ARKADAŞLAR SERDAR ORTAÇIN YENİ ALBÜMÜNÜ NASIL BULDUNUZ? BEN ÇOOK BEĞENDİM SÜPERR BU YAZ HERKES GÜZEL BİR "NEFES" ALICAK DİNLEMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM.....
al cevapladım ..
fena diil
eski albümüne göre baya kötü
O adamı sevmiyorum ama her yaz bi albüm çıkarıyo ve şarkıları heryerde çalıyo helal olsun adama..
O adamı sevmiyorum ama her yaz bi albüm çıkarıyo ve şarkıları heryerde çalıyo helal olsun adama..
bu yoruma katılıyorum. serdar ortaçın çıkardığı şarkılar gerçekten hep ses getiriyo. daha dinlemedim ama kesin güzel bi çalışmadır.
serdar ortaç ı bende kişilik olarak çok sevmem ama şu yadsınamaz bir gerçekki süper çalışmalar yapıyor 2006 mesafe albümü çok güzeldi bu albümüde sonuna kadar bikaç kez dinledim cidden çok güzel olmuş yine hit parçalar çoğunlukta serdar ın en büyük artısı bence başka sanatçılar gibi albüme 1-2 hit parça koyup albümün gerisini sallama vasat altı parçalarla doldurmuyor mesela bu albüme 16 parça koymuş 16 sıda bi yolculuğa giderken aracınıza cd yi taktığınızda sıkmadan üst üste dinletiyor ben Tarkan ın metamorfoz undanda Mustafa Sandal ın devamı var ındanda çok çok iyi olmuş tebrik etmek gerek adam güzel işler çıkarıyor
bir önceki albüme nazaran hit değil bence ,,ama gram baya tutulur..
kendisini pek sevmem egoist burnu havada kız gibi çelimsiz bi tip ztn. yazın çeşmede cok karşılaşırız gittigi mekanlarda hep kendi sarkılarını caldırır, herkesi azarlar.. sarkılarındaki sözler cok anlamsız ama dinlioz işte:=) albumden seytan ve gram bu yazın hitleri olur
bencede çok güzel ya süper
Tüm albümleri gibi niteliksiz.
ruslara kemerde dinletir öper elaleme laf söyleyen çakma makma diyen kmarbaz burada iş yapmaz
[Deleted by Admins]
ne derlerse desin millet şarkılarında geçen sözler birbiriyle çok uyumlu bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme