
Bence ya biraz daha kasıp CKM50 alabilirsin.
Veya illaki Sennheiser diyorsan mymemory'den felan al ki, aldığın fiyata nispeten değecek bir model olsun..
quote:
Orijinalden alıntı: Minero
Audio-Technica'yı herkes öve öve bitiremiyor. Gerçekten çok merak ediyorum ama fiyat olarak o kadar çıkamıyorum galiba. 70 YTL altına bakmak zorundayım. Bu gidişle evhen-i şer diyip CX-200II alacağım galiba
Sevgili MuttFTS fiyat performans oranı yüksek şunu al diyebileceğin birşey var mı mymemory için?
Bu arada sayfayı okumaya değer bulup yorum yapan herkese gerçekten teşekkürler
Çok yüksek sesle dinlemiyorsan MX 760 gerçekten sesi çok temiz berrak ve net. Arka plandaki tüm ensturmanları ayırt edebiliyorsun. Bassları da gayet iyi. Fakat dediğim gibi sesi çok açınca bassları yalan oluyor..
Bunun dışında Yuin pk3 ya da yine sennheiser MX 580 (yeni model) tavsiye edebilirim.
yuin g2a cidden guzel bir kulakliktir hatta grado sr60'dan tiz ve mid olarak daha basarili ama grado daha derin kickler sagliyo. zaten disarda cengelli kulakliklari pek onermem cunku disardan oldugu gibi sesi alirsin, kulak arkasi yada enseden olan modellerden izolasyon malasef iyi degil ozellikle otobuste kabus oluyo ve zaten disarda dinlicem demissin disarida ses veriyo bu modeller. izolasyonu iyi biseyler almanda fayda var ama yuin g2a cidden cok enstrumanli muzikler icin birebir. evde falan takilcaksan senin icin cok iyi bi secim olur ama disarda kullanicam dersen audio technica kulakici modellerine yonel, thetrooper00'dan gayet uygun fiyata aradigini bulabilirsin. cx serisini hic dusunme derim. kolay gelsin
sennheiser kulaklık arıyorsan ben satıyorum fiyatlarıma bakabilirsin hepsi metan garanitli sadece 1 tane yurtdışı var o en altta cx300
1 adet cx300 yurtdışından geldi faturası mevcut ve sıfır renk beyaz fiyat 50 tl (3 adet almıştım 2'si kendime 1'i arkadaşa ama arkadaş ürün gelene kadar başka kulaklık alınca elimde kaldı onun için satıyorum) sadece bu yurtdışı garantili diğerleri Türkiye garantili