Şimdi Ara

SERÇE VEYA LADA SAMARA KIYASLAMASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
6.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: farmerintown

bakın arkadaşlar.30 yıllık renault yine reanulttur.30 yıllık vw yine vw dir.30 yıllık fiat yine fiattır.

diyelimki 2006 model lada vega sahibisin.ve sana sordular: araban ne kardeş ? cevap:lada, soru: hönk ! öööööööö.peçete ver.

şimdide 30 yaşında vw sahibisin diyelim ve sana sordular: araban ne kardeş ? cevap:vw ,soru:

yani mesele bu arkadaşlar.prestij.

sen araçları marka olarak değerlendirirsen daha çooook takılırsın bu prestij olayına modellere bakmak gerekiyor

reno var reno var fiat var fiat VAR pejo var pejooo var

20.000 de renault mu 700.00 de mercedesmi PRESTİJ MESELESİ ŞİMDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 7 Ekim 2007; 21:22:41 >

• İkisini de kullandım (birkaç saat)..bana serçe çok daha rahat geldi...ama genel sorunları, dayanımı vs. bilemeyeceğim tabi
  • ne ladasi...
    yerli mali yurdun mali herkes serce kullanmali
  • arkadaşım tabiki lada ladada işçilik farkı var rusya şartlarına göre üretilmiş serçeye göre salam bir araba kuş serisi pek tercih etme bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

quote:

bakın arkadaşlar.30 yıllık renault yine reanulttur.30 yıllık vw yine vw dir.30 yıllık fiat yine fiattır.

diyelimki 2006 model lada vega sahibisin.ve sana sordular: araban ne kardeş ? cevap:lada, soru: hönk ! öööööööö.peçete ver.

şimdide 30 yaşında vw sahibisin diyelim ve sana sordular: araban ne kardeş ? cevap:vw ,soru:

sen araçları marka olarak değerlendirirsen daha çooook takılırsın bu prestij olayına modellere bakmak gerekiyor

reno var reno var fiat var fiat VAR pejo var pejooo var

20.000 de renault mu 700.00 de mercedesmi PRESTİJ MESELESİ ŞİMDİ

valla katılmamak elde değil çok doğru bir yorum.

• 91 model LADA samaram vardı,Şimdi 2003 megane kullanıyorum ama ne zaman yolda bir samara görsem gözüm kayıyor.İlk göz ağrısı mı desem :D.

Ehliyet kursunda serçe kullanmıştım.İki aracı kıyaslarsak kesinlikle Samara yı öneririm.

ancak yorumlardan da gördüğün gibi çok fazla hırpalanmış olmasa iyi olur(Tabii öyle bi araç bulmakda zor)

2000 model ve yukarısını almaya çalış derim
  • Lada'yı o kadar da düşürmeyin yahu.
    Şahin'le kıyaslandı Samara bir topicte,çoğunluk Samara dedi.
    Şahin ile Serçe'yi kıyaslasak kim Serçe'yi ister?
    Tezat var burada.
    124 ayarında araba ile Samara'yı bir tutmayın.
    Samara'nın ne olduğunu kullananlar bilirler.
  • Serçe'yide fazla düşürmeyelim 124'le arada dağlar var ikisinide kullandık biliyorum,kasa vb.benzer olabilir ama motorlar çok farklı Serçe motoru 124 kadar kolay hararet yapmaz 124'göre ataktır vs....
  • quote:

Orjinalden alıntı: we[AGRA]

Lada'yı o kadar da düşürmeyin yahu.
    Şahin'le kıyaslandı Samara bir topicte,çoğunluk Samara dedi.
    Şahin ile Serçe'yi kıyaslasak kim Serçe'yi ister?
    Tezat var burada.
    124 ayarında araba ile Samara'yı bir tutmayın.
    Samara'nın ne olduğunu kullananlar bilirler.

bir samara kullanıcısı olarak sonuna kadar katılıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Hutnu!

(ladaların 2.vitesi efsanedir!)

bende samara kullanıcısı olarak destekliyorum. 2. vites 110 gördüm... ama bırak serçeyi şahinde bile 2.vites 100 bile yapana rastlamadım ( midifiye hariç :) )

beni yolda bırakmasın, gaza geldiğimde yüzümü kara çıkartmasın diyosan samara
    konfor önemli diyosan serçe :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emsa1 -- 10 Ekim 2007; 11:59:04 >
  • Serçe ile Samara kıyaslanamaz bile.

Samara her türlü Serçeye göre daha ÜSTÜN bir araç..
  • kesinlikle!!! lada samara
    quote:

Orjinalden alıntı: ilhaneren

Serçe ile Samara kıyaslanamaz bile.

Samara her türlü Serçeye göre daha ÜSTÜN bir araç..
  • Kardeş senin takıntıların var. O yüzden boşuna çabalama.

quote:

• arkadaşlar serçe ile samara aynı segmentte deil bu yüzden sadece parasal yönden kıyaslanabilir. Samara, serçeden her konuda bir kaç gömlek üstündür.
    Serçe ile kıyaslanabilecek otomobiller Murat 124, Seat 124, Fiat 124 ve elbette Lada 2104,2105,2107 dir.

Serçe ile Lada 2107 serisi dışardan bakıldığından görünüm olarak birbirine benzemektedir ama çok farkları vardır. Ladanın kaportası daha sağlamdır, motoru daha güçlüdür bunun yanında az yakar, hidrolik kumandalı debriyajı vardır, far yükseklik ayarı vardır, yedek parçası yerli otomobillerden bile daha ucuz ve boldur parça sorunu teşkil etmez.Sovyet zamanı arabası olduğu için sağlam yapılan uzun yıllar sorun çıkarmadan sürülebilecek bir otomobildir.
    Samara ise 2107 serisinden bir gömlek üstündür.
    Bu yüzden Serçe ile Samarayı kıyaslamayalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kentaur

arkadaşlar serçe ile samara aynı segmentte deil bu yüzden sadece parasal yönden kıyaslanabilir. Samara, serçeden her konuda bir kaç gömlek üstündür.
    Serçe ile kıyaslanabilecek otomobiller Murat 124, Seat 124, Fiat 124 ve elbette Lada 2104,2105,2107 dir.

Serçe ile Lada 2107 serisi dışardan bakıldığından görünüm olarak birbirine benzemektedir ama çok farkları vardır. Ladanın kaportası daha sağlamdır, motoru daha güçlüdür bunun yanında az yakar, hidrolik kumandalı debriyajı vardır, far yükseklik ayarı vardır, yedek parçası yerli otomobillerden bile daha ucuz ve boldur parça sorunu teşkil etmez.Sovyet zamanı arabası olduğu için sağlam yapılan uzun yıllar sorun çıkarmadan sürülebilecek bir otomobildir.
    Samara ise 2107 serisinden bir gömlek üstündür.
    Bu yüzden Serçe ile Samarayı kıyaslamayalım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.