Şimdi Ara

sennheiser pc 350 yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar yeni aldığım sennheiser pc 350 kulaklığıma ondan tam randıman alabileceğim bir seskartı arıyorum. creative x-fi olacak ama hangi modeli olabilir

bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. fiyat konusuna gelince tabiiki ucuz olan tercih olur, ama o kulaklığı aldıysan mutluka bu seskartını almalısın dersenizde hangisi bileyim

• fikri olan kimse yokmu bu konuda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: argento76

herkese selamlar,

arkadaşlar yeni aldığım sennheiser pc 350 kulaklığıma ondan tam randıman alabileceğim bir seskartı arıyorum. creative x-fi olacak ama hangi modeli olabilir

bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. fiyat konusuna gelince tabiiki ucuz olan tercih olur, ama o kulaklığı aldıysan mutluka bu seskartını almalısın dersenizde hangisi bileyim

iyi bir tercih yapmışsın hayırlı olsun.

Creative X-FI TITANIUM PCI-E SES KARTI işini görür.

Creative X-FI XTREME AUDIO PCI-E SES KARTI

aralarındaki fark ses kalitesinde. titanyum modelinde 24 Bit / 192 kHz ses kalitesi elde ederken xtreme audio modelinde 24 Bit / 96 kHz ses kalitesi elde edersiniz. Aldığınız kulaklık haddinden fazla kaliteli olduğu için size titanium modelini öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzeNHocA -- 9 Ocak 2010; 20:18:40 >

• ilgilendiğin için sao,l bende titayum diye düşünmüştüm bide extrem gamer var ama seninde dediğin gibi titanyum daha iyi galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: argento76

ilgilendiğin için sao,l bende titayum diye düşünmüştüm bide extrem gamer var ama seninde dediğin gibi titanyum daha iyi galiba..

bende de şu an extreme gamer var. pci modeli. 1 yıldan fazla oldu alalı. o zaman eğer titanium olsaydı onu tercih ederdim. ama extreme gamer de fena değildir.
  • ben extreme music ses kartını kullanıyorum. windows 7 vista çıktı çıkalı kartı düzgün kullanamıyoruz. oyun içinmidir ne olarak kullanılacak bilmiyorum ama creative in x fi teknolojileri düzgün çalışmıyor. Eax da ek program ile (alchemy) zorlama çalışıyor. ben xp kullanırım diyorsan ki bana göre artık delilik olur. al x fi kart. extreme audio araya karıştırılıp x fi diye kakalanan bir model 5 para etmez onu da belirteyim. ben harici bir kart almanızı öneririm. hele ki müzikle uğraşıyorsanız m audio gibi bir kart iyi olur.
  • evet driver sorunu baya çok, yeni kartlarda vista için ayrı sürücü çıkıyormuş kutudan.
    yinede titanyum aramaktayım gerçi piyasada yok şuan ama beklemedeyim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • titanyum u saturn den aldım evet gayet başarılı. ilgilenen arkadaşlara teşkkürler
  • Hocam konuyu hortlatmak gibi olacak ama ben pc 350 almayı düşünüyorum ama Laptop var çok oyun oynarım bana gerçek 7.1 sağlam bir kulaklık lazım ne yapmalıyım laptop a ses kartı takamayacağıma göreubs li modeller var onlardanmı almalı bu işin ehl i olan insanlardan yardım bekliyorum
  • üstadları nerede bu konunun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.