Tayfur Havutçu ismine şaşırdım,hangi olaydan ötürü sorgulanacak merak ediyorum açıkcası.
quote:
Orijinalden alıntı: Obsession
Ay bayulazaaaaammmmmmmmmmm
HERKES FENERBAHCE YE ATIP TUTTU. 1 HAFTA BOYUNCA FB KONUSULDU SANKI SADECE FB YAPMIS SIKEYI..
TRABZON,BJK HEPSI SIKECI
M. E. AYDINLAR SOYLEDI 6,7 KULUP SIKE YAPMIS DEDI
quote:
Orijinalden alıntı: KARAKAY
Tayfur Havutçu ismine şaşırdım,hangi olaydan ötürü sorgulanacak merak ediyorum açıkcası.
Alıntıları Göster
Belediye ile final maçında hakem katlimaını izleyen hatırlar.Bence belediye maçında hakem bazında birşeyler olabilir kesin konuşmamak lazım.
Arkadaslar bisi soyliycem cok onemli duyum. Bjk liler sizde okuyun. Bu is icerisindeki en somut belge ibrahim akin ve serdar adali arasindaymis. Cok acik ve net. İbrahim akin sabah gozaltina alinmisti. Bugunde serdar adali ve tayfur havutcu gozaltina alindi.
Hobaaaa çok sevindim Saçmalıkta sınır tanımayan Beşiktaşlılar bunu nasıl yorumluyolar acaba merak ettim. Kesin emniyet Fenerli derler artık muhaha
quote:
Orijinalden alıntı: devmanetihad
Turkiye kupasi BJK nin elinden alinir...
Fenerbahçeli taraftarlar, başkasının hakkını yiyen Beşiktaşa BANK ASYA' da başarılar diliyor
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
ibb'nin türkiye kupasını kutlasak diyecem ama onlarda zan altınta
quote:
Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı
Fenerbahçeli taraftarlar, başkasının hakkını yiyen Beşiktaşa BANK ASYA' da başarılar diliyor
ASDSADASDASDASDASDASDASDASDASD
Bi mok olmaz bunlara salarlar
quote:
Orijinalden alıntı: Jakoß
Salsınlar ama ortada bi şeyler var. Tayfuru çağırmalarına şaşırdım açıkçası.
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Bjktaşlı duruşu
quote:
quote:
Alıntıları Göster
hayda... hadi adalıyı anlarım da Tayfur hoca neden alındı? ısrarla diyorum, ligde takım kalmayacak. süperlig değil,özbank asya ligi olarak yeniden adlandırılıp aynen devam edeceğiz
quote:
Orijinalden alıntı: R.Romanoviç
Tayfur Havutçu mu? Yok artık... :(
quote:
Orijinalden alıntı: admylmz
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
ibb'nin türkiye kupasını kutlasak diyecem ama onlarda zan altınta
İBB için sorun yok, İBB'yi kendi futbolcusu satmış. Suç mahkemece sabitlenirse TK İBB'nin