G.Zan'a 3M fiyat gördüm yukarıda. Yahu o adama garanti para vercek tek takım kalmadı artık. Senede 3 maç falan oynuyor sonra hep sakat omuzla takım revirinden çıkmıyor. En son 20 maç oynadığı sezonu çok merak ettim doğrusu.
Bedava verinde bari maaşından kar edin G.Zan'ın.
avrupa'dan ilgilenen takımlar var. sağlık ekibine verip araştırma yapmak için özellikle B.Munich'in doktoru wolfart ilgileniyormuş ara transferde
quote:
Orijinalden alıntı: Mechaniker
G.Zan'a 3M fiyat gördüm yukarıda. Yahu o adama garanti para vercek tek takım kalmadı artık. Senede 3 maç falan oynuyor sonra hep sakat omuzla takım revirinden çıkmıyor. En son 20 maç oynadığı sezonu çok merak ettim doğrusu.
Bedava verinde bari maaşından kar edin G.Zan'ın.
valla forvetsiz gs için servet ali + 5 milyon euroya volkan ve sercanı alabilirsek iyidir.kaldı ki bence volkan şen gibi bi oyuncu için avrupada en az 7-8 milyon euro isterler..
Sercana max 3milyon verilir.Gol atamayan forveti ne yapsin koca galatasaray? Hagi bu adami istemez.
bursa da stoper bolluğu var zaten servet ile ali turana ihtiyacı yok ki..
volkan şen i alsak anlarımda sercan ında bnm gözümde hiç bir değeri yok
quote:
Orijinalden alıntı: ÖmerKüçükyurt
Insua tamamen boşa yapılmış bir transfer. Ben Insua'nın sol bek oynayacağına yada oynayabileceğine inanmıyorum açıkcası.Hakan Balta'nın yedeği olabilir Insua. Bizim İbrahim Üzülmez bile yaşına rağmen insua'dan daha iyidir diye düşünüyorum.
Sen insua hakkında ne biliyorsunda konuşabiliyorsun?
@2 adam haklı beyler
Sercan Kim ya? Son vuruslarda o kadar beceriksiz ki..
Beni yanlış anladınız. Sercan'ı övdüğümden değil. Daha genç bir futbolcu , kendini geliştirebilmesi için daha Bursasporda çok çalışmalı , şu halde Galatasaray'a gitmesi bitişi olur. Son vuruşlarda ne kadar eksik olduğunu biliyoruz. Leblebi gibi adam geçiyor ama bir türlü sonunu getiremiyor. Zaten hepimizin bildiği gibi gece hayatına çok meraklı. Galatasaray'a da yazık olur , Sercan'a da , Türk futboluna da.
Ayrıca Servet ile Ali Turan'ı napalım derken doğalgazlı sisteme geçtik onu söylemek istedim. Sobamız olsa bir kış götürürdü bizi , büyük odunlar.
Volkan çok kaprisli değilmiydi ben öyle biliyordum yanlışım varsa düzeltin bu kadar sorunun içinde bir futbolcuyla daha da mı ihtiyacımız var Sercan da 1.70 lik santrafor
quote:
Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman
Sercan'ın verilmesine karşıyım , ayrıca teklif kabul edilir gibi değil ne yapıcaz biz Ali Turan ile Servet'i.
Balon patlarsa 2m'ye bank asyada oynar artık... Teklif güzel öpüp başınıza koyun. O adam o kadar etmez.
quote:
Orijinalden alıntı: avianca
kaldı ki bence volkan şen gibi bi oyuncu için avrupada en az 7-8 milyon euro isterler..
tamam yetenekli oyuncu ama hagi gibi disiplinli bir adam bu futbolcuya katlanamaz benden söylemesi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme