Şimdi Ara

Serdar Aziz Galatasaray'da (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
1
Favori
4.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çoğunuz maçları izlemeden bizim takım oyuncularına yorum yaptığınız gibi taraftarın düşüncesine de aynı şeyi uyguluyorsunuz. gir bak transfer konusuna 10 sayfa önce falan, ctrl+f yap, serdar yaz. bak bakalım mesajlarda neler yazılmış.

bu arada xhaka 40 milyonsa oğuzhan 70 milyon
  • serdar zu gs ile
    ft zu gs kesinleşti
  • Bu transfer Fatih Terim'in teknik direktor olacaginin isareti. Hamza birakmazdi Serdar'i Galatasaray'a.
    Kesin Terim girdi araya ve Serdar'i istedi.
  • Bilica'dan kötü.

Gerçekten teşekkür ederim başkana.

Yoksa biz alacaktık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, taraftar olarak pek istemesek bile Şenol hoca istiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

şu beşiktaşlıların alamadığı her adama çöp muamelesi yapmasından gına geldi artık.
    serdar aziz çok üst düzey bir adam değil fakat sırf türk ve bursadan geliyor diye de yerin dibine sokmaya gerek yok. iyi transfer bence fiyatına göre. hayırlı olsun. beşiktaş stopere kimi alacak merak ettim. glik gitti serdar gitti skrtel gitti bi nkolu kaldı onun da gelmesi düşük ihtimal.

Serdar kotu demedik, iyi bir stoper ama edecegi maks 2-3 milyon eurodur. 4.5 degildir. Anadolu takimlari ac gozlu gibi yuksek fiyat bicip 3 buyukleri yolmaya calisiyorlar..

Ozan sence 7 eder miydi?? Iki kati fiyat biciyorlar.

Serdar kendisi lig icin yeterlidir.. Ama avrupada cok bisey beklemesin gs. Bir de cok sakatlaniyor surekliligi yok..

abi ben de bunu anlamıyorum. serdar senelerdir bursa'da iyi futbol oynuyor. ligin de en iyi stoperlerinden. kaç edecekti bu adam? 2-3 ne allah aşkına yedek kaleci mi alıyorsun? dünyada kalmadı artık 2-3m euroluk transfer. fiyatlar böyle. bonservisle adam alıyorsan bunları vereceksin. beşiktaş'ın kimi alacağını merakla izliyorum.
    ozan 7 etmese de 5 ederdi. bi zahmet o kadar da fark olsun. adamlar en kilit adamlarını veriyor. niye ederinden versin? sen bugün 34'lük atiba'ya 10m euro çektin. çünkü vazgeçilmez adamın. normal yani bu paralar.

• quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

çoğunuz maçları izlemeden bizim takım oyuncularına yorum yaptığınız gibi taraftarın düşüncesine de aynı şeyi uyguluyorsunuz. gir bak transfer konusuna 10 sayfa önce falan, ctrl+f yap, serdar yaz. bak bakalım mesajlarda neler yazılmış.

Akşam gördük 70 milyonluk topcuyu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedir bu renklilerin cekememezligi Acin konumuzu okuyun herkes yazdi serdar copune 6 milyon vermeyiz insallah diye ben sevindim alamadigimiz icin kurtulduk kaziklanmaktan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilal'e kadar gitmesi gereken çok adam vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedamed

quote:

siz oğuzhan'a kötü oyuncu dedikçe ben daha da bi keyifleniyorum aynen devam böyle. seneye töre yerine başka bi kanada ara pası atsın da cenk atsın. olimpiyatta olsun ama maç. milli takım umurumda değil onun da değil gibi gözüküyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

quote:

şu beşiktaşlıların alamadığı her adama çöp muamelesi yapmasından gına geldi artık.
    serdar aziz çok üst düzey bir adam değil fakat sırf türk ve bursadan geliyor diye de yerin dibine sokmaya gerek yok. iyi transfer bence fiyatına göre. hayırlı olsun. beşiktaş stopere kimi alacak merak ettim. glik gitti serdar gitti skrtel gitti bi nkolu kaldı onun da gelmesi düşük ihtimal.

Serdar kotu demedik, iyi bir stoper ama edecegi maks 2-3 milyon eurodur. 4.5 degildir. Anadolu takimlari ac gozlu gibi yuksek fiyat bicip 3 buyukleri yolmaya calisiyorlar..

Ozan sence 7 eder miydi?? Iki kati fiyat biciyorlar.

Serdar kendisi lig icin yeterlidir.. Ama avrupada cok bisey beklemesin gs. Bir de cok sakatlaniyor surekliligi yok..

abi ben de bunu anlamıyorum. serdar senelerdir bursa'da iyi futbol oynuyor. ligin de en iyi stoperlerinden. kaç edecekti bu adam? 2-3 ne allah aşkına yedek kaleci mi alıyorsun? dünyada kalmadı artık 2-3m euroluk transfer. fiyatlar böyle. bonservisle adam alıyorsan bunları vereceksin. beşiktaş'ın kimi alacağını merakla izliyorum.
    ozan 7 etmese de 5 ederdi. bi zahmet o kadar da fark olsun. adamlar en kilit adamlarını veriyor. niye ederinden versin? sen bugün 34'lük atiba'ya 10m euro çektin. çünkü vazgeçilmez adamın. normal yani bu paralar.

Ederinden veremiyor çünkü biz de yanlış hatırlamıyosam Ozana bir teklif yaptık. Ama 7 milyon değildi o ayrı. Serdara da aynı şekilde teklif yapmış olmamız muhtemel çünkü şenol hocanın istediği bir isimdi. Ama hiç bir zaman bu balon fiyatlara teklif yapılmadı. Yoksa parayı bastıktan ve oyuncuyu ikna ettikten sonra dünya üzerinde satın alamyacağın oyuncu yok. Ama zor olan iyi oyuncuyu ucuza maletmektir. Bu da iyi transfer politikasıyla olur.

Ozana 7 milyon verip almak, serdara 4.5 milyon + 3 oyuncu verip almak transfer başarısı değildir.

Ozanı sen sat bugün 7 ye avrupada hiç bir takıma satamassın. Veya serdarı avrupaya satmaya kalk hiç bir kulüp 4.5 milyon verip üstüne 3 oyuncusunu vermez.

Haaaa. Arada tabi menejerler de güzel para yiyor bu ayrı konu.

• bence verilen futbolcuları satmaya kalksan 3 ünü kimse 3 milyona almaz.verilecek +4,5 yerine 3-3,5 olsaydı mantıklı transfer olurdu,bu açıdan baktığımızda çokta büyük bir kazık değil.en azından donka verilen 2,5 kadar çok büyük kazık degilama koray falan verilseydi o zaman büyük kazık olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

Transferi kapattı o zaman gs

Bursa'dan oyuncu alan takım rezil rüsva oluyor ama hadi bakalım.
  • 4 milyon az değil ama iyi transfer bence. Bir de Semıh' bir yerlere ıtelesek güzel olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa herkese güzel kitliyor helal olsun, yeni çöpümüz hayırlı olsun.
  • tarık çamdal olayı olur gibime geliyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nedamed

quote:

siz oğuzhan'a kötü oyuncu dedikçe ben daha da bi keyifleniyorum aynen devam böyle. seneye töre yerine başka bi kanada ara pası atsın da cenk atsın. olimpiyatta olsun ama maç. milli takım umurumda değil onun da değil gibi gözüküyor

Kötü oyuncu demedim,yuruyen çeklere karşı yaptığı ortada.olimpiyatta olanları ve hakemide gördük.merak etme biz bjk galibiyetlerine alisigiz,3-5 yılda hakemle kendi sahanizda maç kazanmissiniz onu çok görmüyorum size sevinebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 ay, sadece 6.

Ryan Donk => 2.500.000 €

Martin Linnes => 2.000.000 €

Şimdi de Serdar. En ezından 4.000.000 / 4.500.000 € bonservis ödense

6 ayda sadece bonservislere saçılan para 9.000.000 €. Verilen/verilecek yıllık ücretleri de dahil etsek ortaya çıkacak rakam daha da kötü.

İşin kötüsü bu oyuncuların hiçbirisi as oyuncu olamaz bu takımda. Yani olmamalı.

Şu saçma hamleleri yapmayıp işi bıraksalardı, aklı başında bir yönetim şuan bu paralara veya az bir miktar üstüne stoper olarak Kamil Glik,Skrtel,Rami... + sağ bek olarakta Van der Wiel,Srna gibi isimlerden birini alabilirdi. İsimler tamamen örnektir. Çıldırmamak elde değil.

• Neustander'i beğenmeyip Aziz'i almak.
    Neyse N'Klou'da bize hayırlı olsun o vakit

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YILIN KAZIĞINI YEDIK
    Delirmemek elde değil
    O üç oyuncunun gitmesi umrumda değil ama o 4.5 ne demek
    Donk bile Galatasaray'ın seviyesinde sadece oynatabilen bir hoca yok
    Ama Serdar Galatasaray'ın oyuncusu olamazzzzz bunun için kendini geliştirmeli şu an ki seviyesi yeterli değil
    Yani şu an 4.5 verebileceğin bir adam değil
    Lokum gibi stoperler var La Liga'nın küçük takımlarında 2 milyon euroya ver yıllık 800.000 al adamı

Ah Dursun ah iki yılda bir transfer yaptın para yok derken 4.5 verdin adam da balon
    Ha bu arada hoşgeldin Fatih Terim yoksa daha td yokken Dursun bu transferi yapamaz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.