Şimdi Ara

SEO çalışması Hakkında Öneriler ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaslar ben bundan 1.5 2 ay oncesıne kadar yönetici panelli bir site satın aldım iş yerımın sitesini tasarladım ürünlerimi ekledim ve simdi olay seo çalışmasına dayandı . Bir ürüne Seo calısması yapmak istedigimde karsıma 3 panel cıkıyor TİTLE - KEYWORDS - DESCRİPTON

Diyelimki Seo calısmasını yapmak istedigimiz ürünün ismi Çay bardagı

Şimdi Siz degerli arkadaslarımdan ogrenmek istedigim konu su

çay bardagı ismine Title Bölümüne nasıl bir çalısma Keywords bölümüne nasıl bir calsma descripton bolumune nasıl bir çalısma yapmam gerektigini örnekle gosterebilrimisiniz ? en az kac kelime en cok kac kelime ayrı ayrı kelimeler mi yoksa cumle halındemi ? virguller arasında bosluk bırakılmalımı bitişikmi yazılmalı sadece çay bardagıyla alakalı seo mu yapılmalı yoksa genellemelermi kullanılmalı aklıma takılan sorunlar genelde bunlar

YARDIMCI OLACAK ARKADASLARA SIMDIDEN TESEKKURLERIMI SUNUYORUM

• https://adwords.google.com/select/KeywordToolExterna burdan yazacagınız kelemelerin ogunluguna bakın
    title kısmı o urunun reklam baslıgı gibi dusunun 8-10 kelimelik bir tanım Keyifle çaylar bu bardakla gibi.
    keyword çay,cam,bardak,çay bardağı,cay,cam gibi yazılım hatasıda olabilen virgulle ayrılmıs kelimeler.
    Description: Site tanımlaması için kullanılan bir meta etiketidir.
    http://www.seoteknikleri.com/description-ve-keyword-gereklimidir.html

• bilgilerin icin Cok tesekkür ederim
  • Google adwords üzerinden kullanacağınız bu tool ile organik arama sonuçlarını gösteren tool farklıdır. Adwords ücretli tıklamalar doğrultusunda ölçümleri gösterir.

Kelime seçimi için arama yoğunluğuna bakmak istiyorsanız şu aracı kullanabilirsiniz.

trendler

Bu aramalara göre kelimerinizi seçersiniz Seo açısından faydalı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedubal -- 26 Kasım 2011; 10:01:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.