Şimdi Ara

SENSATİON WHİTE İSTANBUL ( SS Lİ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece Ultra Music festival 2013 Miami vardı izledim acayip keyif aldım keşke orda olsaydım. Buyrun burdan izleyebilirsiniz bir kısmını .

http://www.ustream.tv/recorded/30361231

Dedim acaba kendi ülkemde nasıl oluyor böyle festivaller sensation white geldi aklıma hemen bir kaç resme baktım ve ortam resimlerde belirttigim gibi Bunun nedeni nedir acaba

SENSATİON WHİTE İSTANBUL  ( SS Lİ )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byjovii -- 25 Mart 2013; 22:26:30 >

• eşgallere bak ya
  • Dün gece Ultra Music festival 2013 Miami vardı izledim acayip keyif aldım keşke orda olsaydım. Buyrun burdan izleyebilirsiniz bir kısmını .

http://www.ustream.tv/recorded/30361231

Dedim acaba kendi ülkemde nasıl oluyor böyle festivaller sensation white geldi aklıma hemen bir kaç resme baktım ve ortam resimlerde belirttigim gibi Bunun nedeni nedir acaba

• ben sensation a gittim normal bilet kısmı yani sahada olan yerde erkek çoğunluktaydı. deluxe bilet kısmında yani tribünde kız çoktu.ama güzel ortam vardı herkes kafasını yaşadı. arkadaş grubuyla giden birisi çok güzel eğlenebilirdi orda.
  • Aradaki farkı sana söyleyim

1)Türk erkeği yabancılardan akıllı oldugundan, oraya eğlenmeye değil, tek gecelik ilişkiye gidiyor (bunu bilen türk kızı gelmez)
    2)diğer partyler avrupada oldugundan, çevre ülkelerden gelenler oluyor
    3)Bizim burdaki kültür onlarda yok

Türkiyedeki çoğu üniversite yabancı öğrenci vardır ama amerikadan, canadadan, avrupanın elit ülkelerinden gelenler bir farklıdır. Genelde idiotlardır ama iş sleep with you ya gelince, hepsi potonsiyel abazadır. Türk erkeğinden daha abazalar ama dışa vurmazlar, yabancı kızlar türk kızlarından daha az abazadır ama hemen ilişkiye girerler. Nasıl diyiyim kültür farkı kısaca

Senin kızın olsa yollarmısın, türkiyede istediğim kadar rahat aileye sahibim de kızına izin vermezsin. Ne aileler gördüm, iş o yatış kısmına girince türk örf adetleri devreye giriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 25 Mart 2013; 22:32:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.