BAM+ servet+ali turanı verelim. Karşılığında hayır duası alalım. Hatta ona da gerek yok. Sadece verelim. Geri kalanlarda gider elbet.
Önemli olan içerik başlık değil .
Ali Turan + Servet + Insua + Gökhan Zan + 5 M € verilse daha mantıklı olabilir çünkü bu oyuncualrın Galatasaray'a yararından çok zararı var.
kesinlikle 2 oyuncu + en fazla 3 milyon euro olur ama 2 oyuncu + 5 milyon euro çok büyük kazık olur.
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
servet ne kadar beğenilmese de yanında ali turan ve 5 milyon avro sercan için çok fazla bi para. hemde çok çok çok çok fazla.
quote:
Orijinalden alıntı: kemalist_18
BAM+ servet+ali turanı verelim. Karşılığında hayır duası alalım. Hatta ona da gerek yok. Sadece verelim. Geri kalanlarda gider elbet.
Millet bedavaya veriyor, yukarıda bir arkadaş bam üçlüsüne 3.5 milyon avro fiyat çekmiş
piyasası beklenirse 3.5'dan aşağı gitmez. ama acil olarak bedavaya verilebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Eneswego
quote:
Millet bedavaya veriyor, yukarıda bir arkadaş bam üçlüsüne 3.5 milyon avro fiyat çekmiş
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound
piyasası beklenirse 3.5'dan aşağı gitmez. ama acil olarak bedavaya verilebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Eneswego
quote:
Sen istersen 100 yıl bekle BAMı bu verdiğin fiyatın 8de 1ine satamazsın.
Kişisel ihtiraslarıyla yorum yapan genç taraftarlar döktürmüş yine , Barış'ın her zaman 3m euro civarı piyasası var.Servet tek başına 4-5m euro su içinde ediyor zaten siz adamı sevmiyorsunuz diye değeri birden "0" olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch!
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperion1905
Başlık sakat
Orada ki kesme işaretinden sonra gelen kelimeyi kadın uzvu sandıys hemen hemen banyoya koş.
quote:
Orijinalden alıntı: ÖmerKüçükyurt
Ali Turan + Servet + Insua + Gökhan Zan + 5 M € verilse daha mantıklı olabilir çünkü bu oyuncualrın Galatasaray'a yararından çok zararı var.
1.si Insua kiralık 2.si senin takımında Insua gibi solbek var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
quote:
1.si Insua kiralık 2.si senin takımında Insua gibi solbek var mı ?
Laf olsun diye yazıyorlar işte hocam.
Sercan gelirse kombineleri iade eder herkez sercanı izlemek için o kadar para verilirmi
quote:
Orijinalden alıntı: SaykoMMaster
servet gibi kaç adamın var ki? bu bursasporlularda iyice kendini nimetten saymaya başladı
quote:
Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman
Sercan'ın verilmesine karşıyım , ayrıca teklif kabul edilir gibi değil ne yapıcaz biz Ali Turan ile Servet'i.
bencede
Sercan kalsın Volkan'a Ali + 3'e razıyım.
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound
Galatasaray'amı ! yanlış Galatasaray'a mı ? doğru
Adnan'amı ! Yanlış Adnan'a mı ? Doğru
Bak bu yüzden bende başka bişe sandım
Insua tamamen boşa yapılmış bir transfer. Ben Insua'nın sol bek oynayacağına yada oynayabileceğine inanmıyorum açıkcası.Hakan Balta'nın yedeği olabilir Insua. Bizim İbrahim Üzülmez bile yaşına rağmen insua'dan daha iyidir diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador Sercan kalsın Volkan'a Ali + 3'e razıyım.
Demek volkan'ı bedavaya istiyorsun. 3 milyon zaten ali'yi satmak istesek üstüne vermemiz gereken para :D
bu arada ne volkan ne de sercan'ı begenmiyorum. pino'dan kayda değer tek fazlaları türk olmaları. en az pino kadar bencil, son vuruşları kötü ve onun kadar pas verme özürlüler.
quote:
Insua tamamen boşa yapılmış bir transfer. Ben Insua'nın sol bek oynayacağına yada oynayabileceğine inanmıyorum açıkcası.Hakan Balta'nın yedeği olabilir Insua. Bizim İbrahim Üzülmez bile yaşına rağmen insua'dan daha iyidir diye düşünüyorum.
Oldu, biz kalkalım.
quote:
quote:
İnsua'yı Galatasaray'da takip edemedim fakat Liverpool'da daha iyiydi şu an ki durumundan. Bu vasat gibi görünen performasında Galatasaray'ın takım olarak kötü oynamasının etkisi var sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: karamela:D
quote:
İnsua'yı Galatasaray'da takip edemedim fakat Liverpool'da daha iyiydi şu an ki durumundan. Bu vasat gibi görünen performasında Galatasaray'ın takım olarak kötü oynamasının etkisi var sanırım.
Insua oynadığı her maçta Balta'dan iyi oynadı, Hagi geldiğinden beri az oynattığı için pek göremiyoruz ama bence "bek" kavramı için biçilmiş kaftan. Yerinde atağa çıkıyor, ortaları kötü değil, kademe anlayışı iyi. Belki şu an istenilen seviyede olmayabilir ama henüz genç, alınırsa (opsiyonla) geleceğe çok büyük bir yatırım olacağını düşünüyorum Insua'nın.
Sercan konusunda ise, Sercan çok yetenekli bir forvet. Bence 3-5 sene içinde kendini geliştirirse Türkiye'nin Hakan Şükür'den beri dolmayan forvet boşluğunu kısmen doldurabilecek kapasitede bir adam.
Son vuruşları şu an çok kötü ama bu çalışmayla geliştirilebilecek birşey dediğim gibi. Attığı çalımlar, kıvraklığı ise onun yeteneğine bağlı.
Velhasıl-ı kelam Türk statüsünde şu an alınabilecek en kaliteli forvet olduğunu düşünüyorum ve Ali Turan'ı takımdan göndermenin takıma son derece olumlu katkı sağlayacağına inanıyorum (eğer takas konusu doğruysa)