Bildirim
Şerbetli nargile tütünü yok yok yok
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Nargileciler neredesiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şerbetli çok kötü, başka tütünlere yönelmelisin. -
hocam şu 125grlık kutulardaki şerbetlilerden mi bahsediyoruz? -
olur mu. Valla dünyada 1 numara :) bi bulsam stok yapcamda yok piyasada -
50 gramlık kutularda -
İnstagram da var satış yapan tanıyorum fakat pahalı satıyor.
Başka yerde de satan görmedim. Sahte oluyor güvenmeyin her yere.
-
Anadolu yakası Sarıgazi Çekmeköy kafelerini gez. Tavsiyem sarıgazide Divanzade kafe , Çekmeköy'de Damla kafe. Bu iki kafe tütün ticaretide yapıyor her şey var ellerinde. Divan tütünde bi tık daha iyidir ama üç kağıtçının tekidir. Damla kafe dürüst esnaf ama dediğim gibi divandaki tütün istanbulda o kadar kafeye gittim onun gibisi yok. -
tütn karaborsada, nargile cafeler kendi bulamadıkları malı sana satmazlar imkanı yok, sana en fazla sahtesini kötüsünü verirler.
şerbetli tütün 250 gr'lık paket halinde olur ve poşette olur zaten. poşet diye hemen sahte demenin lüzumu yok -
quote:
Orijinalden alıntı: zx6r
İnstagram da var satış yapan tanıyorum fakat pahalı satıyor.
Başka yerde de satan görmedim. Sahte oluyor güvenmeyin her yere.
kim satıyor hocam instagramda -
Şerbetli mi dünya'da 1 numara? Aman hocam baskasinin yaninda demeyesin.. Tangiers, Trifecta, Social, Alchemist, Pure varken.. Şerbetli sadece tütüncük kalir : ) -
hala bulamadım şerbetli tütünü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X