Foruma giriş tarihlerimde almıştım. Allah var çok hoyrat kullanmama rağmen çok iyi dayandı. Uzun tren yolculuklarına çıkarken, daracık bagajlarda taşıdım. Yerlere düşürdüm. Uzatmasınıaçtım kapattım oyuncak gibi oynadım hiç birşey olmadı.
Uzun süre kullanmadım. Geçenlerde bir baktım teki çalışmıyor.
4 sene oldu. Haliyle garantisi falan kalmadı. Tamir ettirmeyi düşünüyorum.
Bunun servisi var mıdır? Varsa İzmir'de var mıdır? Onun dışında tamir ettirebileceğim bi yer var mıdır?
Teşekkürler.
Bu arada çok kalıiteli ses veriyor kulaklık. 150 TL civarında almıştım. Ama kesinlikle tavsiye ederim. Oyun için, müzik için her durumda çok kaliteli ses veriyor. Ses 3 boyutlu gibi geliyor. Hani bu işi çok araştırmış olanlar olabilir bu forumda. Ben çok anlamam ama. ses kalitesi için 10 üzerinden 9.75 veririm.
Eğer kablosundan kaynaklanan bir sorunsa yani bir teki kablo nedeniyle temassızlık yapıyorsa bir elektrikçiye yeni bir kablo lehimleterek sorunu çözebilirsiniz. Ama kablolar sağlamken driver(kulaklık sürücüsü) arızalıysa ancak başka bozuk bir kulaklıktan nakil edilen driver veya servisin takacağı driver ile düzelebilir.
Sorun ile ilgili Türkiye distribütörü Metan'a mail atarsanız sizi bilgilendireceklerdir.
Sol kulaklık çalışmıyor. Mutlaka bir yerinde temassızlık var ama. Driver sorunundan kastınız yazılım ile miilgili? Anlamadım tam onu.
quote:
Orijinalden alıntı: LPW
Sol kulaklık çalışmıyor. Mutlaka bir yerinde temassızlık var ama. Driver sorunundan kastınız yazılım ile miilgili? Anlamadım tam onu.
Driver dediğim sesi veren kısım. Sizin sorununuz anladığım kadarıyla kablo temassızlığı.