Şimdi Ara

Seramik Kaplama& Kaput Filmi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • CC OTO GÜZELLİK MERKEZİ C kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz için çok çok teşekkürler. Görüşlerinizi mutlaka dikkate alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'da butik bir yerde bu uygulamayı yaptırdım,yaklaşık 2 yıl oldu,aracın kirlenme periyodu oldukça uzun sürmekte,ayrıca tavsiye edildiği şekilde yıkaması yapıldığında ilk günkü parlaklık ve performansını kaybetmediğini gördüm.Yaklaşık bu geçen sürede aracı 10 kere ancak yıkatmışımdır.

Sizin bulundğunuz yerde ki işletmeyi genellemek istemesem de İstanbul'da bulunan tabela yerlerin işçiliği iyi değil,bu yüzden de kötü uygulamalar ortaya çıkmakta ki etrafımda burada yaptırıp memnun kalmayanlar var.Bu yerlerin en önemli artısı seramik sonrası yıkama için tercih edilebilirler seramiğe uygun şampuan kullandıklarından. Yoksa yıkamayı kullanıcı kendi yapacaksa ona da gerek yok ph nötr şampuan veya köpükle bakımı ve kaliteli kurulama havlusuyla güzelce yapılabilir.

Kaput filminde stek markası çok ön planda fiyatı pahalı olmakla birlikte, fakat kullanım ömrü ve koruyuculuğu çok üst düzeydedir.Çok pahalı olmasında aracımın b sütunundaki piano black kısma uygulatmıştım bu markadan gayet memnun olduğumu söyleyebilirim.Burada tabi yine işçilik çok önemli,kabarmasına yol açacak şekilde uygulanırsa ürün kaliteli olsa da verilen paraya yazık olacaktır.
    Bu tip uygulamalar hobi ve zevk işi olduğundan doğru yerlerde yaptırmanın önemli olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lass53 -- 12 Eylül 2019; 17:20:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CC OTO GÜZELLİK MERKEZİ

Gördüklerim bana bu uygulamanın gereksiz olduğu kanaatini oluşturdu.Nedenleri;
    1.Kaput filmi güneş ve ısının etkisiyle matlaşır ve kötü bir görüntü oluşturur.
    2.Kenar kısımlarından kalkmalar olabiliyor.
    3.Taş vurduğu ve delindiği yerin kenarları hava kabarcığı oluşturuyor.
    4.Özelikle yarım filmler sökünce acayip renk ayırımı oluşuyor.
    5.Zamanında sökülmeyip çatlayan filmler kaputta çıkarılamaz iz bırakıyor.
    6.Ve son olarak çıkartılırken vernik kalkması veya yapışkanın boyada iz bırakması görülüyor.
    Benim deneyimlerim bu yönde.Fakat siz istediğinizi yapabilirsiniz.Ben müşterilerime 2 veya 3 kat seramik atıyorum.
    Usta bu poli üretan olan şeffaf kaplamada bu sıkıntılar olmuyormuş ne diyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gemstoneblue kullanıcısına yanıt
    Maalesef bu konuda bilgim yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.