Şimdi Ara

SERÇE VEYA LADA SAMARA KIYASLAMASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
6.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada Serce'nin yillik vergisi sadece 8 YTL :) 91 modeller seneye vergiden de dusuyor..
  • LADA tek kelimele karsilaştirilamaz bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur23

Valla ben araba kullanmayi Serce'de ogrendim. 150 binde 91 model bir Serce'miz hala duruyor, zaman zaman piknige falan giderken ya da buyuk bagaj gerektiginde babam Fabia'si yerine onu kullaniyor. Satmaya kiyamiyoruz. Kesinlikle Samara'ya gore surus keyfi yuksek bir aractir ayrica kucucuk kasada kuvvetli bir motor var ve beklenmedik derecede atak. Direksionu Samara'dan yumusaktir. Kullanimi daha spordur. Ici hakikaten disaridan gorundugunden genistir. Kesinlikle Serce.

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgur23

Bu arada Serce'nin yillik vergisi sadece 8 YTL :) 91 modeller seneye vergiden de dusuyor..

8 ytl mi ohaaa.gif

Ben 10 yıllık arabaya 660YTL veriyorum senelik
  • ikisini de kullandım kesinlikle samara diyorum
    araba ilginç şekilde çok sağlam ve pek sorun çıkarmıyor
    iç mekan ve sürüş açısından da serçeden çok ileride
  • Hocam bana Lada Samara giderken biryerleri dokulacekmis gibi geliyor. Ogrenciyken bir ara 93 model Samara almaya niyetlenmistim otobuslerden bunalip, 1-2 tanesine baktim oyle bir izlenim uyanmisti bende. Ama surekli kullanicilari daha iyi bilir benim baktiklarim birz bakimsizdi sanirim.
  • www.ladakulubu.com/forum

bence buradan daha sağlıklı bilgi alırsın...

Serçe 1300 motor 4 vitesli arkadan itişli
    samara 1500 motor 5 ileri önden çekişli

yol tutuşu çok iyidir samaranın
    kaportası çok sağlamdır
    tamponları çok ama çoook sağlamdır orjinalse tabi
    ön camı geniş içi ferah tabiki samara

bi kere aynı klasmanda değiller. şahin mi lada mı desen gene LADA önde düşün bir kere...
  • lada daha iyi bir tercih olabilir en azından daha güncel bir model

serçelerede inanılmaz geniş insan içine binince şaşırıyor bu kadar küçük görünen bir arabanın içmekanının o decere geniş olması

ama yinede lada şöyle temiz 2000 modelden aşağı olmayan olursa daha iyi olur
  • lada serçeden daha üst modeldir ,serçe zamanında bulgaristanda satılan ciguli ile aynı araba birde onun bir üst modeli vardı oda lada ydı .samara al
  • samara alırdım ben

samara daha sağlamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 9 Ekim 2007; 0:39:58 >
  • ben olsam samara alırdım çünkü daha yeni olacak teknolojisi daha üstün olacak bence tipi de daha iyi olacak
  • yahu bu serçe modernize edilmiş hacı murat değil mi ya? samaranın yarısı etmez. parça fiyatı genişliği vs. iyidir ama teknoloji denen şeyi de çöpe atamazsınız ki? az biraz motordan şanzumandan anlayan farkı da hemen anlar zaten.
  • Samara ile hacı murattan bozma gaz tenekesi serçe bir kefeye konamaz...serçe mi sahin mi? diye 1 bölüm acılmalıydı.Gerci ikiside birbirinden beter
  • Hadi Şahin desen bir nebze hak vereceğim de Serçe ile de kıyaslanmaz ki üstad şimdi Samara Neyse zaten yorumlar ortada. Samara 1-2 gömlek fazla gelir en ufak "kuş"umuza
  • serçe ne dir ya tip yok hurdalık araba samara eli ayağı düzgün.
  • Samara daha iyidir diyorum...
  • bence samara sağlam motor güçlü dayanıklı
  • samara tabiki hem seri hem daha iyi.ayrıca rus arabaları sasırtıcı bi kalorifer sistemi varr..gayet uygun bence samara al...
  • Masrafsız ve temiz olanı hangisiyse onu al.
  • samara
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.