Amazon'dan 260 dolara Sennheiser pc363d aldım !! uzun zamandır arada kalmıştım siberia v2 - logi g930 falan filan, en son kıydım paraya aldım 363d'yi. amerika'da bulunan bi arkadaşımın adresine gönderttim. Aralık'da geliyo kulaklığım
çocuk gibi mutluyum sizle paylaşayım istedim
Merhaba bende bu kulaklıktan alicam ama arada kaldım size neye gore aldini bu kulaklığı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Kulaklık almaya karar verdiğimde forumu araştırdım baya, ilk almak istediğim zaman g930 vardı aklımda, sonra bi arkadaşım o kadar para verme siberia v2 al çok memnun kalacağımı söyledi ancak bi kere alayım istedim(gerçi teknolojide 1 kere almak diye bişi yok hızına yetişmek pek mümkün değil) iyisini alayım istedim. :)
amazondan bu kulaklığın türkiyeye gelişi yoktu, ben de amerika'da olan bi arkadaşımın adresine yollattım, kulaklık şu an onda, aralık'ta kavuşacağız :))
hz aralığı çok iyi kulaklığın, piyasadaki en iyilerden hatta 15-28hz ile. tizleri basları herkes çok övüyor, bi de sennheiser. kualklıkta çok iyi bir marka olduğunu düşündüğüm için Sennheiser'a dönüş yaptım ve aldım :) biraz pahalı ama eminim buna deyecektir.