Şimdi Ara

Sense 5.5 arayüzü internete sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sense 5.5 arayüzü internete sızdırıldı

HTC'nin Android dünyasındaki en popüler arayüz olarak nitelendirilen Sense kullanıcı arayüzü, bu yıl HTC One amiral gemi modeli ile 5. kez teknoloji dünyasına merhaba demişti.

BlinkFeed gibi ilgi çekici özelliklere sahip olan Sense 5 arayüzünün bu yıl bitmeden bir güncelleme alacağı dile getirilmişti. Sense 5.5 olarak HTC One Max modelinde boy göstermesi beklenen yazılımın yeni görselleri internette paylaşıldı.

Görsellere bakıldığında en dikkat çekici yenilik BlinkFeed özelliğinin kolayca açılıp kapanabilmesi. Sense 5 bu kolaylık olmadığı için eleştiri yağmuruna tutulmuştu. BlinkFeed yeni versiyonda fotoğraf ve müzik ögelerine daha çok yer veriyor.

Sense 5.5'te kamera konusunda da bazı yenilikler göze çarpıyor. Bunlar Panorama+ adlı 360 derece fotoğraf çekimi özelliği ve Dual Capture her iki kamera ile senkronize fotoğraf çekebilme özelliği olarak sıralanıyor.

Diğer göze çarpan yenilikler ise bildirim panelinde Rahatsız Etme opsiyonu, yeni Emoji karakterleri, ekran klavyesinde yeniden ölçeklendirme opsiyonu sayılabilir. Sense 5.5 arayüzünün HTC One Max modeli dışında hangi modellere verileceği şimdilik bilinmiyor.  

• Androidin en mükemmel arayüzü açık ara.
  • Roark kullanıcısına yanıt
    Stabilitesi ve akıcılığı en iyi olup , görselliği en düşük arayüz demeliyiz
  • sense 2.1 - 3.5 görseliği git gide kayboluyor. Arayüz kullanışlı halen güzel fakat nedense htc deyince akla gelen o renkli yumuşak arayüz gitmişte düz cyanogen roma sense teması yüklemiş gibi. Sense 4 den sonrasını kullanmadım ama halen o tüm hesaplarla senkronize olup (face twitter vs..) fotoları falan otomatik eşitlenip friend stream gibi olayları devam ediyor mu acaba.
  • friend stream sense 5 ile kalktı.blink feed e haber akışı olarak eklendi.sense5.5 de gördüğüm tek farkı şu quick setingsin artık kullanıcı tarafından düzenlenebilmesi olmuş.tabi resim üzerinden konuşuyoruz.yayınlanınca görürüz net olarak.kesinlikle çok kullanışlı sense5.sadece blink feed ekranı açık başka hiçbir ekran açık olmadan tüm işlerimi halledebiliyorum(anaekranda hiç widget e gerek kalmadan demek istiyorum.).görsellik olarak ilk başlarda garip sense4 ü o küp geçişlerini arıyor göz ama alışınca gerçekten çok sade , farklı ve güzel.stabilitesine de değinim.sense 4 den kat be kat daha stabil.ana ekranda hiç takılma yaşatmıyor.ama yazık ki htc düştükçe düşüyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih861 -- 11 Ekim 2013; 0:52:46 >
  • sense arayüzü 3.5 ten sonra saçmalamıştır bana göre.
  • Kullanım kolaylığı olarak sense gibisi yok zaten. Rootlu telefonum, bir çok rom denedim. Farklı markaların portlanmış romlarını ve arayüzlerini de denedim ama sense gibi lezzetlisini göremedim. Bunlarda çipetpet ama lezzetli çipetpet değil diyesi geliyor insanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teknoloji mağazalarında kurcaladığım her telefonda telefonun arayüzünü kendisiyle kıyaslayıp sonunda telefonu almaktan vazgeçiren muhteşem arayüz...
    Sırf Sense yüzünden HTC dışında bir telefon almak istemiyorum -her ne kadar HTC telefonlarını aldırmama politikaları izlese de...
  • Beğendiğim Sense arayüzü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.