Şimdi Ara

Sepette 1079₺ ASUS 24 VG248QZ 1920x1080/1MS/144HZ/3YIL/HDMI,DisplayPort/VESA,PIVOT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.742
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu monitörü kullanan arkadaşlar varsa eğer yorum yaparsa mutlu olurum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yabancı forumlarda bu modelin gerçek 144 Hz olmadığı konusunda bilgiler mevcut. Ne kadar doğrudur bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur

• Yabancı forumlarda kare atlama problemi olduğu yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuz bir monitör bulamayacağız anlaşılan

• Vg248qe modeline bakin. Efsane bir modeldir. Senelerce her ozelligiyle kullanilir cihaz.

• Vaguely kullanıcısına yanıt
    Yegene aldik bundan. 1240 liraya 1 hafta once. Olu piksel cikmadi. Dark marka bir displayport kablo aldim 144hz calisiyor yani windows ve ati ayarlarinda 144hz oldugunu goruyorum. 144hz test sayfasinda test etmedim yalniz gozle de anlasildigi icin gerek duymadim. Cerceve ve kasa biraz kalin ama alinabilir bir fiyat. Displayport kablosu cikmiyor bilginize. Icindeki hdmi kablo 144hz veremiyor olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Yegene aldik bundan. 1240 liraya 1 hafta once. Olu piksel cikmadi. Dark marka bir displayport kablo aldim 144hz calisiyor yani windows ve ati ayarlarinda 144hz oldugunu goruyorum. 144hz test sayfasinda test etmedim yalniz gozle de anlasildigi icin gerek duymadim. Cerceve ve kasa biraz kalin ama alinabilir bir fiyat. Displayport kablosu cikmiyor bilginize. Icindeki hdmi kablo 144hz veremiyor olabilir.
    Cevabınız için teşekkür ederim. Bende kaç gündür F/P odaklı bir monitör bakıyorum. Bu ürün içinde indirim bu gece bitiyor. Hâlâ kararsızım

• VG248Qe modelinin nvidia 3d özelliği olmayan versiyonudur. Eski ve sadece 144 özelliği oldjgu için ucuz

• https://www.amazon.com.tr/Aoc-G2460Fq-Pc-Monitörü-Lcd/dp/B00JLAXLLA/ref=lp_17727400031_1_12?s=computers&ie=UTF8&qid=1568978886&sr=1-12

1044₺ fiyata full hd 144hz 1ms ve AMD freesync. kalın çerçevesini dert etmeyecekseniz güzel bir seçenek bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.