Şimdi Ara

Şenol Güneş Yüzünden Kaybedilen Maçlara Bir Yenisi Eklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tipik Şenol güneş korkakligi. 15 sene önce Brezilya'nın kafasına vurup vurup yenemememizin sebebi korkaklık. Dünya kupası kaybettiren korkaklık. Rahat alınacak maçtı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendino hoca sanan +17 tipler bastı gene gidelim biz

• Arkadaşlar şu bizim taraftarın 1 maçta adamı göklere çıkarma ve yerme huyu bitmedi bitmeyecek. Çoğunuz maç oynanmasa 2-1 yenilgiye razı olurdunuz. Neyin tribini yapıyorsunuz?

Futbol bu olur böyle hatalar, yapacak bir şey yok. Laf söylediğiniz Şenol Güneş ilk yarısı 3-0 biten Benfica maçını taktiksel hamleleriyle çevirmiştir. Yapmayın böyle çocuklar.

Şenol Hoca'nın tek hatası Talisca'ya 90dk tahammül etmesi. Gerçekten çok etksizdi, resmen 1 kişi eksik oynadık ve kaptırdığı toplar bizim kalemizde tehlikeli oldu. Bu adam sırf iyi freekick atıyor diye 20m etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 14 Nisan 2017; 8:55:0 >
  • Şenol Güneş sayesinde buradayız. İci boş eleştiri yapmanin zamanı değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan adam fedayı vefa yaptı. O olamasa hala serefli 3.lükler diye geziyordunuz.

Menemen şakaları ne çabuk unuttunuz şmidi kral biziz diye gezebiliyorsunuz.

2yılda uefada ceyrek finale cıktınız.

yemin ediyorum saka gibisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPain2

quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

2. golde hiçbir teknik adam bir şey yapamaz

Utanın be volkan demirel bile yapmaz o hatayı.

Üzgünüm ama schalke maçında daha beterini yapmıştır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin taraftarlığınız batsın. Ne diyim.

Sürekli şenol güneş'e laf atan ergenler bitmedi gitti. Size kalsa eksiksiz tüm maçları kazanmamız lazım. Avrupa liginin bir numaralı favorisini deplasmand 1-0 yeniyorduk. İkisi de kişisel hatadan 2 gol yedik. 2-1 yenilmek iyi skor diyorduk maçtan önce. 2-1 de yenildik.

Allahtan sizin gibi ergenler yönetmiyor kulübü.

Marcelo, tosiç, talisca, gökhan, fabri gol yedirecek hatalar yaptı. 2si gol oldu. Ne yapsın şenol hoca ulan.

Size vasıfsız adam lazım. Haketmiyorsunuz şenol hocayı ben bunu anladım. Yazık.

• Adam çıkmış şenol güneş yüzünden brezilyayı yenemedik diyor. Brezilyayı. BREZİLYAYI. BREZİLYA.

Allah akıl fikir versin.

• Şenol hoca ne yapsın ?

Lyon oyunu bildiğin kilitledi sahanıza. 2-1 olacak en iyi skor. Adamlar gününde olsa 5-6 diye giderdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal415

Lyon farklı dedik Olympiakos a Benfica ya benzemez dedik dinletemedik. 2-1 kolay kurtuldunuz bence Beşiktaş ı çözdü Lyon buradaki maçta böyle top kontrolü yüksek oynarlarsa turu rahat geçerler.

Marcelo yok rövanşta hatalar üst üste gelir çünkü Tosic Mitroviç e kaldı defans.

Onların savunması Beşiktaş ın savunmasından iyi bir tek Diakhaby ağır uzun boylu olan.

Teknik ve top kontrolü çok iyi olan oynatmayan bir takım Lyon.

Rövanşta Lacazette in yıldızlaşacağını düşünüyorum. Bu maçta ruh gibiydi. Diğer oyuncular iyiydi.

Valbuena 33 yaşında 18 lik oyuncular gibi hızlı

valbuena nın 33 yaşında olup 18lik oyuncular gibi hızlı olmasındaki komik olan nedir.

• pennyroyaltea kullanıcısına yanıt
    Bana komik geldi olamaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Şenol Güneş 10 tane doğru iş yapıyorsa 10 tane yanlış yapan bir teknik direktör. Geçen sezon en başarılı zamanında da söylüyordum hala da eleştiririm. Elinde Gökhan İnler gibi bir oyuncu varken yedekten de olsa sezon boyunca kullanmamayı bana kimse açıklayamaz.

hangi durumlarda oyuna girmeli sizce ? futbolu bu kadar biliyorsunuz açıklayın madem.tolgay'daki tekniğin yarısı var mı ? veya necipteki atletizmin ?

oyuna girsin pas yapsın diye alıyorsun yapamıyor yüz kere gördük,hem yavaş hem çevik değil.

gökhan benfica maçı dışında hiçbir zaman kalitesini ortaya koyamadı.o maçtada mok attığın şenol güneşin taktiksel hamlesi olduğu için iyi gözüktü,alan daraltarak bizi kitleyen benficayı tek meziyeti uzun top atıp oyunu genişletmek olan gökhan inleri alarak kazandıki

Şenol Güneş'e mok atmıyorum. Dün kendisi çıktı maçta yaptığı bütün tercihlerin yanlış olduğunu kabul etti. Kraldan çok kralcı olmayın. Burası Beşiktaş. İyiyi övün, hatayı eleştirin. Bir futbolcunun, teknik adamın, başkanın vesaire adamı olmayın, kimseyi körü körüne savunmayın ya da eleştirmeyin. Aslolan Beşiktaş'tır.

Gökhan İnler'in tek meziyeti uzun top atmak diyorsanız zaten futbolcuyu tanımadığınız açık. Belli ki Gökhan İnler'i sadece Beşiktaş'a geldikten sonra izlemişsiniz. Ve Şenol Güneş'in ısrarıyla uzun top oynadığını da bilmiyorsunuz.
    Atiba ve Oğuzhan'ın üstün performansı nedeniyle ilk 11'de oynayamaz belki ama orta sahada bir değişiklik gerektiren her durumda Gökhan İnler ilk tercih olmalı. Oyunun iki yönünü de oynayabiliyor. Büyük maç tecrübesi fazlasıyla var. Beşiktaş'ın önde olduğu maçlarda yaşadığı sıkıntı top tutmak Gökhan'ın hem top dağıtması iyi hem top tutuşu.
    Teknik; 3-5 adam geçmek, çalım atmakla olmuyor. Topla yapman gerekeni yapabildiğin sürece tekniksin. Tolgay'ın bu sezon bir tane iyi maçı yok. Bu sezon Tolgay için top kayıpları ve sarı kartlardan ibaret... Necip zaten sadece altyapıdan yetiştiği için bu takımda kalıyor. Altyapıdan oyuncu bulundurma kuralı olmasa çoktan Anadolu'nun kümede kalmaya oynayan takımlarına transfer olmuştu. Necip'i beğenen, Gökhan İnler'in tek meziyeti uzun top diyen birisi benim futbol bilgimi sorgulayacaksa bırakın tartışmayı, o ortamdan uzaklaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Şenol Güneş 10 tane doğru iş yapıyorsa 10 tane yanlış yapan bir teknik direktör. Geçen sezon en başarılı zamanında da söylüyordum hala da eleştiririm. Elinde Gökhan İnler gibi bir oyuncu varken yedekten de olsa sezon boyunca kullanmamayı bana kimse açıklayamaz.

hangi durumlarda oyuna girmeli sizce ? futbolu bu kadar biliyorsunuz açıklayın madem.tolgay'daki tekniğin yarısı var mı ? veya necipteki atletizmin ?

oyuna girsin pas yapsın diye alıyorsun yapamıyor yüz kere gördük,hem yavaş hem çevik değil.

gökhan benfica maçı dışında hiçbir zaman kalitesini ortaya koyamadı.o maçtada mok attığın şenol güneşin taktiksel hamlesi olduğu için iyi gözüktü,alan daraltarak bizi kitleyen benficayı tek meziyeti uzun top atıp oyunu genişletmek olan gökhan inleri alarak kazandıki

Tolgayın neyi teknik Allahın adını veriyorum bana izah eder misin kardesim lütfen izah et ya Tolgayın neyi teknik?

• quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

Tipik Şenol güneş korkakligi. 15 sene önce Brezilya'nın kafasına vurup vurup yenemememizin sebebi korkaklık. Dünya kupası kaybettiren korkaklık. Rahat alınacak maçtı .

O Brezilya maçlarını izlediğine emin misin? İlk maçta Rüştü 8-10 tane net gol çıkarmıştı, o Brezilya'yı mı kafasına vura vura yenmeyi planlıyordun?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.