Şimdi Ara

Sensörlü Lamba Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
13.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evimde Sensörlü Lamba Kullanıyorum Ama Tasaruflu Beyaz Ampül Takamıyorum 1 ay Dayanmıyor patlıyor Araştırdım Tasaruflu ampül elektronik olduqu için çok çabuk patlıyormuş Başka ne gibi bi yöntem bulabilirim beyaz ampül kullanmak için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguraa09 -- 21 Şubat 2013; 21:58:33 >

• hımm O zaman Yapacak Birşey Yok Sarı Ampüllere Dewam :) Teşekkür Ederim...
  • dediğiniz led tasarruflu vb. ampuller sensör lambalarda kullanılmaz normal 25 wattlık ampul kullanınızancak bu ampullerde artık yavaş yavaş piyasadan kalkıyor sensörler içinde yakında bi çözüm üretilir sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boşyok

quote:

Orijinalden alıntı: serhat atılgan

dediğiniz led tasarruflu vb. ampuller sensör lambalarda kullanılmaz normal 25 wattlık ampul kullanınızancak bu ampullerde artık yavaş yavaş piyasadan kalkıyor sensörler içinde yakında bi çözüm üretilir sanıyorum.

Neden kullanılamayacağını açıklarmısınız. Biliyormusunuz yoksa duydunuzmu.

Elektrik işi yapıyorum günde 50 tane sensör taktığım oluyor kulaktan dolma değil yani şu ana kadar hep normal ampul kullandık ztn üzerinde de onun uygun olduğu yazıo ilk bu işe başladığım zamanlar bnde nie tasarruflu olmasın die ustama sormuştum onlar takılmıo demşti ancak tasarruflular elektronik olduğu için sensöz devresi ona göre tasarlanmış değildir tam ayrıntılı olarak bilmiyorum gerek duymadım hiç araştırmadım ama takılmıyor saygılar.

• Ben de yarın 4 katlı bir binanın merdivenlerine sensörlü armatür takacağım. Her biri için 2'şer adet 25 w. akkor flamanlı ampül aldım.
  • Merhaba, sensörlü lambalara led ampul takabilirmiyiz.
    Tasarruflular sıkıntılı biliyorum da ledler hakkında tam bir cevap veren yok.
    Kaç lık takabilirz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayr16 kullanıcısına yanıt
    sensörün üzerinde 25 veya 40 watt yazar ona göre ampül takabilirsin. led ampül aç kapa birşey olmaz kolay kolay. kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    powerled aydınlatma yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hepsi çalıştırmıyor ledi misal takıyosun sönmüyor lamba..
  • jetled firmasından daha önce bikaç ürün almıştım.

bu konu ile ilgili mesaj attım, hemen dönüş yaptılar.

yeni nesil led ampullerin rahatlıkla takılabileceğinden bahsettiler.

8,5w 560 lümen eko serilerini aldım taktım. hiç sıkıntısız kullanıyorum.

JETLED ABDULLAH BEYE TEŞEKKÜR EDERİM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.