Şimdi Ara

seramik kaplama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamam detailing lüks ekstra bir durumda arkadaşım 1500 2000 tl nedir Allah aşkına ? Yabancı youtube kanallarına bakıyorum adamlarda her türlü alet edevat var her işini kendi yapıyor biz kıçı kırık pasta cilaya 300 lira veriyoruz...
    Ha bu arada yaptırır mıyım hayır.
  • saçma sapan konuşanlar o kadar fazla ki yorumları gördükçe acısam mı gülsem mi anlayamadım. örneğin cep telefonu aldık, aldığımız gün ekranı çizilmesin diye cam filmi taktırdık yerine göre 20 ile 50 lira arasında yine düşerse başına birşey gelmesin diye kılıf aldık, oda yerine ve modeline göre 2 lirayada var 10 lirayada 100 lirayada ve ucu çok açık gidiyorda gidiyor. misal 30 liraya cam filmi 50 lirayada kılıf aldık 80 lira harcadık. telefon 3000 olsun 3000 tl lik ürüne 80 lira masraf ben belki bozulana kadar 5 10 yıl kullanacam belki 2 sene sonra satıp yenisini alacam belki yere düşecek düşünce üzerinden araba geçecek belki suya düşecek belki çalınacak bu gibi olumsuzluklar içinde korumazsam çizildiğinde ne yapacam veya satarken çizik çizik, alacak adam bu istediğin para etmez dediğinde ne diyecem ama diğer türlü kaldır cam filmini çıkar kılıfı sıfır gibi sat. hatta kılıf hediye de alacak kişi nasıl atlar cihaza. işte bu araba içinde geçerli. ben araba aldığımda en az 10 sene değiştirmeden binmeyi hedefleyenlerdenim ve aldığım araba neden ben burdayım diye bas bas bağırmasın neden ezik insanlar gibi kenarda mat ve çizik halde dursun. aldığımda bir koruma yaptırırım 3 5 sene sorunsuz kullanırım sonra da hevesime göre tekrarlatırım veya orjinal boyası ile kullanırım. birincisi araba ben burdayım diye bas bas bağırmakta ikincisi geç kirlenmekte üçüncüsü ise yıkamada fırça sünger çizikleri güneş lekeleri vs vs gibi gibi sorunlarla karşılaşmayı önlemekte. en önemliside güneş lekesi olmayan araba. telefona biraz önce 3000 tl ye 80 lira gözü kapalı verdik ama riskleri arabadan bile yüksekti kaza veya satma gibi şeyleri düşünüp yaptırmayan ise yaptıran pahalıya satarken o ucuza sattığında neymiş anlar bunu. ve 80 100 bin tl lik arabayada 1000 1500 lira vermek hadi cam filmi vs 2000 vermek bence fazlası ile değer bir işlem.

• kümülatif kullanıcısına yanıt
    Ben araci bakimsiz birakin demedim ki. Elinizden geliyorsa kendiniz yikayin sonra bi hizli cila atin yeter. Seramikmis gold korumaymis v.s hepsi para tuzagi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tietze

Bunu yaptiracaginiza komple sesfaf folyo kaplattırın daha iyi kaputa cekilenden.

kaput filmine 400 lira istiyorlar o daha pahalıya geliyor genele bakınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: farazicosmos

saçma sapan konuşanlar o kadar fazla ki yorumları gördükçe acısam mı gülsem mi anlayamadım. örneğin cep telefonu aldık, aldığımız gün ekranı çizilmesin diye cam filmi taktırdık yerine göre 20 ile 50 lira arasında yine düşerse başına birşey gelmesin diye kılıf aldık, oda yerine ve modeline göre 2 lirayada var 10 lirayada 100 lirayada ve ucu çok açık gidiyorda gidiyor. misal 30 liraya cam filmi 50 lirayada kılıf aldık 80 lira harcadık. telefon 3000 olsun 3000 tl lik ürüne 80 lira masraf ben belki bozulana kadar 5 10 yıl kullanacam belki 2 sene sonra satıp yenisini alacam belki yere düşecek düşünce üzerinden araba geçecek belki suya düşecek belki çalınacak bu gibi olumsuzluklar içinde korumazsam çizildiğinde ne yapacam veya satarken çizik çizik, alacak adam bu istediğin para etmez dediğinde ne diyecem ama diğer türlü kaldır cam filmini çıkar kılıfı sıfır gibi sat. hatta kılıf hediye de alacak kişi nasıl atlar cihaza. işte bu araba içinde geçerli. ben araba aldığımda en az 10 sene değiştirmeden binmeyi hedefleyenlerdenim ve aldığım araba neden ben burdayım diye bas bas bağırmasın neden ezik insanlar gibi kenarda mat ve çizik halde dursun. aldığımda bir koruma yaptırırım 3 5 sene sorunsuz kullanırım sonra da hevesime göre tekrarlatırım veya orjinal boyası ile kullanırım. birincisi araba ben burdayım diye bas bas bağırmakta ikincisi geç kirlenmekte üçüncüsü ise yıkamada fırça sünger çizikleri güneş lekeleri vs vs gibi gibi sorunlarla karşılaşmayı önlemekte. en önemliside güneş lekesi olmayan araba. telefona biraz önce 3000 tl ye 80 lira gözü kapalı verdik ama riskleri arabadan bile yüksekti kaza veya satma gibi şeyleri düşünüp yaptırmayan ise yaptıran pahalıya satarken o ucuza sattığında neymiş anlar bunu. ve 80 100 bin tl lik arabayada 1000 1500 lira vermek hadi cam filmi vs 2000 vermek bence fazlası ile değer bir işlem.

yazdığın şeylerin hepsine katılıyorum dostum. benim de amacım arabayı satmak değil uzun süre binmek. onun için arabaya özen göstermek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Uninvited82

Ben araci bakimsiz birakin demedim ki. Elinizden geliyorsa kendiniz yikayin sonra bi hizli cila atin yeter. Seramikmis gold korumaymis v.s hepsi para tuzagi.

yaşadığım yer site içerisinde ve böyle şeyleri yapabilmek için yeterli alanım yok mecburen başkalarına yaptırmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kümülatif

arkadaşlar istanbulda kaliteli ve güvenilir olarak aracıma seramik kaplama yaptırabileceğim yer var mı? yardımlarınızı bekliyorum

örnek video:https://www.youtube.com/watch?v=_BjW_yFrMJA

Hocam 1 hafta önce sonaxta yaptırdım
    Seramik + koltuk ve döşemelere nano kir tutucu kaplama + radyatör dezenfektan + yağmur suyu kaydırıcı
    Hepsi 1000 tl kdv dahil faturalı
    5 sene garantili
    Kullanılan malzeme orjinal amerikan malı 9h seviyesinde

• quote:

Orijinalden alıntı: kümülatif

quote:

Orijinalden alıntı: Tietze

Bunu yaptiracaginiza komple sesfaf folyo kaplattırın daha iyi kaputa cekilenden.

kaput filmine 400 lira istiyorlar o daha pahalıya geliyor genele bakınca

Fiyat alin komple cektirmek istediginizde illaki indirim yapacaklar ve seramik kaplamadan daha uzun omurlu ve daha koruyucu olacagi kanaatindeyim.

• Arkadasım 950 tl karşılığında autozende yaptırdı.Burda 5 yıl ömrü var diyen arkadaşlar kiminle konuştu bilmiyorum ama ben bizzat birinci ağızdan 1 yıl net korur onun dışında garantisi yok.Tabi bu 1 yılda bizim ekipmanlarımızla yıkanırsa,aracı başka yerlerde yıkatırsanız onada garanti veremeyiz dediler.Kısacası para tuzağı diye düşünüyorum
    Edit:eğer araç ağaç altında kalıyor ve kuş pisliğide uzun süre araç üzerinde durursa seramiği deliyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreoztan354 -- 28 Ocak 2016; 15:49:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben direkt zift yalıtım ve komple kaplamaya motor koruma, koltuk koruma, yağmur kaydirici hediye geçen ekim başı 2200 verdim.
    kafam rahat

• 3M Car Care Galata olarak Beyoğlu'nda Parktürk otoparkının 2. katında hizmet vermekteyiz. 3M Car Care Galata olarak 3M'in Türkiyedeki tek yetkili bayisiyiz. Seramik Kaplama da tanıtım adı altında bir kampanyamız bulunmaktadır. 3M Hyper Shield ürününü kullanarak 2000 tl yerine 990 tlye aracınıza Seramik Kaplıyoruz. Daha detaylı bilgi almak veya aracınızı Seramik Kaplatmak isterseniz buradan randevu alabilir, mesaj bırakabilir veya bizi araya bilirsiniz iyi forumlar dilerim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3mcarcaregalata -- 15 Mart 2017; 18:31:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.