Şimdi Ara

seramik kaplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar istanbulda kaliteli ve güvenilir olarak aracıma seramik kaplama yaptırabileceğim yer var mı? yardımlarınızı bekliyorum

örnek video:https://www.youtube.com/watch?v=_BjW_yFrMJA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kümülatif -- 27 Ocak 2016; 13:36:22 >

• Seramik kaplama nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 27 Ocak 2016; 12:29:58 >
  • Kaliteli marka seramik ve tatbiki 1500TL'den başlıyor.
    Gerekli mi _? Bence değil.
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    aracın çizilmesini önlemek için alınan bi önlem. görüntü değişmiyor sadece boyası daha canlı oluyor
  • haklısın fiyatlar uçuk ama arabaya o kadar para veriyoruz onu korumak için de böyle masraflardan kaçınmamak gerekir diye düşünüyorum
  • Bu kaplamanın etkisi ne kadar sürüyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

Bu kaplamanın etkisi ne kadar sürüyor ?

5 yıla kadar garanti veren yerler var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seramik Kaplama
    8 yıl önce açıldı
    Teflon Kaplama
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 sene sonra araci satiyosun yada kaza yapiyosun verdigin para hava olup gidiyor. En guzeli elinden geliyosa kendin yikayip kendin cilalayacaksin. Yikamaciya 20 25 tl verip yikatmak benim tarzim degil... Kendim yikar sonra karsisina gecip parlamasini seyreder zevk alirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uninvited82

2 sene sonra araci satiyosun yada kaza yapiyosun verdigin para hava olup gidiyor. En guzeli elinden geliyosa kendin yikayip kendin cilalayacaksin. Yikamaciya 20 25 tl verip yikatmak benim tarzim degil... Kendim yikar sonra karsisina gecip parlamasini seyreder zevk alirim.

dostum eyvallah haklısın ama öyle olacak diye de araca hiç bakım yapmamak ilgilenmemek olmaz
  • Madem yüksek fiyatlar vereceksiniz bu işi para için değilde hobi için yapan yerlere yaptırın.

Zevk ve Hobiden bu işe başlayan Detailingciler var onlara yaptırın
  • İşçiliğine güvendiğiniz yere yaptırın. Ben kendim seramik uyguladım mondeoya. En iyisini almıştım o zaman. 1 sene olacak şimdilik bir sorun gözükmüyor. Benim size bir tavsiyemde ccoat trim olacak. Aracın dışındaki siyah plastiklere kendiniz uygulayabilirsiniz. Farkı görünce çok şaşıracaksınız. Onu uygulayalıda 1 yıl oldu. Hala canlılığını koruyor. Camlarada g1 uygulamıştım. 2 yılı dolduracak bir kaç aya ve hala ilk günkü gibi.

Hem çizikten koruyor hem de yağmur yağdığında harika bir görüntü oluşturuyor. Sıcak ve soğuktanda koruyup boyanın erken aşınmasını önlüyor.

• kaplama ömrü 1 veya 2 yıllık oluyor minimum maliyet 1500 tl past afilan derken 2 yi buluyor. kaskoyada 1 lira ver 5 yıl sonunda 15 kağıt heba değer kaybınıda eklersek gereklimi hatta sıfır araba bile gereksiz.
  • vax ve f1 carnabua katkılı cilayı 2 ayda bir kendim atarım garajım var şanslım o yönden olmasada 1500 tl ye arabanın boyasını korumaya vermem

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

kaplama ömrü 1 veya 2 yıllık oluyor minimum maliyet 1500 tl past afilan derken 2 yi buluyor. kaskoyada 1 lira ver 5 yıl sonunda 15 kağıt heba değer kaybınıda eklersek gereklimi hatta sıfır araba bile gereksiz.

Seramiğin içinde hepsi olur zaten. Ona rağmen fiyat yüksek aslında. 2 bin lira ne demek yahu. Altınla kaplamıyorlar ya. Böyle fiyat veren ne gördüm ne duydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

kaplama ömrü 1 veya 2 yıllık oluyor minimum maliyet 1500 tl past afilan derken 2 yi buluyor. kaskoyada 1 lira ver 5 yıl sonunda 15 kağıt heba değer kaybınıda eklersek gereklimi hatta sıfır araba bile gereksiz.

Seramiğin içinde hepsi olur zaten. Ona rağmen fiyat yüksek aslında. 2 bin lira ne demek yahu. Altınla kaplamıyorlar ya. Böyle fiyat veren ne gördüm ne duydum.

paylaşacağım linkte alttaki yorumlarda ortalama fiyat vermişler 1500 tl pasta hariç tabi bu 1500 tl fiyatı 1 yıl ömrü olanının sanırım :D

https://www.facebook.com/aquacarcarebursa/videos/vb.1604709249760026/1723013334596283/?type=2&theater

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

paylaşacağım linkte alttaki yorumlarda ortalama fiyat vermişler 1500 tl pasta hariç tabi bu 1500 tl fiyatı 1 yıl ömrü olanının sanırım :D

https://www.facebook.com/aquacarcarebursa/videos/vb.1604709249760026/1723013334596283/?type=2&theater

Kazık hocam. 200 300 En iyisinden malzeme parası. Kalanı komple kar.

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    valla bilemiyorumda dış ülkelerde bu tür değişik işleri herkes kendisi yapıyor hatta araba komple boyamalarına kadar kaplamasına kadar yağ değişimine kadar bizlere bakıyorumda o kadar lüks yaşıyoruz ki :S şöyle bişey araştırdımhttp://www.sulukaplama.com/ ya şuradaki iş için araç içine extra ufak tefek plastik parçalara yapmaya 50-100 lira istiyorlar al kendin yap en fazla 1-2 kez bozarsın 3. de yapar üstünede ona buna para karşılığında zaman boş zaman değerlendirilir. mesela arabama pasta cilayı kendim yapıyorum al el taşını tak ucuna aparatı kendin çek 6 alda 1 kez yapmak hiçde yorucu değil. bu tür işlere para verilmez bana göre saçmalık kendin yap .

• quote:

valla bilemiyorumda dış ülkelerde bu tür değişik işleri herkes kendisi yapıyor hatta araba komple boyamalarına kadar kaplamasına kadar yağ değişimine kadar bizlere bakıyorumda o kadar lüks yaşıyoruz ki :S şöyle bişey araştırdımhttp://www.sulukaplama.com/ ya şuradaki iş için araç içine extra ufak tefek plastik parçalara yapmaya 50-100 lira istiyorlar al kendin yap en fazla 1-2 kez bozarsın 3. de yapar üstünede ona buna para karşılığında zaman boş zaman değerlendirilir. mesela arabama pasta cilayı kendim yapıyorum al el taşını tak ucuna aparatı kendin çek 6 alda 1 kez yapmak hiçde yorucu değil. bu tür işlere para verilmez bana göre saçmalık kendin yap .

Avrupada ve amerikada işçilik ücretleri çok pahalı olduğu için+araçlar ucuz olduğundan insanlar rahatça üzerlerinde çalışabiliyorlar. Bir çoğununda özel garajı var. Bizde bu tür imkanlara çok az kişi sahip. Araçlarda pahalı olunca cesaret istiyor girişmek.

Gelelim pasta boya koruma işine. İmkan ve ilgi varsa tabi ki kendimiz yapmalıyız. Hem çok zevkli hem de ucuza malolur. Kalın pasta değildir sanırım 6 ayda bir attığınız pasta. Boyada çok çizik yoksa bence 6 ayda bir pasta yapmayın. Verniğinizin sağlığı için. Cila, wax içinse her zaman yapabilirsiniz. Araştırmışsınızdır gerçi ama yinede söyleyeyim. Öncesinde kil ve ipayla temizlik yapmayı ihmal etmeyin. Wax ömrünü doğrudan etkiliyor.

• Bunu yaptiracaginiza komple sesfaf folyo kaplattırın daha iyi kaputa cekilenden.

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    benim verdiğim örnek ben yaza girerken yapıyorum ta seneye yaza girerken bir daha hani 6 ayda 1 de yapsak yine uygun bir iş. çoğumuzun garajı yok doğru diğer ülkelerde işçilik pahalı doğru ama akşama kadar bu ülkede çalışıp 330 dolar aylık gelir elde etmek paha biçilemez :S kalkıp onuda pasta ciladı seramik kaplamadı karbon görünümdü kaplamaydı filan derken bu gibi ederinin çokda pahalı işlere para yatırmak bana mantıklı gelmiyor. bu tür ufak tefek işleri yapmak için bişey bozmayız ki çoğumuzun eli yatkındır. biz türkler tamirat işleri konusunda üzerimize yoktur. evde musluğu değiştiremeyen tabiki bu işlere girmesin bizde onların parasını alarak onlara yardımcı oluruz her zaman. kafayı kullanmak gerekli bence. memur maaşı veya asgari ücretle ev araba yürütmek kolay değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.