yazar yazar merak etme bulur buluşturur bişeyler ama tabi aynı banttan yayın ısıtma modeli
ya arkadaşım cidden tanımyorum tuğrul denen adamı. neden ısrar ediyorsunuz? programdan falan bahsediyorsunuz herhalde seyretmedim etmedim nasıl size şimdi yorum yapayım? ben antudan böyle dank diye alıntı yapmanıza kızıyorum. ne bu rezillik böyle ya? anlatıma bak usluba bak. siz yakıştırıyormusunuz kendinize bunu? yakıştırıyorsanız uğurlar lsun birşey demiyorum daha... burayıda antu forumlarına çevirmenize ben kendi gücüm yettiğince izin vermeyeceğim,söyleyeceğim o kadar...
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
ya arkadaşım cidden tanımyorum tuğrul denen adamı. neden ısrar ediyorsunuz? programdan falan bahsediyorsunuz herhalde seyretmedim etmedim nasıl size şimdi yorum yapayım? ben antudan böyle dank diye alıntı yapmanıza kızıyorum. ne bu rezillik böyle ya? anlatıma bak usluba bak. siz yakıştırıyormusunuz kendinize bunu? yakıştırıyorsanız uğurlar lsun birşey demiyorum daha... burayıda antu forumlarına çevirmenize ben kendi gücüm yettiğince izin vermeyeceğim,söyleyeceğim o kadar...
sen şimdi neyi anlatıyosun onu anlamadım ne antusu adam orda sana ne diyo onu söyle ilk önce
İlker arkadşımız da bunları desdek olarak söylüyor. quote:
olur abicim olur. burası Türkiye. adam o kadar eminki 1 sene sonra şampiyon olacağına(ki bu oynadığımız sezon 2005-2006) şimdiden yatırmış parayı hesaba. demekki korkacağı çekineceği birşey yok... hemen"bizim takım çok iyi zaten olacağız"geyiğine girelim sanın Fenerbahçeli arkadaşlar... ben mesela yarın sağ çıkacağım mı onun kararını veremezken peşin peşin yatsın paralar sonrada biz iyiyiz oluruz şampiyon. geçelim bu ayakları...
O zaman Tuğrul bey olan şahsı iyi tanıyan arkadaşımız İlker şimdi ise TUĞRUL'da kim diyebiliyor.. Hocam 3 günde ne değişti aranıza şike kara kedisi mi girdi? Ve Çerkez ve İlker arkadaşlarımız Antu, tüpçü diyip konuyu geçiştirmeye çalışıyorlar.
Bu duruma cevabı İlker arkadaşımın 3. şampiyonluk topiğinde söylemiş olduğu kendi sözleriyle cevap veriyorum.
quote:
enteresan olan ne biliyormusun.olay sizin lehinizeyken acaip iyimser bakıyorsunuz olaylara ama aleyhinize gelişirken değişiyorsunuz.
Tam olmadı ama anlayan anlamıştır..
quote:
Hocam hala aynı şeyi yapıyorsun. Peki Deniz hakkındaki programı seyrettin mi? O zaman o adam doğrucuydu da şimdi mi yalan söylüyor.. Daha kaç kere yazmam lazım. Ben yukarıda antu'da alındığı söylenen sözlerin sadece Tuğrul ile ilgili olanı ile ilgili olanı hakkında bir şeyler soruyorum. Eminim anlıyorsun neler anlatmak istediğimi ama sen hala konuyu başka taraflara çekmek istiyorsun.
Antu'dan alındığını söylenen yazı hakkında neler düşündüğümü sorarsan uslubü hiç iyi olmamış. Tıkpı Aziz Yıldrım'a mafya, Azize denmesi gibi..
Ama asıl konu O Tuğrul denen adamın 3 gün önce ve bugün söyledikleri. Tanıyıp tanımama meseleside şu 3 gün önce o odamın söylediklerini desteklemen 3 gün sonrada bu adam kim demen.
Çerkez'den ve senden şunu beklerdim. 1- 3 gün önce doğru söylüyordu. Ama bügün yalan söylemiş diyip. Söylediklerinizin arkasında durmanızı. 2- Yada tamam bu adam üçkağıtçının tekiymiş. İşi gücü raiting adına etrafa saldırmak.. Diyip hata yaptığınızı kabul etmenizi.
2. Seçenekten pek umutlu değildim ama siz neyi seçtiniz. Bunlardan hiç birisini. Ben ısrarla asıl konunun tüpçü yada antu olmadığını söylememe rağmen ya tüpçü dediniz yada antu.
Hocam sizin de nasıl bir niyette olduğunuzu artık anladım gibi.
ya kardeşim daha kaç kere yazman lazım değil. ben hiçbirşeyi iddia etmiyorum. hiçbir zaman şu adam doğru diyor da demiyorum.zaten komik olur böyle bir söylem... sadece böyle bir söylenti varsa bana garip geldiğini söyledim Deniz olayında yani 2006-2007 sezonunun şampiyonluk priminin verildiği iddia ediliyor ve bu çok ciddi birşey. ben sadece bu bakımdan yorum yaptım.
olayları emrah filmine çevirmeye bayılıyorsun cdemir arkadaşım. adamı tanımıyorum diyorum sen hala çıkıp 3 gün önce şöyleydi şimdi böyle diyorsun.
bide antu ne diyor diyen arkadaşlar var ilk mesajın sonuda dahil iyice bir okusun sonra ne dicekse desin bana...
ya boşver abi ben niye size laf anlatmaya çalışıyorumki. tamam sen haklısın senin dediğin olsun. tuğrulda amcamın oğlu acaip tanıyorum adamı. ya insanı bayıltana kadar uğraşıyorsunuz bu nasıl bir azim takdir ettim vallahide billahi...
ilker niye beni sikayet ediosun bak ceza aldım senin yüzünden
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç tamam sen haklısın senin dediğin olsun. tuğrulda amcamın oğlu acaip tanıyorum adamı. ya insanı bayıltana kadar uğraşıyorsunuz bu nasıl bir azim takdir ettim vallahide billahi...
ha şöyle
quote:
Orjinalden alıntı: HaLiL_oZT
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç tamam sen haklısın senin dediğin olsun. tuğrulda amcamın oğlu acaip tanıyorum adamı. ya insanı bayıltana kadar uğraşıyorsunuz bu nasıl bir azim takdir ettim vallahide billahi...
ha şöyle
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç en büyük fenerbahce
budaha iyi
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa®
quote:
Orjinalden alıntı: HaLiL_oZT
quote:
ha şöyle
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç en büyük fenerbahce
budaha iyi
Film falan çevirmiyorum ben. Antu'dan alınan yazı hakında ne söylediğim yukarıda yazıyor. Asıl konu o değil dediğim halde Sen hala antu diyorsun.
quote:
yani 2006-2007 sezonunun şampiyonluk priminin verildiği iddia ediliyor ve bu çok ciddi birşey. ben sadece bu bakımdan yorum yaptım.
O ciddi bir şey. AmA BJK şike yapmış diyince hadi ordan Tuğrul.. Şike idddası çok basit bir olaydır çünkü
quote:
ya boşver abi ben niye size laf anlatmaya çalışıyorumki. tamam sen haklısın senin dediğin olsun. tuğrulda amcamın oğlu acaip tanıyorum adamı. ya insanı bayıltana kadar uğraşıyorsunuz bu nasıl bir azim takdir ettim vallahide billahi...
Sen insanı bayıltana kadar sözü başka yerlere çekmeye çalışırsan. Bizimde yapmamız normaldir heralde Köpeğin önüne ekmek atar gibi. Aha işte söyledim diyorsun..
Artık laf falan anlatma hocam senin ne gibi bir düşünce içinde olduğunu gayet iyi anladım/anladık.
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Film falan çevirmiyorum ben. Antu'dan alınan yazı hakında ne söylediğim yukarıda yazıyor. Asıl konu o değil dediğim halde Sen hala antu diyorsun.
quote:
yani 2006-2007 sezonunun şampiyonluk priminin verildiği iddia ediliyor ve bu çok ciddi birşey. ben sadece bu bakımdan yorum yaptım.
O ciddi bir şey. AmA BJK şike yapmış diyince hadi ordan Tuğrul.. Şike idddası çok basit bir olaydır çünkü
quote:
Sen insanı bayıltana kadar sözü başka yerlere çekmeye çalışırsan. Bizimde yapmamız normaldir heralde Köpeğin önüne ekmek atar gibi. Aha işte söyledim diyorsun..
Artık laf falan anlatma hocam senin ne gibi bir düşünce içinde olduğunu gayet iyi anladım/anladık.
kardeşim sende niye anlamamakta ısrar ediyorsun? ben antudan alıntı yapıp böyle abuk subuk tarzda yazıları buraya koymanıza kızıyorum. ilk mesajımda da açık açık söyledim bunu. sendeki bu çaba niye anlamadım gitti. şike yaptı diyecekler derler. çünkü birileri kendi yaptıklarından hoşnut değil kendini temize çıkarmak için sağa sola şike yaptı mafyacıydı şöyleydi böyleydi diyecek. benim bunları ciddiye aldığımı düşünüyorsanız boşuna uğraşıyorsunuz,kaale almıyorum.. dediğim gibi benim lafım antu saçmalığınaydı...anlamayan varsa tekrar yazayım...
quote:
olur abicim olur. burası Türkiye. adam o kadar eminki 1 sene sonra şampiyon olacağına(ki bu oynadığımız sezon 2005-2006) şimdiden yatırmış parayı hesaba. demekki korkacağı çekineceği birşey yok... hemen"bizim takım çok iyi zaten olacağız"geyiğine girelim sanın Fenerbahçeli arkadaşlar... ben mesela yarın sağ çıkacağım mı onun kararını veremezken peşin peşin yatsın paralar sonrada biz iyiyiz oluruz şampiyon. geçelim bu ayakları...
İlker hocam şu yukarıda ki daha önceden yazdığın yazıyı bir daha oku. Bu sözlerden ciddiye alıp daha da ileri gidip olduğu söylenen şeylere inanmak anlamı mı çıkıyor. Yoksa hadi camın sende olmaz böyle şeyler inanmam böyle şeylere anlamı mı çıkıyor?
Şike işine inanmıyorsun. Neden söz konusu kulup BJK. O adam BJK değilde FB deseydi. Tuğrul da kimmiş diyecekmiydin. İnanmam böyle şeylere diyecekmiydin. Ben sana söyliyeyim demiyecektin. Yine Deniz olayında yaptığın gibi FB onuda yapmıştır diyecektin.
Birde şike olayı diğerlerinin kendi yaptıklarını örtbas etmek için BJK'nın üstüne attığı iftiradır diyorsun. Hala anlamadın mı o adam 3 gün önce de FB'nin üzerine bir şeyler attı. Sende destekledin. Peki kimin tetikçisi bu adam. Hem FB'ye hem BJK hakkında bir şeyler söylediğine göre GS'ın mı?
Hocam iyice paronaya yaptın.
Aslında bu olay çok basit. Bu adam kimsenin tetikçisi değil. Raiting peşinde koşan zibidinin teki.
yok abi biz seninle anlaşmyoruz bir türlü. ilk mesajımı bir daha okurmusun,rica ediyorum,Allahaşkına sana defalarca antudan yaptığınız alıntıya kızdığımı o mesajı onun için yazdığımı söyledim. tuğrul denen adamı da senin yazdığın mesajdan sonra öğrendim kim olduğunu(yani Deniz iddiasını yapan adam olduğunu) ha adam gibi bir konu başlığı olur onda tartışırım şikeyi de Deniz olayını da. ama bu topiğe sadece protesto mesajı yazacağım...
Ulan şu ligde ne pislikler yapıp, ne dalavereler çevirip hak etmediği yerlere gelenler varken hep saflığı ve "işbilmezliği" yani pislik yapamama özelliğinden dolayı nice şampiyonluklardan, başarılardan olan bir takıma dayandırılır bütün pislikler ya, helal olsun. Tıpkı arka arkaya tesadüfen gelen(!)mucizevi hakem hataları(!) sonrasında garanti şampiyonluğunun elinden alındığı sezonda bile bir Ali Aydın yaygarasıyla o sezonun pisliklerini örttükleri gibi.
Hangi memlekette yaşıyoz ki
quote:
yok abi biz seninle anlaşmyoruz bir türlü. ilk mesajımı bir daha okurmusun,rica ediyorum,Allahaşkına sana defalarca antudan yaptığınız alıntıya kızdığımı o mesajı onun için yazdığımı söyledim. tuğrul denen adamı da senin yazdığın mesajdan sonra öğrendim kim olduğunu(yani Deniz iddiasını yapan adam olduğunu) ha adam gibi bir konu başlığı olur onda tartışırım şikeyi de Deniz olayını da. ama bu topiğe sadece protesto mesajı yazacağım...
Ok hocam. Anlaştık.
quote:
Orjinalden alıntı: Ferdinanddanmüjde
Ulan şu ligde ne pislikler yapıp, ne dalavereler çevirip hak etmediği yerlere gelenler varken hep saflığı ve "işbilmezliği" yani pislik yapamama özelliğinden dolayı nice şampiyonluklardan, başarılardan olan bir takıma dayandırılır bütün pislikler ya, helal olsun. Tıpkı arka arkaya tesadüfen gelen(!)mucizevi hakem hataları(!) sonrasında garanti şampiyonluğunun elinden alındığı sezonda bile bir Ali Aydın yaygarasıyla o sezonun pisliklerini örttükleri gibi.
Hangi memlekette yaşıyoz ki
biz sizin gibi dedikodu yapmıyoruz Türkiye nin en sinsi ve ağlamış kulübünün kongre üyesi ve aynı zamanda demirörenin müridinin itirafını yazdık ani o gazeteci tuğrul hayalindeki başkan aziz yıldırım ı öcü gibi gösteriyor size ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme