Şimdi Ara

Serdar Aziz Galatasaray'da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
1
Favori
4.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oha dursuna bak büyümüşte transfer yapiyor gerci detaylar belli degil bu gidip tüm bütceyi basmistir hamzaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

Hayırlı olsun

Spor Toto Süper Lig @TFFSuperLig 5 sn.5 saniye önce
    1 hafta önce Bursaspor Başkanı Ali Ay, Serdar Aziz için 6 milyon Euro bonservis istediklerini açıklamıştı.

herhalde Bilali veririz üste birazda para veriirz sanırsam o kadar para cıkmaz bizden :)

bilar,sercan,koyar + 2m diyola
  • Hayırlı olsun beyler çok sevindim sizin ve kendimiz adına

• koray olacak
  • Bilal gitmemistir umarim. Aldigi ücret az ve yedek olarak sorun cikartmayan, gayet iyi katki vermis bir adam ben kalmasini isterim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilal gitmesin iyidir. Ayrıca serdar semihten daha iyi.

• Semih ten kat kat iyi bir stoper. Galatasaray ın pekala Sergio Ramos u olabilir.

• kaç paraya transfer oldu ki

sonunda gitti bi yere kaç senedir olacak olacak diyolardı

Avrupada hayırlı olmasını diliyorum.
  • 2.5'tan fazla verilmediyse iyi transfer

• Hahaaahaha

Allahima sukur gs ye itelemis bursa. Min 5 milyon vermislerdir.

Buyuk gecmis olsun gsli kardeslerim. Sercan yildirim vol2.

• Hayır, hayır, hayır..... Ne olur olmasın...

2 milyon dolardan fazla bonservis, 1 milyon dolar fazla da maaş verildiyse çok yazık. Yazık ki ne yazık.

Serdar Aziz Galatasaray'ın stoper sorununu çözmez. Ancak yedek olur.

Abi hala yerli peşinde koşuyoruz yahu. Gerçekten anlamıyorum. FFP falan yokmuydu yahu? Hani ekonomik kriz vardı?

Veeeeeee en önemlisi en azil gereken forveti hala almıyoruz. Ön libero zaten yok. Sağlam bir kesici orta saha almadan defansa Ramos'u koysan yine her maç gol yersin...

Son olarak yönetime bravo piyasada hoca yok bunlar transfer yapıyor... Helal olsun. Utanç kaynakları.
  • Beşiktaş'a gelmediğine sevindim çünkü 5-6 milyon verilecekti Serdar için çok yüksek Dursun'dan beklenilen hareketler bunlar halbuki o paraya Serdar'dan iyi yabancı bulabilirsin

• Süha Gürsoy: Bursaspor, Serdar Aziz'e karşılık Galatasaray'dan Sercan, Furkan ve Bilal'i (bonservisleriyle) artı 4,5 milyon € aldı.

OHAAAAAAAAAAAAAAA LAN OHAAAAAAA

Adamlar fena geçirmiş.Birde para yok diyor bizimkiler.Çöpe verilen paraya bak.

• Umarim Koray da gitmemistir Semihten iyi oldugunu dusunuyorum. Keske Semih, Sercan, Tarik falan gitse.

• bonservisiyle verilen oyuncuları saymadan 4.5 bonservis bile tek başına fazla Serdar için.yinede faydalı olur hayırlı olsun
  • Benim anlamadığım bu adamdan ne ara bu kadar nefret ettiniz izlediğim maçı az ama hiçbirinde Semih ten kötü değildi.

• Kulübün kasasından 2 milyon eurodan fazla para çıktıya gerizekalılıklarını bir kez daha tescillemiş olurlar.

Ulan yazıktır be. Bonservissiz sürüyle kaliteli yabancı oyuncu varken yerli seviciler para saçmaya devam ediyor. Hak ediyoruz gerçi, halen Florya'yı yakıp yönetimi koltuktan indirmeyen bizler bunları hak ediyoruz. Minimum 2 sene daha böyle çıldırmaya devam.
  • koray semih kadar şans bulsaydı g.saray da şimdi çok daha farklı bir noktadaydı.serdara karşı koray verildiyse büyük kazık yenmiş olur.

sercan furkan tarık marık hepsi gidebilir bu transfer karşılığında.
  • Forvet alınmadığı sürece gs ilk 3 ü zor görür

• quote:

Orijinalden alıntı: .SubZero.

Benim anlamadığım bu adamdan ne ara bu kadar nefret ettiniz izlediğim maçı az ama hiçbirinde Semih ten kötü değildi.

F/P olarak düşündüğümüz zaman kötü transfer. Tabi Bursaspor'un fikri değişmediyse. Yanılmıyorsam 6 milyon euro istiyorlardı. 5 verdiysek bile fazla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.