Şimdi Ara

şeref tirübünü tuğrul şikeyi itiraf etti!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pörtlek Tuğrul: Depresyondayım, 2 maçta şike yaptık

--------------------------------------------------------------------------------

hah tuğrulcum,,

şöyle itiraf et, ne güzel söyledin; dillerine kurban, "Depresyondayım, bütün camia depresyonda"

bu nasıl bi işse agresif depresyon...

Nihayet TMSF Başkanı'nın hazırlattığı salak sapan teşvik meşvik geyliğinden vazgeçtin de kabul ettin kendi takımının yaptı 2 şikeyi; A.Sebat ve Ç.Rize maçları..

"O maçta oynayan ve oynamayan kim varsa bu takımdan gönderilmeden, bejiktaj düzelmez diosun"

a-ferin..

Bi de şunları kabul ediceksin;

meşhur menageriniz Şamdak Ayısı Zina Nengin'in manevi ABİ'si ile gelen ve sahte vizeyle bağlanan yüzsüzüncü yıl şampiyonluğu..

bu şampiyonluk için bi yıl önce Fenerbahçe'ye karşı aldığınız ******ça tavır..

bir şampiyonluk için neleri feda ettiğinizi gördünüz mü, değer miymiş ?

Son olarak bir de şunu anlat bize, bu serdar bilgili döneminde sen hani kongre sahtekarlığını ortaya çıkarmış bir yığın sahte üye tespit etmiştin..

Sonra birden bire nooldu da Serdar Bilgili ile dost oldun, belgesel karşılığında mı ?

Sen Hasan Arat'ın adamısın, peki Yıldırım'lar ve Demirören'ler yaratan bir tüpçü ırkın ahvadı nasıl oldun, sponsorluk karşılığında mı ?

...Ve yakın çevrende yıllardır 'ah Aziz Yıldırım gibi bir başkanımız olsa keşke' derken, ekrandan angutluk yapmayacaksın..

Zina Nengin yeniden menager olsun mu size..

Özledin mi Perili Köşkte ki diyafon sohbetlerini ?

Kırmızı formayı çok seviyo musun, renksiz adam ?

Si'ee!

antudan bir vatandaştan alıntı.......

• bende seyrettim resmen itiraf etti ........
  • Ben o herifleri seyretmem ama. O adamın ağzı ile BJK'lı bazı arkadaşlar FB'ye saldırıyorlardı.
    Hadi bakalım. Şimdi ne diyecekler.

Çerkez bu adamların Deniz'e bilmem kaç yılının şampiyonluk primini erken verdiklerini ispatladılar diye.
    FB'nin 3. şampiyonluğu kutlu olsun demişti. Şimdi ne söyleyecek bakalım..
    Çerkez bu topiki eğer okuyorsan cevap bekliyorum.
  • noldu şimdi "kapak" mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Ben o herifleri seyretmem ama. O adamın ağzı ile BJK'lı bazı arkadaşlar FB'ye saldırıyorlardı.

Çerkez bu adamların Deniz'e bilmem kaç yılının şampiyonluk primini erken verdiklerini ispatladılar diye.

Yav onlar "tüpçü" nün adamları, her dediklerine ne inanıyonuz
  • yorum yok
    bekleyelim ve görelim
  • Bursa küme düştü Bjk sayesinde. Şimdi yırtınıyor çıkacam diye. 1.lige çıkarsa Bursa Bjk ile Bursa maçında olaysız maç kalmayacak gibi görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hakem İhsan Doğramacı mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

quote:

Ben o herifleri seyretmem ama. O adamın ağzı ile BJK'lı bazı arkadaşlar FB'ye saldırıyorlardı.

FB'ye haber yapılınca hurraaaa saldır...
    Söz konusu kendi takımın olunca ?????

Hocam ben senin o açtığın topikte tüpçü diye bir ifade kullanmış mıyım?
    Bir bakıver bakalım. Eğer yazmadıysam. Senden daha farklı açıklamalar bekliyorum..

• bize diyolarya işine geldiği gibi yorum yapıyomuşuz,işte çerkez sen örneksin herkeze kim işine geldiği gibi yorum yapıomış
  • quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

quote:

Lahananın yaprağına gelince kıtır kıtır sapına gelince meeeeeee

• Çerkez benim burada anlatmak istediğim. Olayın doğruluğu yada yanlışlığı değil. Zaten Fb hakkında yaptığı saçma sapan haberlerden sonra ben o adama güvenmemeye başladım.
    Ama sen adamın bir haberini alıp direkt kendi görüşünü yapıştırdın. "FB'nin 3. Şampiyonluğu Hayırlı olsun dedin"
    Demek ki o adama güveniyorsun. Ama belkide artık sende güvenmiyorsun. Çünkü kantarın topuzunu kaçırdığını düşünüyorsundur heralde.

Bekleyip göreceğiz. Sonuç ne çıkacak. Çünkü ben bu adama güvenmiyorum.

Şike tahkim kurulu BJK'nın sanırım Ç-Rize ve A-Sebat maçlarını incelemeye almıştı. Sanırım bir sonuç çıkmadı hala. Sonuçlanınca Kurul gerekli açıklamaları yapar heralde.
  • hep alıntı tam alıntı
    Antu'dan bişeye yorum beklemeyin.
    kendiniz yazın febeliler...(kfynin Beşiktaş ve Sinan Engin yazınına karşı)
  • grammesin
    Ben o programı seyretmemiştim. Zaten seyretmemde.. Yanlız bu yazı ile öğrendim böyle bir şey olduğunu.
    Alıntı yada değil ben anlıyacağımı anladım.

Ben görüşlerimi yazdım. Antu falan diyeceğine bir iki görüşte sen yazsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 27 Eylül 2005, 18:05:32 >
  • sölediya abi işte lahananın sapına denk geldiler
  • quote:

grammesin
    Ben o programı seyretmemiştim. Zaten seyretmemde.. Yanlız bu yazı ile öğrendim böyle bir şey olduğunu.
    Alıntı yada değil ben anlıyacağımı anladım.

Ben görüşlerimi yazdım. Antu falan diyeceğine bir iki görüşte sen yazsan.

kfy ne zaman adam gibi bişey yazar yorumu o zaman yazarım

bejiktaj zina Nengin ne demek?
    tahrik amaçlı topik açılıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBeşiktaş -- 27 Eylül 2005, 18:34:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kfysayk

Pörtlek Tuğrul: Depresyondayım, 2 maçta şike yaptık

--------------------------------------------------------------------------------

hah tuğrulcum,,

şöyle itiraf et, ne güzel söyledin; dillerine kurban, "Depresyondayım, bütün camia depresyonda"

Nihayet TMSF Başkanı'nın hazırlattığı salak sapan teşvik meşvik geyliğinden vazgeçtin de kabul ettin kendi takımının yaptı 2 şikeyi; A.Sebat ve Ç.Rize maçları..

"O maçta oynayan ve oynamayan kim varsa bu takımdan gönderilmeden, bejiktaj düzelmez diosun"

a-ferin..

meşhur menageriniz Şamdak Ayısı Zina Nengin'in manevi ABİ'si ile gelen ve sahte vizeyle bağlanan yüzsüzüncü yıl şampiyonluğu..

Son olarak bir de şunu anlat bize, bu serdar bilgili döneminde sen hani kongre sahtekarlığını ortaya çıkarmış bir yığın sahte üye tespit etmiştin..

Sonra birden bire nooldu da Serdar Bilgili ile dost oldun, belgesel karşılığında mı ?

Sen Hasan Arat'ın adamısın, peki Yıldırım'lar ve Demirören'ler yaratan bir tüpçü ırkın ahvadı nasıl oldun, sponsorluk karşılığında mı ?

...Ve yakın çevrende yıllardır 'ah Aziz Yıldırım gibi bir başkanımız olsa keşke' derken, ekrandan angutluk yapmayacaksın..

Si'ee!

bu ne kardeşim böyle?
    bu salak salak şeyleri neden buraya getirip bu forumu kirletiyorsunuz?
    antunun forumunda bıraksanıza bunları,dışarı taşırmasanız ya bu kalınbağırsakta öğütmeden dışarı atılanları...

bide bu tuğrul denen herif kim.
    iyi bende itiraf ediyorum biz şike falan yapmadık,Fener şikenin allahını yaptı...
    hadi bakalım sür izi kalsın.
    yallah kardeşim yallah.
    gidin başka şeylerle uğraşın.
    Beşiktaş bi numara büyük gelir hepinize...

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orjinalden alıntı: kfysayk

Pörtlek Tuğrul: Depresyondayım, 2 maçta şike yaptık

hah tuğrulcum,,

a-ferin..

Si'ee!

bu ne kardeşim böyle?
    bu salak salak şeyleri neden buraya getirip bu forumu kirletiyorsunuz?
    antunun forumunda bıraksanıza bunları,dışarı taşırmasanız ya bu kalınbağırsakta öğütmeden dışarı atılanları...

bide bu tuğrul denen herif kim.
    iyi bende itiraf ediyorum biz şike falan yapmadık,Fener şikenin allahını yaptı...
    hadi bakalım sür izi kalsın.
    yallah kardeşim yallah.
    gidin başka şeylerle uğraşın.
    Beşiktaş bi numara büyük gelir hepinize...

cevap yazma yav. Adamlar antu yu buraya taşımış, biz bölmeyelim muhabbetlerini

• Hala işinize geldiği gibi yazıyorsunuz.

Hani dürüst haberciydi. Hani Deniz'e verilen 2006 Şampiyonluk primini yakalamıştı.

Konu Antu falan değil. Bu adamın söyledikleri.. Umarın anlamışsınızdır. Bu adamın ne tip bir şey olduğunu.

Çerkez arkadaşımız bu programda gördüğüne duyduğuna istinaden bir topik açıyor. FB'nin 3. Şampiyonluğu Hayırlı olsun diye.
    http://forum.donanimhaber.com/m_4173393/mpage_1/key_deniz//tm.htm#4173393

İlker arkadşımız da bunları desdek olarak söylüyor.
    quote:

olur abicim olur.
    burası Türkiye.
    adam o kadar eminki 1 sene sonra şampiyon olacağına(ki bu oynadığımız sezon 2005-2006)
    şimdiden yatırmış parayı hesaba.
    demekki korkacağı çekineceği birşey yok...
    hemen"bizim takım çok iyi zaten olacağız"geyiğine girelim sanın Fenerbahçeli arkadaşlar...
    ben mesela yarın sağ çıkacağım mı onun kararını veremezken peşin peşin yatsın paralar sonrada biz iyiyiz oluruz şampiyon.
    geçelim bu ayakları...

O zaman Tuğrul bey olan şahsı iyi tanıyan arkadaşımız İlker
    şimdi ise TUĞRUL'da kim diyebiliyor.. Hocam 3 günde ne değişti aranıza şike kara kedisi mi girdi?
    Ve Çerkez ve İlker arkadaşlarımız Antu, tüpçü diyip konuyu geçiştirmeye çalışıyorlar.

Bu duruma cevabı İlker arkadaşımın 3. şampiyonluk topiğinde söylemiş olduğu kendi sözleriyle cevap veriyorum.

quote:

enteresan olan ne biliyormusun.olay sizin lehinizeyken acaip iyimser bakıyorsunuz olaylara ama aleyhinize gelişirken değişiyorsunuz.

Tam olmadı ama anlayan anlamıştır..

Hala gülüyorum..
    Deniz'e 2006 Şampiyonluk primi verildi. ==> SÜPER GAZETECİ iyi yakalamış.
    BJK'nın Şike yaptığını itiraf ediyorum.====> TUĞRUL'da kim ÜLENNNNNN

İler hocam bilmem farkındamısın hiçbir zaman yapmadığını savunduğun bir şeyi yapıyorsun. Olayları işine geldiği gibi yorumlamak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 28 Eylül 2005, 10:45:50 >

• içlerinde yaşattıkların onlara yeter dostum.
  • quote:

Hala işinize geldiği gibi yazıyorsunuz.

Hani dürüst haberciydi. Hani Deniz'e verilen 2006 Şampiyonluk primini yakalamıştı.

Konu Antu falan değil. Bu adamın söyledikleri.. Umarın anlamışsınızdır. Bu adamın ne tip bir şey olduğunu.

Çerkez arkadaşımız bu programda gördüğüne duyduğuna istinaden bir topik açıyor. FB'nin 3. Şampiyonluğu Hayırlı olsun diye.
    http://forum.donanimhaber.com/m_4173393/mpage_1/key_deniz//tm.htm#4173393

İlker arkadşımız da bunları desdek olarak söylüyor.
    quote:

olur abicim olur.
    burası Türkiye.
    adam o kadar eminki 1 sene sonra şampiyon olacağına(ki bu oynadığımız sezon 2005-2006)
    şimdiden yatırmış parayı hesaba.
    demekki korkacağı çekineceği birşey yok...
    hemen"bizim takım çok iyi zaten olacağız"geyiğine girelim sanın Fenerbahçeli arkadaşlar...
    ben mesela yarın sağ çıkacağım mı onun kararını veremezken peşin peşin yatsın paralar sonrada biz iyiyiz oluruz şampiyon.
    geçelim bu ayakları...

O zaman Tuğrul bey olan şahsı iyi tanıyan arkadaşımız İlker
    şimdi ise TUĞRUL'da kim diyebiliyor.. Hocam 3 günde ne değişti aranıza şike kara kedisi mi girdi?
    Ve Çerkez ve İlker arkadaşlarımız Antu, tüpçü diyip konuyu geçiştirmeye çalışıyorlar.

Bu duruma cevabı İlker arkadaşımın 3. şampiyonluk topiğinde söylemiş olduğu kendi sözleriyle cevap veriyorum.

quote:

enteresan olan ne biliyormusun.olay sizin lehinizeyken acaip iyimser bakıyorsunuz olaylara ama aleyhinize gelişirken değişiyorsunuz.

Tam olmadı ama anlayan anlamıştır..

Hala gülüyorum..
    Deniz'e 2006 Şampiyonluk primi verildi. ==> SÜPER GAZETECİ iyi yakalamış.
    BJK'nın Şike yaptığını itiraf ediyorum.====> TUĞRUL'da kim ÜLENNNNNN

İler hocam bilmem farkındamısın hiçbir zaman yapmadığını savunduğun bir şeyi yapıyorsun. Olayları işine geldiği gibi yorumlamak....

ya hocam ne kadar güzel saptamışın olayı yani aslında biz onların bu şekilde olduğunu biliyorduk ama kendileri inanmıyordu onlara göre herşey lay lay ama şimdi yine bi şekil de saçpa sapan bişe yazar gelip buraya yazdıklarına da inanmaz o valla ellerine sağlık yaw

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.