tamam da dreambox s500 plus da 400 lira yani verilmez ki o kadar 200 e hadi neyse
dedim ya kararını vermelisin artık..
az kaldı bir karara vardım sayılır artık nasıl olursa kullanacağız
quote:
Orjinalden alıntı: ishtare
tamam da dreambox s500 plus da 400 lira yani verilmez ki o kadar 200 e hadi neyse
S500 ler var onlar daha uygun.200 YTL civarı
s500 için de eskidi diyorlar bir de bulması sorun yani o cihazı
dün izmir çankayada s 500 gördüm, 400 YTL fiat söylediler çok şaşırdım ve çok pahalı geldi 200 YTL ye satıldığını yazıyorsunuz 400 ü duyunca şok oldum insaf bu kadar fark olurmu hayret
quote:
Orjinalden alıntı: tavas
dün izmir çankayada s 500 gördüm, 400 YTL fiat söylediler çok şaşırdım ve çok pahalı geldi 200 YTL ye satıldığını yazıyorsunuz 400 ü duyunca şok oldum insaf bu kadar fark olurmu hayret
Karabalık elektronik ten 3 ay önce 190 YTL ye almıştım.Oradan bir araştırabilirsiniz..
quote:
arkadaşım ben bugün sordum 210 ytl izmir çankayada
quote:
o fiyat yeni seri plus fiyatı 400 ytl civarı..
quote:
Orjinalden alıntı: ertugrulgazi
quote:
o fiyat yeni seri plus fiyatı 400 ytl civarı..
Büyük ihtimal..
başka türlü mümkün degil S serisi olmaz o fiyata..
evet arkadaşım o plus modelidir internettede s modeli 200 plus modeli 400... ama iki kat da el insaf yani
Teşekkür ederim yarın tekrar aynı yere gidip s pulusmu olduğunu tekrar soracağım yerini yazmayacağım inanın ki bana pulus olmadığını söyledi hatta yeni seri plus mu diye sormuştum ilginç.