Bildirim
SENNHEISER PX 80 KULAKLIK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
PX-80 büyük ihtimalle "rebranded" PX-100. Ben bir farklarını göremedim/duyamadım. Tizleri pek iyi değil ama PX-80'i tavsiye ederim. HD202 kullanmadım. HD202 daha iyi yalıtım sağlayabilir. -
Birazdan metana telefon acacagim ilginc sekilde px 80 hakkinda hicbir bilgi yok nette px 100 ile farkini soracagim. -
Ben aldim az once vatandan indirimden 75 tl ye geldi.
Sesi fiyatina gore guzel, acik kulaklik oldugu icin ve icinden sert kap ciktigi icin aldim. IEM kullanmak istemiyorum kulaklarimin sagligi acisindan. Ayrica etrafimdaki sesleride duymak istiyorum bisiklete falan binerken tehlikeli oluyor iemler.
Sekli px100 un aynisi zaten buyuk ihtimalle ayni kulakliktir kutusu bile ayni herseyi.
Cok rahat ve hafif, kulaginizda varmi yokmu belli diil. Metal iskelet baya saglam gibi duruyor.
Taktim su anda masamda caliyor biraz burn in olsun bakalim kerata. -
ben kulaklığı vatan bilgisayar iade çekini kullanmak niyetine aldım, normalde aklımda yoktu ama üründen o kadar memnun kaldımki anlatamam...yürüyüşlerde kullanıyorum, mükemmel bir ses kalitesi var, tüm müzik türlerinde iyi sonuçlar veriyor.70 TL ye karşılık kalitesi ve sesi, müthiş bir tatminlik hissi veriyor :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kulaklığın sesi azaldı
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- jbl kulaklık bataryası
- realme buds air 6 pro
- en iyi kablolu kulaklık
- en iyi bluetooth kulaklık
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- ikko active buds
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X